afrikab Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Odesláno 5. října 2006 Seiko 5 Sports, Speed-Timer (6138-0030, Made in Japan), datum vyroby September 1976.....tak jsme to oslavili:) Chronograph automat s moznosti rucniho natahu. po podobnych seiko chronografech ted pasu.. nakolik te vysly? Neco pod 100USD, ale uz jsem si na nich vymenil cifernik a lunetu. Ted mam objednano sklicko a resim nove ruciky. Dnes mi dosel ten pasek co je na fotce, bohuzel diky nemu vypadaji o dost mensi nez jsou. Potrebuju tak neco jako maji Seiko Sportura, tedy ze se reminek po ukotveni rozsiruje. Nebo me jeste napadl silikonovy reminek (s tyre vzorem), s kterym by ziletka jiste udelala vse potrebne:)
cigi Odesláno 6. října 2006 Nahlásit Odesláno 6. října 2006 afrikab - gratuluju, úplně se mi gatě kroutí do zvonu, když ty seika vidím lapis - taky gratuluju, humor je potřeba, viděl jsem je naživo a nejvíc mi připomínají ruskou představu o výpočetním středisku, kterou jsem zamlada viděl v ogoňku. mnovace - no jo, vyšší úroveň, gratuluju, jen si odlep tu nálepku Baume a Mercier Geneve na 9, nebo je snad přinejtovaná?? Omlouvám se přejedl jsem se ráno vtipný kaše.......
Tomasek Odesláno 6. října 2006 Nahlásit Odesláno 6. října 2006 S tou datumovkou to vypada, ze jde o solidni uchylku ze strany firmy, pripadne ze to navrhoval cigi Ale jinak jak pise ondraj..OK! I jiné značky používaj datumovku na místě nečekaném (tím nechci říct, že jsem z toho unešen, ale kam ji maj dát?):
leo.ducati Odesláno 6. října 2006 Nahlásit Odesláno 6. října 2006 Moje nové Orisy. Co na ně říkáte? Jsou to mé první hodinky po více jak 10 letech bez hodinek. http://www.topperjewelers.com/frame.php?re...ris/tt2dd7.html
afrikab Odesláno 6. října 2006 Nahlásit Odesláno 6. října 2006 Moje nové Orisy. Co na ně říkáte? Jsou to mé první hodinky po více jak 10 letech bez hodinek. http://www.topperjewelers.com/frame.php?re...ris/tt2dd7.html Hezke, jak ti sedi ten reminek? Je to silikon nebo kaucuk?
Honza49 Odesláno 6. října 2006 Nahlásit Odesláno 6. října 2006 2Alfretka Datumovka většinou kazí dizajn. Pokud hodinky střídáš, vždycky se datum blbě nastavuje. Až budeš starší, stejně na to neuvidíš
zdenda Odesláno 6. října 2006 Nahlásit Odesláno 6. října 2006 leo.ducati gratuluji http://www.topperjewelers.com/frame.php?re...eliercomp1.html ty se líbí mě ale teď musím být hodný
leo.ducati Odesláno 6. října 2006 Nahlásit Odesláno 6. října 2006 To zdenda: díky. Dlouho jsem zvažoval jestli černé, ale nakonec jsem podvědomě sáhnul po modrých. Ty černé jsou fajn, ale měl jsem strach, že jsou až příliš elegantní. Ta modrá je jakoby trochu odlehčí, myslím formálně. To je můj pocit.
Návštěvník Kamil Odesláno 6. října 2006 Nahlásit Odesláno 6. října 2006 Moje nové Orisy. Co na ně říkáte? Jsou to mé první hodinky po více jak 10 letech bez hodinek. Moc hezký hodinky. Co stály? Tady je datumovka v pořádku a vůbec neruší, dokonce i den tam pěkně zapadá. Ale abych je nepřechválil, ten hnusnej nápis Williams F1 bych tam nemusel. Třeba Enicar to má slušně zakomponovaný:
Viktor Odesláno 7. října 2006 Nahlásit Odesláno 7. října 2006 Riki Watanabe by Alba (by Seiko) Když Kamil říkal, že by člověk měl mít taky hnědý hodinky... Kalibr Alba Y675 (starý známý Seiko 7S26A - nejde natahovat, no hacking) Navržené japonským průmyslovým designérem 36,8/13,3 mm, nerez ocel, hardlex, 3 ATM
Jerrys Odesláno 7. října 2006 Nahlásit Odesláno 7. října 2006 Udělal jsem si radost. Fortis B-42 Marinemaster byla ta správná volba. Sice to bylo dalece přes finanční sílu, ale radši uberu jinde Přesnost zatím +6s/24h. Jediná nevýhoda se zatím jeví jako přílišná tuhost při rozepínání. Počkám týden a kdyžtak doladím. Je neuvěřitelné, jak pohodlně sedí na ruce, přitom váha 200g není zrovna málo. Svítí modře a ajk už zde bylo řečeno korunka není šroubovací. Vybíral jsem dlouho, ale cenově byly tyto hodně příznivé a hlavně potřebuji datum a den v týdnu.
Tomasek Odesláno 7. října 2006 Nahlásit Odesláno 7. října 2006 Hezky udelane fotky! Naprosto souhlasím! Výborná práce.
spiderxxl Odesláno 7. října 2006 Nahlásit Odesláno 7. října 2006 Ty hodinky fortis vypadaji velice dobre.Taky jsem na ně koukal ale Seika nakonec vyhrala.Jak bude cas ,udelam taky nejaky foto.
snatch20 Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Odesláno 8. října 2006 omega seamaster planet ocean chrono. tesim sa ako maly chlapec
cigi Odesláno 9. října 2006 Nahlásit Odesláno 9. října 2006 Viktore, to jsou fajnový hodinky ty riki, gratuluju. jerrys a snach20 - co dodat ke klasice?? bravo
redd Odesláno 9. října 2006 Nahlásit Odesláno 9. října 2006 Riki Watanabe by Alba (by Seiko) Dost se mi libi, kde si je koupil? link? thx
Viktor Odesláno 9. října 2006 Nahlásit Odesláno 9. října 2006 Riki Watanabe by Alba (by Seiko) Dost se mi libi, kde si je koupil? link? thx Higuchi, Japan, 17,000 YEN včetně dopravy. Dělají se s bílým a hnědým ciferníkem.
kubson Odesláno 9. října 2006 Nahlásit Odesláno 9. října 2006 Riki Watanabe by Alba (by Seiko) Dost se mi libi, kde si je koupil? link? thx Higuchi, Japan, 17,000 YEN včetně dopravy. Dělají se s bílým a hnědým ciferníkem. http://www.seiko-watch.co.jp/press_img/200...006_0726_01.jpg hmmm... looks tempting! jake jsou rozmery.. nejake live foto na ruce by nebylo?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se