Viktor Odesláno 9. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2006 Kubsone, podívej se o stránku zpět v tomhle vlákně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 9. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2006 Kubsone, podívej se o stránku zpět v tomhle vlákně aj, sypu si popel na hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctenar Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2006 Hlásím můj přírůstek. Hamilton Khaki Automatic X-Wind (fotky zatím nejsou). O Hamiltonech se tady moc nepíše. Má to nějaký důvod ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2006 Asi jen ten, ze je tady v zadnem krame hamiltony nekoupis dnes je moc lidi od nas nezna a nema Osobne se mi libi jen stare kapesni hamiltony, protoze maji moc pekne dekorovane strojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2006 odklízeči, u nás kam přijdu, tam hamiltony na mě padaj z výloh. Myslím spíš, že o nich v současnoasti není co říct. Celkem nevzrušivá poctivá tuctová nižší střední třída, značka patří tuším swatchgroup, ale má toho za sebou víc. Snad i nějaké to heroické období, současnost to ale není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albion Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2006 Hamiltony má např. prodejna Details v pasáži paláce Koruna na Václaváku ... někde v těch místech, kde pamětníci pamatují gulášovku na stojáka za dvojku :-) http://www.details.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapis Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2006 Hlásím můj přírůstek. Hamilton Khaki Automatic X-Wind (fotky zatím nejsou). O Hamiltonech se tady moc nepíše. Má to nějaký důvod ?? Mně se líbí ( např. ty na přilož. foto), ale značka to není tradiční švýcarská, Swatch Group to nezachrání, a to by mohl být jeden z malých důvodů proč nejsou americké hodinky "rozšířeny". U nás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2006 Moc hezké, gratuluji. T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2006 Můj nový přírůstek. Northern Olsmaster (výrobce Schaumburg - Lindburgh-Benson) kalibr 2824 42 mm, výška pouzdra 12 mm safír, dýnko s průhledem, 25 kamenů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šarik Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2006 Vysoce elegantní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2006 Hlásím můj přírůstek. Hamilton Khaki Automatic X-Wind (fotky zatím nejsou). O Hamiltonech se tady moc nepíše. Má to nějaký důvod ?? Mně se líbí ( např. ty na přilož. foto), ale značka to není tradiční švýcarská, Swatch Group to nezachrání, a to by mohl být jeden z malých důvodů proč nejsou americké hodinky "rozšířeny". U nás? Tohle jsou švýcary už celou řadu let. Použitá ETA je i v mnohem dražších modelech jiných svýcarských OLD SCHOOL výrobců. Jenom díky levnému dolaru ( což pomalu končí, viz dnešní prudký růst dolaru o 20hal/den ) jsou tyto Hamiltony teď za dostupnou cenu. 200m WR / safír nahoře / průhled dole, den v týdnu / den v měsíci, chronograf. Za tyhle peníze výborná volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2006 omega seamaster planet ocean chrono. tesim sa ako maly chlapec Za kolik se Ti podařilo je sehnat. V USA byly v obchodě ( ne na internetu !) před 14 dny jen v oranžové verzi na oranžovém řemínku, po přepočtu s VAT za cca 105.000,- Kč, Černá verze ještě nebyla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapis Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2006 Hlásím můj přírůstek. Hamilton Khaki Automatic X-Wind (fotky zatím nejsou). O Hamiltonech se tady moc nepíše. Má to nějaký důvod ?? Mně se líbí ( např. ty na přilož. foto), ale značka to není tradiční švýcarská, Swatch Group to nezachrání, a to by mohl být jeden z malých důvodů proč nejsou americké hodinky "rozšířeny". U nás? Tohle jsou švýcary už celou řadu let. Použitá ETA je i v mnohem dražších modelech jiných svýcarských OLD SCHOOL výrobců. Jenom díky levnému dolaru ( což pomalu končí, viz dnešní prudký růst dolaru o 20hal/den ) jsou tyto Hamiltony teď za dostupnou cenu. 200m WR / safír nahoře / průhled dole, den v týdnu / den v měsíci, chronograf. Za tyhle peníze výborná volba. To vím, proto jsem psal o "malém důvodu" Souhlasím s Tebou, výborná volba. Budu se muset rozhoupat, vzhledem k tomu co píšeš o dolaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2006 >Tomasek Hezký, v jednoduchosti je síla. Dokonce i datumovka s černým podkladem k bílému číselníku vypadá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2006 A co říkáte těmto(trochu jiná kategorie): CAMY TIME SQUARE AUTOMATIC MECHANICAL AUTOMATIC WINDING MOVEMENT Dimension 36mm*42mm (exclude crown , lug to lug) Znáte někdo značku CAMY? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2006 >Tomasek Hezký, v jednoduchosti je síla. Dokonce i datumovka s černým podkladem k bílému číselníku vypadá dobře. Díky Kamile, Tvého uznání si zvlášť cením Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctenar Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2006 Mně se líbí ( např. ty na přilož. foto), ale značka to není tradiční švýcarská, Swatch Group to nezachrání, a to by mohl být jeden z malých důvodů proč nejsou americké hodinky "rozšířeny". U nás? Tohle jsou švýcary už celou řadu let. Použitá ETA je i v mnohem dražších modelech jiných svýcarských OLD SCHOOL výrobců. Jenom díky levnému dolaru ( což pomalu končí, viz dnešní prudký růst dolaru o 20hal/den ) jsou tyto Hamiltony teď za dostupnou cenu. 200m WR / safír nahoře / průhled dole, den v týdnu / den v měsíci, chronograf. Za tyhle peníze výborná volba. To vím, proto jsem psal o "malém důvodu" Souhlasím s Tebou, výborná volba. Budu se muset rozhoupat, vzhledem k tomu co píšeš o dolaru. Když jsem se rozhoupával já, taky jsem dumal o tom, že to není "tradiční švýcarská" značka..., ale použitý kalibr a celkové provedení mě nakonec přesvědčily. Oproti fotce je mám na oceli. Radost obrovská :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2006 2 Tomasek: zvláštní jméno (víš o něm něco víc?), krásný hodinky, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2006 2 Tomasek: zvláštní jméno (víš o něm něco víc?), krásný hodinky, gratuluju. Díky Viktore! Než jsem začal dražit, pátral jsem, ale ani Google nic nenašel, tak jsem prodejci poslal dotaz, co že to vlastně je a kdo to vyrábí. Odpověděli, že Northern Olsmaster je malý brand značky Schaumburg - fabrika Lindburgh-Benson (www.lindburgh-benson.com). Prohlédl jsem stránky a v některých kolekcích podobnost s tímhle modelem našel (Schaumburg prodávaj i na Gnomonwatches.com). Pro jistotu jsem do Schaumburgu ještě napsal a potvrdili mi, že je to jejich produkt. Tak jsem do toho šel a jsou moje. A ve skutečnosti (jak to už bývá) vypadají daleko líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snatch20 Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2006 omega seamaster planet ocean chrono. tesim sa ako maly chlapec Za kolik se Ti podařilo je sehnat. V USA byly v obchodě ( ne na internetu !) před 14 dny jen v oranžové verzi na oranžovém řemínku, po přepočtu s VAT za cca 105.000,- Kč, Černá verze ještě nebyla. kupoval som v sydney a podarilo sa mi dohodnut za 5400 australskych...nie cez net...v prepocte nieviem kolko je to na kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se