tictackate Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 bych rekl tak 1945-1950........
Mike. Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 bych rekl tak 1945-1950........ Gratuluji! To bude asi vzacny kousek... :cool:
D.M.hodinar Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 to tictackate: Nádhera, krásný kousek, gratuluji.
popshop2007 Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Patek Philippe...vydrazil som ich :-) Hele popshope, uz mas napsanou nejakou hezkou zavet? Nechci malovat certa na zed, ale vis jak, neni nad to nekoho potesit i pri vecnem spanku, Hele, na tuto temu zarty nemam rad...mazem fotku hodiniek...na moj vkus je to drsny humor...nemam ...nast
NIGHTinGALE Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Patek Philippe...vydrazil som ich :-) Hele popshope, uz mas napsanou nejakou hezkou zavet? Nechci malovat certa na zed, ale vis jak, neni nad to nekoho potesit i pri vecnem spanku, Hele, na tuto temu zarty nemam rad...mazem fotku hodiniek...na moj vkus je to drsny humor...nemam ...nast Ne, že bych je chtěl kupoval, ale máš jako odborník tip, kam až se mohou vyšplhat? Zatím se drží dost nízko, řekl bych... http://www.aukro.cz/item194843611__patek_p...pe_geneve_.html
NIGHTinGALE Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Heh To teda koukám, díky za vysvětlení. To se mi líbí - i zdrcující kritika se dá napsat jednak vtipně a druhak tak, aby to pochopil i laik, jako jsem já.
JARDA2 Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 rok 1890 s proskleným dýnkem? Je to skládačka.
kubson Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 jestli je to jak říká popshop, tak to je tedy humus - prodejce je nějaký číman z ostravy
hciq Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 cena je už příliš vysoko hrůzostrašnej bastard. Jinak je to savonette na devítce je setrvačka a na šestce čučela vt. A jak na to vejrám, tak ten vydřenej bordel kolem toho nápisu je taky podezdřelej
NIGHTinGALE Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Ale u všech svých aukcí má perfektní provedení prezentace.
long Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 2 NIGHTin GALE Bude to šmelka ale pekna spina, predstav si , ze si je nekdo za 30 kuli koupi a pobezi ke znamemu hodinari. Oba se zlomi v pase,jeden smichy a druhy v predklonu aby slzy nekapaly na kosili. Stranky mu dela profik,ale ty kolecka nesedi, to dynko je perla. Mrkni na ten napis, ta spina mezi pismeny. LONG
Mike. Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Tak to je teda pekny "hnus" prodavat takove hodinky
vor Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Tak to je teda pekny \"hnus\" prodavat takove hodinky Má 169 pozitivních komentářů z prodeje a ani jeden negativní.
Mike. Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Tak to je teda pekny \"hnus\" prodavat takove hodinky Má 169 pozitivních komentářů z prodeje a ani jeden negativní. Si precti prispevky, ktere jsou trosku vyse... Kdyz jsou to faky, tak je to hnus...
vor Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Tak to je teda pekny \"hnus\" prodavat takove hodinky Má 169 pozitivních komentářů z prodeje a ani jeden negativní. Si precti prispevky, ktere jsou trosku vyse... Kdyz jsou to faky, tak je to hnus... Jsem si přečetl, ale je divný, když prodává takový sra.ky ( myslím, že ne poprvé), tak proč mu zatím nikdo nedal negativní komentář.
Mike. Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Má 169 pozitivních komentářů z prodeje a ani jeden negativní. Si precti prispevky, ktere jsou trosku vyse... Kdyz jsou to faky, tak je to hnus... Jsem si přečetl, ale je divný, když prodává takový sra.ky ( myslím, že ne poprvé), tak proč mu zatím nikdo nedal negativní komentář. No to je fakt... Tak taky zalezi, kdo tam pise...
mechano Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Si precti prispevky, ktere jsou trosku vyse... Kdyz jsou to faky, tak je to hnus... Jsem si přečetl, ale je divný, když prodává takový sra.ky ( myslím, že ne poprvé), tak proč mu zatím nikdo nedal negativní komentář. No to je fakt... Tak taky zalezi, kdo tam pise... Jak jste si jistě všimli výše, lidé znalí problematiky vidí hned o co se jedná a nemají zájem. Pokud to koupí někdo, kdo tomu nerozumí, za co by měl uštědřovat negativní hodnocení ? Maximálně sobě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se