Přejít na obsah

Pochlubte se novymi prirustky!

ego alter

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

pár pěkných kousků,které mají srdce ;) ....fotky omluvte,lépe to momentálně nejde .... i když to nevypadá tak je vše funkční :)

Ultra

ultradb0.jpg

Roamer

roamer1qr8.jpg

roamer2fy5.jpg

Breitling

breitling0wx8.jpg

breitling1iz1.jpg

breitling2pc3.jpg

Kienzle - 8mi denní hodiny z Německého bombardéru Heinkel - jsou v luxusním stavu :)

kienzlech8.jpg

kienzle1ey3.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO
Krásné...budou i fotky kalibrů?

vzhledem k tomu že fungují tak se toho trošku bojím :D ...... otevřel jsem zatím jenom Breitling a vypadá to celkem normálně ....jako z Asie :)

p1000233it0.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Nový kousek na který jsem dlouho čekal a který bych neměl bez značné pomoci Foundrymana, Schwarz Etienne Chronograph

DSC03577.JPG

DSC035941.JPG

DSC03578.JPG

DSC03579.JPG

DSC03585.JPG

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Byl sem obdarovaný tímto starším kouskem. Po obvodu je nápis 1879 KAUFHAUS OPA 1929 - OSKAR PICK AUSSIG. Nevíte o nich něco víc?

post-136-1194336335.jpg

Upraveno uživatelem Tazatel
Odkaz ke komentáři

Nový kousek na který jsem dlouho čekal a který bych neměl bez značné pomoci Foundrymana, Schwarz Etienne Chronograph

Tak ti Snowe blahopreju, ze to trvalo co? ;)

Hodinky hezky, ale jmeno znacky strasny, ale asi bych si na takovy kombinace mel zvyknout, i kdyz Baume&Mercier taky nelahodi usim....

Upraveno uživatelem klobadysek
Odkaz ke komentáři

Ani jedno. Truhličku jsem dostal a motorek je nový.

tak podobný motůrek se mi tu taky válí,mám svrbění udělat z něj síťové synchronní hodiny.Má dvě otáčky za minutu takže by to bylo jednoduché ale mě by se líbilo něco extra.Třeba lístkové digi ale nejdřív udělám pokus jak přesnou máme síťovku elektrickou.

Odkaz ke komentáři

Udělal jsem si radost a pořídil na eBay následující dvě mašinky. Tourbillon je čína, ale furt je to turbo, který se dá zaplatit a ne skoro to samý s etou za mnohonásobek. Překvapením je velmi kvalitní tah s dvojitou kovovou přezkou, velmi slušně opracované leštěné pouzro v nerezu, jediným nedostatkem je proporce ruček a ciferníku... Ale to podstatné: a přece se točí. Jak dlouho a jak přesně, to ještě uvidíme, podle toho, jak je vyladím.... cena: 9500 Kč i s dopravou, no nekupte to, když žádnej jinej tourbillon nemám.

Aviator je myslím sdostatečně protřelý, tohle je limitka 1000 Ks. V čem to spočívá, to nevím, dle mého soudu v tom, že až prodají prvních 1000ks, tak vyjedou dalších 1000ks. Robustní zpracování pouzdra i stroje pro dřevorubce je známé, se štěstím se dá pořídit kus, který běhá i docela přesně, viz foto. Nedostatek vidím opět ve špatné proporci ruček a ciferníku, naproti tomu vteřinovka a číselník jsou prima. Také mi vadí, že luminiscenční barva na všech třech ručkách je jiná, než na číslech a indexech. Ve tmě svítí ručky výrazně lépe, než vše ostatní, po cca 30 min už není vidět vůbec nic. Zato je to skvěle slyšet. Cena opět příznivá, 3200 i s dopravou.

post-2133-1194460721.jpg

post-2133-1194460747.jpg

post-2133-1194460763.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...