Vit Odesláno 27. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2007 Jéjej, přesně takovej box shánim ... Kde ho sehnala ona, nevíš náhodou?!? Myslím, že ho měla v nabídce firma Tchibo. Jo, už jsem to našel: http://www.tchibo.cz/spotrebni_zbozi/sn.asp
vavrin Odesláno 27. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2007 Jéjej, přesně takovej box shánim ... Kde ho sehnala ona, nevíš náhodou?!? No tú moju skrinku zohnala cez neckermanna: skrinka
Pekos Odesláno 27. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2007 No tú moju skrinku zohnala cez neckermanna: skrinka Proč sehnala? Ježíšek je kluk! Ale je to pěkný domeček!!!
vor Odesláno 27. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2007 No tú moju skrinku zohnala cez neckermanna: skrinka V ČR je to tady http://www.neckermann.cz/cz/extern/index.h...reloaded=1& a nevypadá vůbec špatně a za dobrou cenu.
VS Odesláno 27. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2007 V ČR je to tady http://www.neckermann.cz/cz/extern/index.h...reloaded=1& a nevypadá vůbec špatně a za dobrou cenu. Nešlo by trošku upřesnit, pod čím to hledat? Těch odkazů je tam na celodenní brouzdání.
vor Odesláno 27. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2007 Nešlo by trošku upřesnit, pod čím to hledat? Těch odkazů je tam na celodenní brouzdání. Ona se tam zobrazí jenom ta první stránka. Ale dáš hledat číslo 713554QO
Hugo14 Odesláno 27. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2007 Před třemi měsíci jsem si koupil kvarcový chronografy od Junkersu. Moc fajn hodinky, mám je rád a ke košili si je s chutí beru (vlnitý plech a retro styl jsou prostě pěkné). Jenže. Před necelými dvěma měsíci jsem objevil Chronomag. A začalo to. Před vánocemi jsem si chtěl udělat radost a koupil si po asi dvaceti letech nové mechanické hodinky. Pro začátek ruské Aviatory (Fortis Inspired ). Díky kubsonovi a jeho Chronoshopu jsem akorát prohodil řemínek. Krokodýl (nebo spíš ala krokodýl) mi totiž k leteckým hodinkám nesedí. No a nyní šetřím dál ...
rorda Odesláno 27. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2007 No tú moju skrinku zohnala cez neckermanna: skrinkaDíky, díky, podívam se na ni. Vypadá fakt dobře, ani by člověk neřekl, že ji u nás sežene u Neckermanna ...
captom Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2007 Tak mi to nedá, abych se nepochlubil - na tyhle jsem se těšil...do vánoc to pošta nestihla, ale nevadí. Horší je, že celníci opět nezaspali a DPH dělalo skoro tři tisíce. Ale stojí to za to!
vavrin Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2007 Tak mi to nedá, abych se nepochlubil - na tyhle jsem se těšil...do vánoc to pošta nestihla, ale nevadí. Horší je, že celníci opět nezaspali a DPH dělalo skoro tři tisíce. Ale stojí to za to! Aj keď bol ježiško omeškaný, stál za to. Tá kombinácia, biely podklad a modré ručičky....fakt krásné, gratulujem.
Filipes Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2007 Aj keď bol ježiško omeškaný, stál za to. Tá kombinácia, biely podklad a modré ručičky....fakt krásné, gratulujem. ale zezadu jsou ještě hezčí
Pepe Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2007 ale zezadu jsou ještě hezčí to je fakt ja bych je nosil obracene - dynkem nahoru
Hanz21 Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2007 Tak musím se pochlubit s notoricky známým modelem z Chronoshopu, který jsem našel pod stromem:) Dělají mi velkou radost
afrikab Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2007 Tak mi to nedá, abych se nepochlubil - na tyhle jsem se těšil...do vánoc to pošta nestihla, ale nevadí. Horší je, že celníci opět nezaspali a DPH dělalo skoro tři tisíce. Ale stojí to za to! Odkdy zasilky z Nemecka jsou pres celniky?
captom Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2007 Odkdy zasilky z Nemecka jsou pres celniky? Příklad globalizace - koupeno přes eBay, posláno z USA a přesto levnější než od výrobce. Ale není to nejnovější typ, tenhle už se tam dostat nedá.
rorda Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2007 Tak mi to nedá, abych se nepochlubil - na tyhle jsem se těšil...do vánoc to pošta nestihla, ale nevadí. Horší je, že celníci opět nezaspali a DPH dělalo skoro tři tisíce. Ale stojí to za to!Moc pěkná záležitost ...
vor Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2007 Tak mi to nedá, abych se nepochlubil - na tyhle jsem se těšil...do vánoc to pošta nestihla, ale nevadí. Horší je, že celníci opět nezaspali a DPH dělalo skoro tři tisíce. Ale stojí to za to! Fakt pěkná klasika - zepředu i zezadu.
Hanz21 Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2007 Tak mi to nedá, abych se nepochlubil - na tyhle jsem se těšil...do vánoc to pošta nestihla, ale nevadí. Horší je, že celníci opět nezaspali a DPH dělalo skoro tři tisíce. Ale stojí to za to! Tak captone nevím co to mám za prohlížeč, ale nic nevidím
captom Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2007 Tak captone nevím co to mám za prohlížeč, ale nic nevidím Škoda :-). Vypadá to, že se to ostatním zobrazuje normálně. Zkus aspoň Nomos.
Hanz21 Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2007 Škoda :-). Vypadá to, že se to ostatním zobrazuje normálně. Zkus aspoň Nomos. To jo a koukám, že velká škoda... Díky za link, velmi dobrý výběr In-house za supr peníze.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se