viktor čistič Odesláno 13. července 2007 Nahlásit Odesláno 13. července 2007 WatchFan1 napsal: Nie celkom nove (mam ich asi 5-6 tyzdnov) ale stale ich nemam dost. Rolexy dostavaju momentalne dovolenku ;-) Krásné hodinky... akorát mi nejde do hlavy jak zašroubovali ty šroubky s šestihrannou hlavou do těch šestihrannejch děr... Asi imitace, že?
kubson Odesláno 13. července 2007 Nahlásit Odesláno 13. července 2007 já bych si tipnul že to bude mít protikusy které se zašroubovávají z druhé strany
Viktor Odesláno 13. července 2007 Nahlásit Odesláno 13. července 2007 (upraveno) WatchFan určitě zná tenhle článek na TimeZone. http://www.timezone.com/library/horologium...670172488072079 Upraveno 13. července 2007 uživatelem Viktor
viktor čistič Odesláno 13. července 2007 Nahlásit Odesláno 13. července 2007 Viktor napsal: WatchFan určitě zná tenhle článek na TimeZone. http://www.timezone.com/library/horologium...670172488072079 No tak to je nádhera..., ale v tom případě jsou ty drážky v hlavách pěkná ozdoba
WatchFan1 Odesláno 13. července 2007 Nahlásit Odesláno 13. července 2007 Viktor, ak ked velmi dobre poznam system akym su zlozene puzdra na Royal Oak (a Royal Oak Offshore) ten diagram a ani clanok na TZ som nikdy nevidel. DAKUJEM !! Super clanok...pridal som link a na moju Royal Oak stranku: ROYAL OAK PAGE - http://www.mkmotorsport.com/watches_AP15300.htm
jfk Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 (upraveno) typograf napsal: Chlubím, chlubím, mám z nich velkou radost. Tak konečně vidím v reálu Elton sport Igen chronomag limited edition 2007 - jsou překrásné Upraveno 14. července 2007 uživatelem jfk
dakasport Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 To WatchFan: Byt o dvacet let starsi, tak mam po nacteni stranky s Tvym prispevkem srdecni zastavu Opravdu to nejde takhle delat, aby na cloveka vykoukla necekane takova nadhera. Vetsinou mi prijdou Royal Oak divne, ale tyhle bez chronografu jsou naprosto dokonale
Jakubisko Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Po dlouhem cekani mi znamy z USA privezl vytouzene Hamiltony Khaki King Automat, prvni poznatky po 2h na ruce - jsou to hodne pohodove hodinky, pasek je sice tvrdsi a drsnejsi, ale snad se podda. Cas krasne citelny na svetle i ve tme ( sviti stejne, jako Orienty, ne tolik jako Seiko ). Horni sklicko je mirne vypoukly safir, spodni ( a to bylo me nejvetsi prekvapeni, na webu neni ani zminka o pruhlednem dynku ) je take safir. Pouzdro je pomerne tezke, z kartacovane oceli, luneta pak leskla ( a bude dost nachylna na skrabance ). Baleni potom viz foto, v krasnem hlinikovem boxu s cervenou kozenkou. Prvni na rychlo udelane fotky...
Mike. Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Jakubisko napsal: Po dlouhem cekani mi znamy z USA privezl vytouzene Hamiltony Khaki King Automat, prvni poznatky po 2h na ruce - jsou to hodne pohodove hodinky, pasek je sice tvrdsi a drsnejsi, ale snad se podda. Cas krasne citelny na svetle i ve tme ( sviti stejne, jako Orienty, ne tolik jako Seiko ). Horni sklicko je mirne vypoukly safir, spodni ( a to bylo me nejvetsi prekvapeni, na webu neni ani zminka o pruhlednem dynku ) je take safir. Pouzdro je pomerne tezke, z kartacovane oceli, luneta pak leskla ( a bude dost nachylna na skrabance ). Baleni potom viz foto, v krasnem hlinikovem boxu s cervenou kozenkou. Prvni na rychlo udelane fotky... Tak ty jsou teda moc pekne. Muzi se zeptat na prumer? (a muzes udelat treba i fotku zadniho dynka )
Jakubisko Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Michael napsal: Tak ty jsou teda moc pekne. Muzi se zeptat na prumer? (a muzes udelat treba i fotku zadniho dynka ) 40mm + 3mm korunka, remen 20mm zitra vecer, az se vratim domu sem loupnu neco poradneho
Mike. Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Jakubisko napsal: 40mm + 3mm korunka, remen 20mm zitra vecer, az se vratim domu sem loupnu neco poradneho Diky.
babaq Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Jakubisko napsal: Po dlouhem cekani mi znamy z USA privezl vytouzene Hamiltony Jsou bezva, moc se mi líbí. Takové hezké civilní hodinky... připadají mi jako takové ty "jediné hodinky", o kterých je jiný topic. Už nějakou dobu po Hamiltonech pokukuju, jednou si je určitě pořídím.
kubson Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 myslím že tyhle khaki king nosí Dr. Haus moc pěkné!
Návštěvník RaGe Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 typograf napsal: Chlubím, chlubím, mám z nich velkou radost. Moc krásné, gratuluji !!!
afrikab Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 (upraveno) kubson napsal: myslím že tyhle khaki king nosí Dr. Haus moc pěkné! Sakra, duvod si nejake hamiltony poridit. Jsi si jisty? Vypadaji nejak jinak. Upraveno 15. července 2007 uživatelem afrikab
Jakubisko Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 (upraveno) kubson napsal: myslím že tyhle khaki king nosí Dr. Haus moc pěkné! kubsone! To byl taky prvni duvod, proc jsem do nich sel , ze bych nebyl sam, kdo si dava Gregoryho House za vzor? :-) afrikab: tady na te fotce to sice nejsou ony, ale ve filmu ma, jak rika kubson, Hamiltony (viz http://jitteryjim.com/?page_id=432 ) ... tak a dost uz kecani, jdu vymyslet nejakou zajimavou kompozici pro fotky tech hodinek :-) sice je Hamilton vyroba USA, ale protoze maji punc Swiss Made, zvolil jsem tematicky polstarek :-) Upraveno 15. července 2007 uživatelem Jakubisko
typograf Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 Jakubisko, ty Hamiltonky mají něco do sebe. Člověče, nějak se mi začínaj líbit. Gratuluju!
baza Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 Jakubisko napsal: Po dlouhem cekani mi znamy z USA privezl vytouzene Hamiltony Khaki King Automat, prvni poznatky po 2h na ruce - jsou to hodne pohodove hodinky, pasek je sice tvrdsi a drsnejsi, ale snad se podda. Cas krasne citelny na svetle i ve tme ( sviti stejne, jako Orienty, ne tolik jako Seiko ). Horni sklicko je mirne vypoukly safir, spodni ( a to bylo me nejvetsi prekvapeni, na webu neni ani zminka o pruhlednem dynku ) je take safir. Pouzdro je pomerne tezke, z kartacovane oceli, luneta pak leskla ( a bude dost nachylna na skrabance ). Baleni potom viz foto, v krasnem hlinikovem boxu s cervenou kozenkou. Můžu se zeptat na cenu?
Jakubisko Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Odesláno 15. července 2007 baza napsal: Můžu se zeptat na cenu? http://www.amazon.com/Hamilton-H64455533-K...239&sr=1-13 a vychazi to na 50% oproti doporucene v CR
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se