Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  redd napsal:
Večír se pokusím něco nafotit, pravděpodobně vložím do sekce "Německé hodinky" nebo "Fotogalerie"...

Jak vidíš, Stowa je zde velmi horké téma (i když ne tak, jako Prim nebo čínský Breitling), tak rozhodně nešetři fotkami a informacemi. Třeba kde's je koupil?

Odesláno
  Well napsal:
Seiko White Samurai - moje první automaty.

ideální první automaty, taky jsem s nimi začínal ;) a teď uděláš nejlépe, když na chronomag a obecně na hodinky zapomeneš, dokud se ti samuraie nerozpadnou... dobře ti rádím, ušetříš :D

Odesláno (upraveno)

Mne sa podarilo pred par dnami zohnat na eBay Raymond Weil Parsifal W1

3430st05308oi1.jpg

automat, safirove sklo a dno, 50m WR, 39mm bez korunky...

Upraveno uživatelem Jaem
Odesláno
  kubson napsal:
ideální první automaty, taky jsem s nimi začínal ;) a teď uděláš nejlépe, když na chronomag a obecně na hodinky zapomeneš, dokud se ti samuraie nerozpadnou... dobře ti rádím, ušetříš :D

Pozdě :wallbash: Na cestě jsou Seiko Alpinist :crutch: :rambo:

Odesláno
  MarvinX napsal:
No jistě, sodovkový obřad :)

Je fakt, že poslední dobou vydělávám jen na své koníčky ( kolo, auto a teď ještě hodinky). Díky tomu jsem od rána do večera v práci a na ty koníčky vlastně nemám ani čas :suicide_anim: . Jetšě že cestou do práce protáhnu auto (občas i to kolo). No ale hodinky můžu nosit vlastně pořád :thumbsup_anim: . Problém bude, že jenom jedny :( . Nějak moc jsem se zamyslel, jdu si dát :cheers: ;)

Odesláno
  marosh napsal:
Jo, jo. Moje srdcovky. Po těch jsem dlouho pásl, ale nakonec skončil u jiných bratrů Hamiltonů...

Mohu se optat, kde si je koupil?

No jsou to moje první automaty, původně jsem si chtěl koupit úplně jiné quartzky a při hledání informací o hodinkách jsem narazil na Chronomag...

Takže z toho samozřejmě byly mechaniky. No byl jsem v červenci 14 dní ve Švýcarsku v Neuchatelu, takže se to hodilo, že...Koupil jsem je v kamenném obchodě Christ.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...