Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Nešlo by trošku upřesnit, pod čím to hledat? Těch odkazů je tam na celodenní brouzdání.

Ona se tam zobrazí jenom ta první stránka. Ale dáš hledat číslo 713554QO :)

Odesláno

Před třemi měsíci jsem si koupil kvarcový chronografy od Junkersu. Moc fajn hodinky, mám je rád a ke košili si je s chutí beru (vlnitý plech a retro styl jsou prostě pěkné). Jenže.

Před necelými dvěma měsíci jsem objevil Chronomag. A začalo to.

Před vánocemi jsem si chtěl udělat radost a koupil si po asi dvaceti letech nové mechanické hodinky. Pro začátek ruské Aviatory (Fortis Inspired :whistling: ). Díky kubsonovi a jeho Chronoshopu jsem akorát prohodil řemínek. Krokodýl (nebo spíš ala krokodýl) mi totiž k leteckým hodinkám nesedí. No a nyní šetřím dál ...

post-2426-1198788440.jpg

post-2426-1198788449.jpg

Odesláno
No tú moju skrinku zohnala cez neckermanna: skrinka
Díky, díky, podívam se na ni. Vypadá fakt dobře, ani by člověk neřekl, že ji u nás sežene u Neckermanna ... :)

Odesláno

Tak mi to nedá, abych se nepochlubil - na tyhle jsem se těšil...do vánoc to pošta nestihla, ale nevadí. Horší je, že celníci opět nezaspali a DPH dělalo skoro tři tisíce. Ale stojí to za to!

Nomos1.jpg Nomos2.jpg Nomos3.jpg

Odesláno
Tak mi to nedá, abych se nepochlubil - na tyhle jsem se těšil...do vánoc to pošta nestihla, ale nevadí. Horší je, že celníci opět nezaspali a DPH dělalo skoro tři tisíce. Ale stojí to za to!

Aj keď bol ježiško omeškaný, stál za to. Tá kombinácia, biely podklad a modré ručičky....fakt krásné, gratulujem.

Odesláno

Odkdy zasilky z Nemecka jsou pres celniky?

Odesláno
Odkdy zasilky z Nemecka jsou pres celniky?

Příklad globalizace - koupeno přes eBay, posláno z USA a přesto levnější než od výrobce. Ale není to nejnovější typ, tenhle už se tam dostat nedá.

Odesláno
Moc pěkná záležitost ... :smile_anim:

Odesláno

Fakt pěkná klasika - zepředu i zezadu. :)

Odesláno

Tak captone nevím co to mám za prohlížeč, ale nic nevidím :(

Odesláno
Škoda :-). Vypadá to, že se to ostatním zobrazuje normálně. Zkus aspoň Nomos.

To jo a koukám, že velká škoda... Díky za link, velmi dobrý výběr :) In-house za supr peníze.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...