Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Seiko 5 Sports, Speed-Timer (6138-0030, Made in Japan), datum vyroby September 1976.....tak jsme to oslavili:)

Chronograph automat s moznosti rucniho natahu.

po podobnych seiko chronografech ted pasu.. nakolik te vysly?

Neco pod 100USD, ale uz jsem si na nich vymenil cifernik a lunetu. Ted mam objednano sklicko a resim nove ruciky. Dnes mi dosel ten pasek co je na fotce, bohuzel diky nemu vypadaji o dost mensi nez jsou. Potrebuju tak neco jako maji Seiko Sportura, tedy ze se reminek po ukotveni rozsiruje.

Nebo me jeste napadl silikonovy reminek (s tyre vzorem), s kterym by ziletka jiste udelala vse potrebne:)

Odesláno

afrikab - gratuluju, úplně se mi gatě kroutí do zvonu, když ty seika vidím

lapis - taky gratuluju, humor je potřeba, viděl jsem je naživo a nejvíc mi připomínají ruskou představu o výpočetním středisku, kterou jsem zamlada viděl v ogoňku.

mnovace - no jo, vyšší úroveň, gratuluju, jen si odlep tu nálepku Baume a Mercier Geneve na 9, nebo je snad přinejtovaná??

Omlouvám se přejedl jsem se ráno vtipný kaše.......:)

Odesláno
S tou datumovkou to vypada, ze jde o solidni uchylku ze strany firmy, pripadne ze to navrhoval cigi ;) Ale jinak jak pise ondraj..OK!

I jiné značky používaj datumovku na místě nečekaném (tím nechci říct, že jsem z toho unešen, ale kam ji maj dát?):

Odesláno

To zdenda:

díky. Dlouho jsem zvažoval jestli černé, ale nakonec jsem podvědomě sáhnul po modrých. Ty černé jsou fajn, ale měl jsem strach, že jsou až příliš elegantní. Ta modrá je jakoby trochu odlehčí, myslím formálně. To je můj pocit.

Návštěvník Kamil
Odesláno
Moje nové Orisy. Co na ně říkáte? Jsou to mé první hodinky po více jak 10 letech bez hodinek.

Moc hezký hodinky. Co stály? Tady je datumovka v pořádku a vůbec neruší, dokonce i den tam pěkně zapadá. Ale abych je nepřechválil, ten hnusnej nápis Williams F1 bych tam nemusel.:)

Třeba Enicar to má slušně zakomponovaný:

Enicar316i01a.jpg

Odesláno

Riki Watanabe by Alba (by Seiko)

Když Kamil říkal, že by člověk měl mít taky hnědý hodinky... :)

riki08.jpg

Kalibr Alba Y675 (starý známý Seiko 7S26A - nejde natahovat, no hacking)

riki012.jpg

Navržené japonským průmyslovým designérem

riki03.jpg

36,8/13,3 mm, nerez ocel, hardlex, 3 ATM

riki07.jpg

Odesláno

Udělal jsem si radost. Fortis B-42 Marinemaster byla ta správná volba. Sice to bylo dalece přes finanční sílu, ale radši uberu jinde :) Přesnost zatím +6s/24h. Jediná nevýhoda se zatím jeví jako přílišná tuhost při rozepínání. Počkám týden a kdyžtak doladím. Je neuvěřitelné, jak pohodlně sedí na ruce, přitom váha 200g není zrovna málo. Svítí modře a ajk už zde bylo řečeno korunka není šroubovací.

Fortis1.JPG

Vybíral jsem dlouho, ale cenově byly tyto hodně příznivé a hlavně potřebuji datum a den v týdnu.

Fortis2.JPG

Fortis3.JPG

Fortis4.JPG

Fortis5.JPG

Fortis6.JPG

Odesláno
Riki Watanabe by Alba (by Seiko)

Dost se mi libi, kde si je koupil? link? thx

Higuchi, Japan, 17,000 YEN včetně dopravy. Dělají se s bílým a hnědým ciferníkem.

PR_2006_0726_01.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...