boo-beek Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2007 Ahoj, jmenuju se Anička, narodila jsem se maličko "napřed", a dnes konečně spím poprvé doma. Taky gratuluji PS: Super jmeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2007 (upraveno) Gratulace -btw alespon máš další důvod dívat se i po dámských modelech hodinek. Upraveno 14. listopadu 2007 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2007 Super,moje slečna má už 5,tak ti tohodle krásnýho prcka moc přeji a trochu závidím,protože vím,co krásného tě čeká! Bohudík-žel ani ty nej cibule nemají zdaleka takové kouzlo,jako úsměv této princezny,když si uleví a tatínek ji odborně přebalí. Užij si to!Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2007 hodně zdaru a klidné noci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2007 Ahoj, jmenuju se Anička, narodila jsem se maličko "napřed", a dnes konečně spím poprvé doma. Gratulace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2007 Gratulace... hodně zdraví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2007 Pripajam sa s gratulaciou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uns Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2007 Hlavne veľa zdravia prajem Aničke...Gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2007 Přeji hodně zdraví a veselé, šťastné a spokojené rodiče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2007 To Tolja: Přeji Tvému miminku vše nejlepší do vínku. Ať ti roste jako z vody, celý život bez nehody" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2007 ahoj nový jsou pro mě ty orsi od grgi jinak mám vše dýl ale ještě sem tady nic nedával takže moje premiéra url=http://up[.hostuju.cz/viewer.php?id=947038S00]http://up.hostuju.cz/viewer.php?id=947038S00[/url] 005 (Medium).jpg http://up.hostuju.cz/viewer.php?id=526912S00 009 (Medium).jpg http://up.hostuju.cz/viewer.php?id=56931S00 014 (Medium).jpg http://up.hostuju.cz/viewer.php?id=445154S00 019 (Medium).jpg http://up.hostuju.cz/viewer.php?id=716538S00 024 (Medium).jpg a sakra takže sem to stejně blbě pochopil já sem ale lama pokusím se o nápravu tak nevím jak to sem nahrát a ted už to nemůžu nikde najít prosím o radu díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2007 Navod mas v PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2007 (upraveno) tak jak sem říkal nový mám pouze ty orsi jinak vše dýl a ještě něco na víc ale sem línej a dám to sem jindy díky za radu grgo Upraveno 14. listopadu 2007 uživatelem l3stat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2007 (upraveno) tak jak sem říkal nový mám pouze ty orsi jinak vše dýl a ještě něco na víc ale sem línej a dám to sem jindy Pěkný kousky ať slouží Upraveno 15. listopadu 2007 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2007 Hodinky Pacardt koupené od člena fóra. Fotku za světla pošlu později (čekám na nový řemen). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manik Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2007 Ty zamřížované jsou super, co to je za výrobce, asi nějaké SSSR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2007 Ty zamřížované jsou super, co to je za výrobce, asi nějaké SSSR. tak tak jsou to klasické ruské potapěčské hodinky sice nenositelné ale chtěl sem je mít ve zbírce 250gramů i s korunkou průměr 7,5cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2007 Tam mám opět nový přírůstek-Poljot Avia II Classic Fliegeruhr -všichni znáte a fotky stejně ještě nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sy242 Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2007 Dnes dorazily ze států tyhle Orviny. Nikdo je na Aukru nechtěl, za 500,- vč. poštovného. Ve světle zářivky to nevypadá, ale v reálu jsou pěkné. Mám rád tenhle jednoduchý, přehledný design... 35 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 17. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2007 (upraveno) tak jak sem říkal nový mám pouze ty orsi jinak vše dýl a ještě něco na víc ale sem línej a dám to sem jindy díky za radu grgo Jůů "moje" Seiko Sumo....aaahhhhh Upraveno 17. listopadu 2007 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se