letovod Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Celé toto fórum a jeho přispěvatele bych nejraději ..... Donedávna jsem žil v domění, že digi casio jsou dobrý a že mi to stačí ke štěstí. Pak jsem jednou zabrouzdal sem a jsem v .... Nebudu to zdržovat, cca dvě hodiny jsem šťastným (?) majitelem ..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
letovod Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Gratuluju, pěkný. 39 mm? 45 mm i s korunkou...
Baker Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 (upraveno) 45 mm i s korunkou... Tak to je moc pekny. Gratuluju ! Upraveno 7. června 2007 uživatelem Baker
vor Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 45 mm i s korunkou... Pěkný, pěkný. Ještě k nim na léto pěknej koženej řemen.
Návštěvník tolja Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Pěkný, pěkný. Ještě k nim na léto pěknej koženej řemen. Aby si zapařil ruku?
vor Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Aby si zapařil ruku? Néé, aby v létě, když je horko a ruka se vlivem toho trochu nafoukne, tak aby se mu koženej řemen přizpůsobil a případně ho mohl povolit o jednu dírku.
letovod Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Pěkný, pěkný. Ještě k nim na léto pěknej koženej řemen. Jojo, uvažuji o tom, ale kterej?
vor Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 (upraveno) Jojo, uvažuji o tom, ale kterej? Nějakej černej s bílou nití, ne? http://www.timefactors.com/tfstrap.htm Upraveno 7. června 2007 uživatelem vor
letovod Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Nějakej černej s bílou nití, ne? http://www.timefactors.com/tfstrap.htm ...a materiál?
WatchFan1 Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Dnes konecne boli dorucene moje AP 15300ST.... http://forums.timezone.com/index.php?t=msg...0&rid=14107
spiderer Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 WatchFan1 - gratuluji k nadhernymu kousku!
WatchFan1 Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 WatchFan1 ....bože, náááádhera dakujem spiderer a letovod AP Royal Oak nie su typ hodiniek ktore sa pacia kazdemu ale dovolim si povedat ze v skutocnisti su updost ine ako na obrazkoch. Zpracovanie naramku a puzdra je uplne perfektne a o strojceku je zbytocne hovorit.....Pravdupovediac ja som RO moc casu nvenoval az kym som ich nemal prilezitost drzat v ruke a lepsie si prezriet ich spracovanie do detailu pred 3 tyzdnami ked som bol vo WEMPE v NY. Tam sa mi velmi zapacili a potom ked som si precital viac o cal. 3120 co je vo vnutri - vedel som ze je zle....
ludvik Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 (upraveno) dakujem spiderer a letovod AP Royal Oak nie su typ hodiniek ktore sa pacia kazdemu ale dovolim si povedat ze v skutocnisti su updost ine ako na obrazkoch. Zpracovanie naramku a puzdra je uplne perfektne a o strojceku je zbytocne hovorit.....Pravdupovediac ja som RO moc casu nvenoval az kym som ich nemal prilezitost drzat v ruke a lepsie si prezriet ich spracovanie do detailu pred 3 tyzdnami ked som bol vo WEMPE v NY. Tam sa mi velmi zapacili a potom ked som si precital viac o cal. 3120 co je vo vnutri - vedel som ze je zle.... Chlape, už by Ti mal niekto zakázať sem vstupovať, tu už ide o naše zdravie, vieš to ? Upraveno 8. června 2007 uživatelem ludvik
Radimk Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 To Ondraj: Gratulace veliká, ženskejch není nikdy dost. Ono tě to nadšení přejde, to si musíš prožít. Jinak já 3 roky a 12 let- pochopitelně babinec. K tomu paní autorka a to už je fakt valná hromada-......
sisi Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Gratulace, příšerná spotřeba, tak šetři.
gas Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 jsou krásně zpracované, ale ten design ... na mě to není, no nemůžeme mít všichni stejný vkus
Kid_A Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Wow! Chlape, tvůj apetit bych chtěl taky:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se