Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Celé toto fórum a jeho přispěvatele bych nejraději :gun_bandana: .....

Donedávna jsem žil v domění, že digi casio jsou dobrý a že mi to stačí ke štěstí. :axehead: Pak jsem jednou zabrouzdal sem a jsem v .... :hang:

Nebudu to zdržovat, cca dvě hodiny jsem šťastným (?) majitelem ..... :angel:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník tolja
Odesláno
Pěkný, pěkný. Ještě k nim na léto pěknej koženej řemen. :smile_anim:

Aby si zapařil ruku? :sweatdrop:

Odesláno
Aby si zapařil ruku? :sweatdrop:

Néé, aby v létě, když je horko a ruka se vlivem toho trochu nafoukne, tak aby se mu koženej řemen přizpůsobil a případně ho mohl povolit o jednu dírku. :thumbsup_anim:

Odesláno
WatchFan1 ....bože, náááádhera

dakujem spiderer a letovod :cheers:

AP Royal Oak nie su typ hodiniek ktore sa pacia kazdemu ale dovolim si povedat

ze v skutocnisti su updost ine ako na obrazkoch. Zpracovanie naramku a puzdra je uplne

perfektne a o strojceku je zbytocne hovorit.....Pravdupovediac ja som RO moc casu nvenoval

az kym som ich nemal prilezitost drzat v ruke a lepsie si prezriet ich spracovanie do detailu

pred 3 tyzdnami ked som bol vo WEMPE v NY. Tam sa mi velmi zapacili a potom ked som si

precital viac o cal. 3120 co je vo vnutri - vedel som ze je zle....:)

Odesláno (upraveno)
dakujem spiderer a letovod :cheers:

AP Royal Oak nie su typ hodiniek ktore sa pacia kazdemu ale dovolim si povedat

ze v skutocnisti su updost ine ako na obrazkoch. Zpracovanie naramku a puzdra je uplne

perfektne a o strojceku je zbytocne hovorit.....Pravdupovediac ja som RO moc casu nvenoval

az kym som ich nemal prilezitost drzat v ruke a lepsie si prezriet ich spracovanie do detailu

pred 3 tyzdnami ked som bol vo WEMPE v NY. Tam sa mi velmi zapacili a potom ked som si

precital viac o cal. 3120 co je vo vnutri - vedel som ze je zle....:)

Chlape, už by Ti mal niekto zakázať sem vstupovať, tu už ide o naše zdravie, vieš to ? :smile_anim:

Upraveno uživatelem ludvik
Odesláno

To Ondraj:

Gratulace veliká, ženskejch není nikdy dost.

Ono tě to nadšení přejde, to si musíš prožít. Jinak já 3 roky a 12 let- pochopitelně babinec. K tomu paní autorka a to už je fakt valná hromada-......

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...