Onisan Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Odesláno 9. července 2008 to Budo: všechno to slouží k navigaci... určování polohy během letu. je k tomu obšírný návod na druhé straně letecké mapy co byla v krabici.. .)
Vit Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Odesláno 9. července 2008 Cena tajná není ... 43 000 Kč na ruce vypadají stejně jako všechny jiné "pilotky"... přidávám fotky srovnání Azimuth Bombardier I a Lindbergh Jinak běžně nosím diametr 47 a je to v pohodě... 42 je pro mně minimum...I ta 55 se dá nosit, ale je pravda, že to chce dlouhý rukáv u košile aby to opticky zakrylo tu hubenou ručičku To je super cena, čekal jsem daleko víc. Jsou nové nebo z E-bay? S tou košilí vypadají fakt nositelně i na hubenější ruce.
Onisan Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Odesláno 9. července 2008 nové... 47 se dají nosit i na hubené ruce k tričku... problém nastává u větších rozměrů...
H-B Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Odesláno 9. července 2008 44mm (vzhledem k ruce myslím, že tohle je můj limit), Unitas.. všichni ví, o co jde.. toužil jsem po nich, dlouho.. až přibude tah (na střídaní do horkých dnů), budou to hodinky na dlouho a JEDINÉ.. To tikání.. nádhera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Odesláno 9. července 2008 Ta trojka je datum? To by bylo BIG DATE
H-B Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Odesláno 9. července 2008 Ta trojka je datum? To by bylo BIG DATE já ti dám datum . Jo, je velká, ale mě se to líbí, součást osobitýho vzhledu .
afrikab Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Odesláno 9. července 2008 já ti dám datum . Jo, je velká, ale mě se to líbí, součást osobitýho vzhledu . Trojka? Ja mam vzdycky radeji jednicky.
Gilius Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Odesláno 9. července 2008 (upraveno) Tak...a teď už jen tu GT-40 do garáže a bude to dokonalé...... EDIT - pravopisná chyba..... Upraveno 9. července 2008 uživatelem Gilius
grippo Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Odesláno 9. července 2008 Udělal jsem si radost - konečně PAM 111
popshop2007 Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Odesláno 9. července 2008 Onion -- co znamenají ta čísla na lunetě? 453015,.... :-) .... 0....15.....30.....45....60 ....
martin1 Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Odesláno 9. července 2008 Udělal jsem si radost - konečně PAM 111 Krasa!
popshop2007 Odesláno 10. července 2008 Nahlásit Odesláno 10. července 2008 Pred chvilkou som si z Viedne vyzdvihol po renovacii tieto Omega, nerez, cal. 30T2 SC, rok 1943, 38mm bez korunky. Mne sa velmi, velmi pacia
BUBÁK Odesláno 10. července 2008 Nahlásit Odesláno 10. července 2008 Pred chvilkou som si z Viedne vyzdvihol po renovacii tieto Omega, nerez, cal. 30T2 SC, rok 1943, 38mm bez korunky. Mne sa velmi, velmi pacia Parádní, super klasika. A že, jsi je nenechal zrenovovat v Eltonu? Nojó, vždyť vlastně z Prešporku do Vídně je to pár zastávek tramvají, tak je mi to jasný.
popshop2007 Odesláno 10. července 2008 Nahlásit Odesláno 10. července 2008 Parádní, super klasika. A že, jsi je nenechal zrenovovat v Eltonu? Nojó, vždyť vlastně z Prešporku do Vídně je to pár zastávek tramvají, tak je mi to jasný. Nie som taky bohaty, aby som ich dal renovovat v E...e
vor Odesláno 10. července 2008 Nahlásit Odesláno 10. července 2008 Trojka? Ja mam vzdycky radeji jednicky. No ve škole určitě, ale jinak...
navi Odesláno 11. července 2008 Nahlásit Odesláno 11. července 2008 Zdravím všechny! Dnes mi přišly další automaty do sbírky. Aeromatic A1322 Chtěl jsem trošku změnu a tak jsem spokojen Pro přesnost pár údajů a fotek: Technical data: - casesize 40 mm; thick 12,0mm; crown diameter 7mm / all stainless steel - 5 atm water resistant - modified high quality automatic movement with 22 juwels (nevím co to obsahuje?) - mineral glass - screwed bottom - high quality leather strap length 240 mm - luminus dial and hands - delivery incl. Certificate - 24 month warranty. Jinak první pocity jsou dobé - lehké, výrazný luminiscenční ciferník, příjemný originál řemen - solidní cena ). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
safi Odesláno 12. července 2008 Nahlásit Odesláno 12. července 2008 Vysněné Grand Seika, ale ne úplně ten model, který jsem chtěl. Tak to dopadá, když někdo přihazuje, i když nechce až tak moc daný model koupit, a nikdo pak už nepřihodí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Olda Odesláno 12. července 2008 Nahlásit Odesláno 12. července 2008 Šturmanskije, titan z rakety SS-20. P3133. Skutečně nezvyklý pocit lehkosti na zápěstí. Nevážil jsem je, ale je možné, že hodinky budou lehčí než masivní řemen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zamýšlené jako trochu recesistický dárek pro německého kolegu který se přiznal, že v osmdesátých letech chodil demonstrovat na velikonoční mírové pochody proti Pershingům. Rakety jsou fuč, mírové hnutí i s pochody fuč (až na Tamáše, já vím), mladí revolucionáři starými hófráty, navazovat přátelské vztahy s uvědomělými aktivistkami by mu asi zatrhla jeho zákonitá manželka. Tak měl dostat alespoň hodinky. Měl. Protože čím déle na ně hledím, občas si je zkusím na ruce, tím víc se mi líbí. Jsou tak ošklivé až jsou hezké, takže asi mi zůstanou. Vlastně jsou to úplně nové hodinky a už s příběhem.
Andreas.ks Odesláno 12. července 2008 Nahlásit Odesláno 12. července 2008 Vysněné Grand Seika, ale ne úplně ten model, který jsem chtěl. Tak to dopadá, když někdo přihazuje, i když nechce až tak moc daný model koupit, a nikdo pak už nepřihodí. Gratuluji, safi!!! Docela překvapení - čekal jsem, kdy se budeš chlubit NOMOSy.. O který model se jedná? (Já dnes podobným způsobem přišel k objektivu... Ne že bych jej nechtěl, ale plánoval jsem jej trohu později... No ale znáš to - "co když je nevyženou moc vysoko... Pak by to byla škoda..." )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se