pavel23 Odesláno 27. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2007 Jak jsou velký ty Mühle, jsou pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 27. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2007 Jak jsou velký ty Mühle, jsou pěkný. Průměr bez korunky 42 mm, výška 12,9 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2007 pár pěkných kousků,které mají srdce ....fotky omluvte,lépe to momentálně nejde .... i když to nevypadá tak je vše funkční Ultra Roamer Breitling Kienzle - 8mi denní hodiny z Německého bombardéru Heinkel - jsou v luxusním stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2007 Krásné...budou i fotky kalibrů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2007 Krásné...budou i fotky kalibrů? vzhledem k tomu že fungují tak se toho trošku bojím ...... otevřel jsem zatím jenom Breitling a vypadá to celkem normálně ....jako z Asie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 27. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2007 pár pěkných kousků,které mají srdce ....fotky omluvte,lépe to momentálně nejde .... i když to nevypadá tak je vše funkční Hezka sbirecka, kdyby te ty Roamer prestaly bavit, hlasim se do rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2007 Takže nakonec k mým Seastar 1000 automatic se stříbrným ciferníkem přibyly Seastar 660 quartz s černým ciferníkem. Tak a teď by si dal chvíli oraz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 4. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2007 Dlouho ocekavany prirustek. Oba cekaji na malou renovaci. Bohuzel na oboje se nahradni dily shaneji stejne spatne. Ale snad to nakonec pujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 5. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2007 (upraveno) Nový kousek na který jsem dlouho čekal a který bych neměl bez značné pomoci Foundrymana, Schwarz Etienne Chronograph Upraveno 5. listopadu 2007 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 5. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2007 (upraveno) Tak dnes dorazil novy prirustek ze Singapuru (Timeparadise), vydrazen na Ebay a i s dopravou (clo nejak nezapocitali, asi jim neprosel balicek rukama ) za 671$. Upraveno 5. listopadu 2007 uživatelem vaba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 5. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2007 Nový kousek na který jsem dlouho čekal a který bych neměl bez značné pomoci Foundrymana, Schwarz Etienne Chronograph Pěkný kousek, vyzrálostí a elegancí designu mi připomíná pěkné kousky od Rolexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazatel Odesláno 6. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2007 (upraveno) Byl sem obdarovaný tímto starším kouskem. Po obvodu je nápis 1879 KAUFHAUS OPA 1929 - OSKAR PICK AUSSIG. Nevíte o nich něco víc? Upraveno 6. listopadu 2007 uživatelem Tazatel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 6. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2007 Urcite jsou z Usti nad/Labem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 6. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2007 Tak za poslední týden tři kousky, hádejte ze kterých mám největší radost ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2007 Levné (pod 8 000 Kč) společenské MIDO Barona Quartz, dovezené z Classybrandu pro mého kamaráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2007 Levné (pod 8 000 Kč) společenské MIDO Barona Quartz, dovezené z Classybrandu pro mého kamaráda. Nic ve zlem, ale myslis, ze by sis mohl precist toto vlakno: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9167 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2007 Qvido: Prim diplomat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2007 (upraveno) Nový kousek na který jsem dlouho čekal a který bych neměl bez značné pomoci Foundrymana, Schwarz Etienne Chronograph Tak ti Snowe blahopreju, ze to trvalo co? Hodinky hezky, ale jmeno znacky strasny, ale asi bych si na takovy kombinace mel zvyknout, i kdyz Baume&Mercier taky nelahodi usim.... Upraveno 7. listopadu 2007 uživatelem klobadysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2007 Ani jedno. Truhličku jsem dostal a motorek je nový. tak podobný motůrek se mi tu taky válí,mám svrbění udělat z něj síťové synchronní hodiny.Má dvě otáčky za minutu takže by to bylo jednoduché ale mě by se líbilo něco extra.Třeba lístkové digi ale nejdřív udělám pokus jak přesnou máme síťovku elektrickou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2007 Udělal jsem si radost a pořídil na eBay následující dvě mašinky. Tourbillon je čína, ale furt je to turbo, který se dá zaplatit a ne skoro to samý s etou za mnohonásobek. Překvapením je velmi kvalitní tah s dvojitou kovovou přezkou, velmi slušně opracované leštěné pouzro v nerezu, jediným nedostatkem je proporce ruček a ciferníku... Ale to podstatné: a přece se točí. Jak dlouho a jak přesně, to ještě uvidíme, podle toho, jak je vyladím.... cena: 9500 Kč i s dopravou, no nekupte to, když žádnej jinej tourbillon nemám. Aviator je myslím sdostatečně protřelý, tohle je limitka 1000 Ks. V čem to spočívá, to nevím, dle mého soudu v tom, že až prodají prvních 1000ks, tak vyjedou dalších 1000ks. Robustní zpracování pouzdra i stroje pro dřevorubce je známé, se štěstím se dá pořídit kus, který běhá i docela přesně, viz foto. Nedostatek vidím opět ve špatné proporci ruček a ciferníku, naproti tomu vteřinovka a číselník jsou prima. Také mi vadí, že luminiscenční barva na všech třech ručkách je jiná, než na číslech a indexech. Ve tmě svítí ručky výrazně lépe, než vše ostatní, po cca 30 min už není vidět vůbec nic. Zato je to skvěle slyšet. Cena opět příznivá, 3200 i s dopravou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se