ottto Odesláno 22. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2006 STOWA Seatime http://static.flickr.com/46/172618247_733dc2c4ca_b.jpg http://static.flickr.com/45/172619785_1e54bec08f_b.jpg http://static.flickr.com/63/172620228_89d9ec36fa_b.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 22. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2006 Tak co tyhle, bez letadylka.....s novym remenem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 22. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2006 Tak co tyhle, bez letadylka.....s novym remenem? http://www.mix.cz/afrika/IMGP4658_m.jpg moooc pekne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 23. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2006 To ja jsem vybiral i kapanek prakticky. Datumovku potrebuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netvor Odesláno 23. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2006 tak mi dnes dorazili aviatory IV od ottta, krasne casy - este raz mu vdaka. som zvedavy ako dlho vydrzim nerozmyslat nad dalsimi hodinkami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2006 Já si typnu, když dovolíš. Měsíc - maximálně :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netvor Odesláno 24. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2006 to bude tazky mesiac... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazatel Odesláno 24. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2006 Filipes: Přesně tak, byl bych rači kdyby Monstra datumku vůbec neměly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 28. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2006 Pánové, zkuste trochu zlepšit gramatiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2006 To Hanz: Dostal jsi ode mě tenkrát E-mail, vysvětlení proč já někde píši Y nebo I, ne zrovna tak, jak by jsis přál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 29. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2006 To Hanz: Dostal jsi ode mě tenkrát E-mail, vysvětlení proč já někde píši Y nebo I, ne zrovna tak, jak by jsis přál? Jé, to mě taky zajímá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2006 Sorry, byl to karlos a né Hanz (Ale aspoň to Hanz také pochopí) Příjmutý E-mail: Zdravím tě, Vlastimile. Rád bych tě upozornil na jednu nepatrnost a ber to prosím přátelsky, jak nejvíc to jde. Pokud se ve větě píše o hodinkách, jako např. hodinky měly strojek, hodinky by nebyly špatné, hodinky dělaly +2s a podobně (říká se tomu shoda přísudku s podmětem), vždy se sloveso píše s "Y". Takže například "hodinky by nebyli" je špatně a nevypadá to v diskuzi na internetu moc dobře. Jiný případ je ale, pokud se uvede, že v nějaké prodejně měli zajímavé hodinky (ve smyslu, že je tam prodávali, ale třeba už je nemají), pak také třeba že "hodinky vyráběli v továrně v Ženeve"...ale oproti tomu "hodinky se vyráběly v továrně v Ženeve"... Věřím, že jsem se tě nijak nedotkl, opravdu jsem se snažil jen o přátelské (nebo kolegiální, když se potkáváme na chronomag.cz) upozornění. S pozdravem Karlos. Má odpověď : Ahoj Karlos, nic se neděje, vím, že to myslíš přátelsky. Díky za upozornění. Bohužel- možná spíš na štěstí jsem vyrůstal a studoval v Jižní Africe a česká gramatika mi dodnes dělá problémy, s kterýma si opravdu hlavu nelámu:) Tak mé chyby příště v pohodě přehlížej. S Pozdravem Vlastimil7664 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 29. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2006 Roztomilé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2006 Já se tady kultivuji nejen po stránce hodinářské, jsem bez srandy rád, že sem chodím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 29. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2006 Už dávno nevím co je podmět a přísudek ale vím že:hodinky dělali (ONI dělali -znamená měkké i) hodinky dělaly (TY hodinky se dělaly-Ypsilon) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 29. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2006 Už dávno nevím co je podmět a přísudek ale vím že:hodinky dělali (ONI dělali -znamená měkké i) hodinky dělaly (TY hodinky se dělaly-Ypsilon) Ale když hodinky mají duši a srdce, tak by se mohlo psát měkké, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2006 Tak,Tak, gramatika Českého jazyka je to poslední co mě na tomto příjemném fóru zajímá. Někdo měl z Češtiny za 5, jiný za jedna. Někdo se učil Česky v Africe, jiný zase na Marsu. Navštěvuji toto fórum z důvodu společného zájmu a to je hodinařina a ne z důvodu naučit se pořádně Česky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 29. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2006 Problem je, ze se snizujici se urovni psaneho projevu, klesa i uroven daneho fora. Jsem dalek toho, abych nekoho poucoval, ale prece jen..kdyz uz tu gramatiku neznam, necham si svuj prispevek prejet alespon nejakym spell checkerem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 29. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2006 Těžko nesouhlasit.Možná by stačilo aspoň trochu snahy a . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2006 a . . . zopakovat si základku, viď ? hi hi hi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se