falkkon Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 redd napsal: Stowa Antea, ve skutečnosti mnohem hezčí! Zase jsi ve mě oživil touhu po těch Stowách, já je moc chci
redd Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 ¨safi napsal: Můžeme poprosit o více fotek? Večír se pokusím něco nafotit, pravděpodobně vložím do sekce "Německé hodinky" nebo "Fotogalerie"...
Olda Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 redd napsal: Večír se pokusím něco nafotit, pravděpodobně vložím do sekce "Německé hodinky" nebo "Fotogalerie"... Jak vidíš, Stowa je zde velmi horké téma (i když ne tak, jako Prim nebo čínský Breitling), tak rozhodně nešetři fotkami a informacemi. Třeba kde's je koupil?
Well Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Seiko White Samurai - moje první automaty.
pavel23 Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Jsou perfektní. Mám je taky a nemůžu si stěžovat. Tak ať slouží.....
Pepino65 Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 (upraveno) S pomocí AfrikyB jsem dnes na ebay získal tyto Accutrony Gemini za super cenu. Tímto mu díky Upraveno 23. října 2008 uživatelem Pepino65
kubson Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Well napsal: Seiko White Samurai - moje první automaty. ideální první automaty, taky jsem s nimi začínal a teď uděláš nejlépe, když na chronomag a obecně na hodinky zapomeneš, dokud se ti samuraie nerozpadnou... dobře ti rádím, ušetříš
afrikab Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Pepino65 napsal: S pomocí AfrikyB jsem dnes na ebay získal tyto Accutrony Gemini za super cenu. Tímto mu díky No jeste je nemame;)
Jaem Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 (upraveno) Mne sa podarilo pred par dnami zohnat na eBay Raymond Weil Parsifal W1 automat, safirove sklo a dno, 50m WR, 39mm bez korunky... Upraveno 28. srpna 2007 uživatelem Jaem
Well Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 kubson napsal: ideální první automaty, taky jsem s nimi začínal a teď uděláš nejlépe, když na chronomag a obecně na hodinky zapomeneš, dokud se ti samuraie nerozpadnou... dobře ti rádím, ušetříš Pozdě Na cestě jsou Seiko Alpinist
MarvinX Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 (upraveno) Well: Vítej do klubu! Už jsi náš, Vše co máš, Ať vyšumí... Upraveno 28. srpna 2007 uživatelem MarvinX
safi Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 MarvinX napsal: Vítej do klubu! Už jsi náš, Vše co máš, Ať vyšumí... není to hláška z Rýchlé roty?
MarvinX Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 ¨safi napsal: není to hláška z Rýchlé roty? No jistě, sodovkový obřad
Well Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 MarvinX napsal: No jistě, sodovkový obřad Je fakt, že poslední dobou vydělávám jen na své koníčky ( kolo, auto a teď ještě hodinky). Díky tomu jsem od rána do večera v práci a na ty koníčky vlastně nemám ani čas . Jetšě že cestou do práce protáhnu auto (občas i to kolo). No ale hodinky můžu nosit vlastně pořád . Problém bude, že jenom jedny . Nějak moc jsem se zamyslel, jdu si dát
Miloš Odesláno 29. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2007 Jak už jsem tu psal, zhruba před měsícem jsem si pořídil Hamiltony Jazzmaster viewmatic. Včera jsem se konečně dokopal udělat nějaký fotky, tak tady je máte.
marosh Odesláno 29. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2007 Jo, jo. Moje srdcovky. Po těch jsem dlouho pásl, ale nakonec skončil u jiných bratrů Hamiltonů... Mohu se optat, kde si je koupil?
Miloš Odesláno 29. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2007 marosh napsal: Jo, jo. Moje srdcovky. Po těch jsem dlouho pásl, ale nakonec skončil u jiných bratrů Hamiltonů... Mohu se optat, kde si je koupil? No jsou to moje první automaty, původně jsem si chtěl koupit úplně jiné quartzky a při hledání informací o hodinkách jsem narazil na Chronomag... Takže z toho samozřejmě byly mechaniky. No byl jsem v červenci 14 dní ve Švýcarsku v Neuchatelu, takže se to hodilo, že...Koupil jsem je v kamenném obchodě Christ.
šíma Odesláno 29. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2007 Asi moc neoslním, ale mám z nich docela radost...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se