Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ďakujem, som rád, že sa páčia aj vám. Možno keby som bol o nejakých 10 rokov mladší, uprednostním tie Seamastery. Pred pár rokmi som rovnakú Teutoniu takmer kúpil, no rozmyslel som si to. Musel som na to vnútorne dozrieť a moje pocity vravia, že som vybral správne.

Odesláno

Jaký je věk na Seamastery? Píšu to proto, že jsem viděl A.C. Clarka s Rolex Submarinerama a nevypadalo to nějak nepatřičně...

Nemyslel som to všeobecne, mal som na mysli môj pocit a obrátené poradie. Tzn., že pred 10 rokmi by mi Teutonia asi pripadala príliš decentná, a ja by som uprednostnil niečo výrazné, farebnejšie, s lunetou a pod. Inak považujem Aquaracer a Seamaster za celkom univerzálne hodinky v športovom dizajne, v inom prípade by som nad nimi neuvažoval. No mohol som si vybrať len jedny - chalupa potrebuje prestavbu, takže tohto roku to vyzerá s daľšími prírastkami do zbierky biedne.

Odesláno

Musim se take pochlubit, vyzvedl jsem si renovovane Omegy, ktere jsem koupil tady na foru. Nemaji sice uplne totozni ciselnik s originaly, ale jsou ´jak nove. Tady par obr. Jinak vicehttp://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?pid=82324#p82324

naprosta PARADA ! nezbyva nez zavidet a doufat, ze se na foru opet objevi neco podobneho smile.gif

Odesláno

Troška nostalgie... Když jsem chodil do školy, byly pro mě podobné hodinky nedostupným snem... Tak alespoň teď jsem si jedny pořídil... Jen tak, z plezíru smile.gif

Krásný stav, originální tah, plně funkční (i světýlko svítí), výměna baterie je maličkostí smile.gif

Odesláno

Musim se take pochlubit, vyzvedl jsem si renovovane Omegy, ktere jsem koupil tady na foru. Nemaji sice uplne totozni ciselnik s originaly, ale jsou ´jak nove. Tady par obr. Jinak vicehttp://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?pid=82324#p82324

Krása.

V jednom antiku jsem viděl nedávno identické ve vynikajícím stavu za 4.500Kč.

Číselník a ručky perfektní. Pouzdro také. Jen jedna nožka je má pár vrypů.

Můžu je vyfotit, pokud máte někdo zájem. Snad tam ještě budou.

Odesláno

Lokálně patriotickou část své kolekce jsem doplnil o dvoje funkční, pěkně zachovalé, nositelné i sběratelsky hodnotné Primky.

Velké kal. 50 (díky Cybere)

Vzácné kal. 57 (díky NIGHTinGALE)

Odesláno

naprosta PARADA ! nezbyva nez zavidet a doufat, ze se na foru opet objevi neco podobneho smile.gif

Dekuju byl jsem rad ze to tak vyslo, neveril jsem ze se to vse tak rychle povede a ze jim to nakonec bude tak sluset. Vzdycky to stroskotalo but na cene a nebo na tom, ze jsem nemohl sehnat dily atd. ted jsem se s panem hodinarem domluvil a behem nekolika tydnu byly na ruce. Mozna ze jim dam casem i lepsi pasek, ale zatim bych rekl ze jim tenhle slusi.

Odesláno

To: Rimsy

No A.C.C. ten to ma jako ziovotni styl je to amatersky potapec a i ve svem veku se stale venuje morskemu vyzkumu. Jen zasveceni znaji jeho prace o delfinech a morskem svete. Navic Divers hodinky jsou v celku pravda hlevne diky bondovi jakymsi meritkem elegance a to malo kdo vi ze Bond je nosi prave pro to ze je namorni kapitan ;-) a podle mne nejsou zadne hodinky nepatricne na nikom je to urcity osobi vyraz ktery nema s vekem nc spolecneho

Odesláno

Fakt moooc pěknej kousek, dobrá práce...

Odesláno

Fakt moooc pěknej kousek, dobrá práce...

diky moc, ted delam a mam je na ruce

Odesláno

Tak dneska jsem si je vyzvedl na pošte, jeste jednou dekuji Kubovi, jsou opravdu krásné....takový military vzhled a jsou hodně masivní... Seamastery jsou oproti tomu "lehká" váha.. :-)))

Odesláno

Takový techno nářez, čoveče přemýšlím kam bych si takové vzal. Ještě mi prosím prozraď tu korunky.

Odesláno

Takový techno nářez, čoveče přemýšlím kam bych si takové vzal. Ještě mi prosím prozraď tu korunky.

O korunce ti reknu zatim jediné, nevyužiju jí.... Ale ted studuji návod, takže snad aspon zjistim jak to funguje a dám vědět...

Odesláno

Takže jsem zjistil, že podle korunky se nastavuju kompas, který funguje jinak v hodinach a.m. a v p.m. podle polohy slunce... a ještě že pomocí těchto hodinek jdou měřit myslím vzdálenosti na mapě v měřítku 1:50000 :-) takže já tu korunku mam na ozdobu :-)))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...