Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když to vidím moc radosti nemám . Asi mne to také čeká . :suicide_anim:

covece ja zjistil, ze se strasne rychle poskrabe, tak sem koupil takovej ten kovovej pletenej neorigo a mam klid... ja mam teda ty hodinky jako pracovni i spolecensky, tzn nesundavam je vubec, no a uz je to na nich celkem videt...

SANY0477.jpg

SANY0480.jpg

SANY0474.jpg

Odesláno
Když to vidím moc radosti nemám . Asi mne to také čeká . :suicide_anim:

hele, na druhou stranu, ja sem fakt hovado, kdyz norim ruku do motoru tak je nesundavam... proste pracovni hodinky se vsim vsudy

Odesláno
covece ja zjistil, ze se strasne rychle poskrabe, tak sem koupil takovej ten kovovej pletenej neorigo a mam klid... ja mam teda ty hodinky jako pracovni i spolecensky, tzn nesundavam je vubec, no a uz je to na nich celkem videt...

To je hodne "opouzivane" :) , jak dlouho ty B mas ?

Odesláno
hele, na druhou stranu, ja sem fakt hovado, kdyz norim ruku do motoru tak je nesundavam... proste pracovni hodinky se vsim vsudy

Ale tak to má být, myslím. Já takhle používám bondovky. SOH mám ješte moc v lásce, ale taky to přijde:) Pravda, viděl jsem jednoho sekat s drahýma hodinkama dříví, to už ale na mně bylo moc...

Odesláno (upraveno)
To je hodne "opouzivane" :) , jak dlouho ty B mas ?

mam je tusim od rijna. drivi s nima nesekam, plavu s nima, beham s nima, lyzuju s nima...

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

No tak Breitle to nejsou, to ne:) a ještě se nemůžu chlubit fotkama, ale Seiko 5 jsou na cestě (pře dnešních kurzech by bylo hřích nemít aspoň jedny, že) a jedny pěkné jednoduché mechaniky Zeno budou brzo taky doma :smile_anim: Jediný quartzky mi asi zůstanou staré sk8 Independent s japonským strojkem. Fotky rád dodám, až bude rodinka pohromadě

Odesláno

Jj, ta spona je hodne hakla, mekoucka a predevsim strasne ohebna. Clovek za ni trosku vezme a hned nejde zavirat :(.

To samy plati o pouzdru, prijde mi jak z masla. Staci malinkej tukanecek nebo jen trosku nesikovnosti pri sundavani stezejek a rejha je na svete :(.

Coz nic nemeni na tom, ze cloveku delaji radost :).

Odesláno
Jerrys-tak tento stojánek je jeden z nejlepších co jsem zatím viděl dobře odvedená práce

von to vlastně nejni stojánek, ale věšáček... :-)

Odesláno
Cena tajná není ... 43 000 Kč :)

na ruce vypadají stejně jako všechny jiné "pilotky"... přidávám fotky srovnání Azimuth Bombardier I a Lindbergh :)

Jinak běžně nosím diametr 47 a je to v pohodě... 42 je pro mně minimum...I ta 55 se dá nosit, ale je pravda, že to chce dlouhý rukáv u košile aby to opticky zakrylo tu hubenou ručičku :)

na ruke vyzeraju tie longines uzasne.. :thumbsup_anim:

Odesláno

LONGINES

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
LONGINES

Za 1. sem dáváš moc velký fotky - počkej YPO tě setře.

Za 2. jsou strašný - ty fotky :) Hodinky jsou skvělý.

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno

Ja viem je to nič moc foto... fotil som na balkóne, keď bolo zamračené, no aj potreboval by som si zadovážiť lepší fotačik na také detaily však! :-) Kupované v Košiciach cena 48500sk v skutočnosti na ruke sú oveľa krajšie ! ,ale sa teším čo? :thumbsup_anim:

Odesláno

Pilotky od Hamiltony. Specifikace US Army GG-W-113. Rok vyroby brezen 1981 (jako ja;) )

PS: Tyhle mohli klidne nosti panove z Top Gun.

Vice fotek zde: picasaweb.google.com/.../HamiltonGGW1131981

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...