Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  YasheQ napsal:
Konecne jsem mel dneska cas udelat par fotek posledniho prirustku. Do te doby nez jsem je dal na ruku, jsem si myslel ze nic nemuze byt tezsi nez S/S Samurai.... uz si to nemyslim :-)

Hezké, tu značku jsem ani neznal. Vypadají, že váží jako malá kovadlina.

Kolikpak stojí takový kus železa?

Vlastně neznám skoro nic z toho, co máš uvedeno v podpisu :(

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno
  spiderer napsal:
To vypada na poradnej kus oceli, kolik to vazi? ;)

S original tahem to ma 286g, ale ten se mi moc nelibi, takze to mam na Ted Su kevlar strap a to ma uz jenom 182g :-)

Odesláno (upraveno)

Enzo Mechana je opravdu zajmavý kus oceli a líbí se mi.

Jaký je průměr? A prosím o foto na ruce. :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Ondraj
Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Hezké, tu značku jsem ani neznal. Vypadají, že váží jako malá kovadlina.

Kolikpak stojí takový kus železa?

Vlastně neznám skoro nic z toho, co máš uvedeno v podpisu :(

Obvykla cena je neco kolem 1200 USD. Problem byl v tom, ze je to Sold Out model a Enzo musel hodne moc hledat, aby nasel tenhle kousek. A nakonec jsme se domluvili i na zajimave sleve.

Odesláno

Seiko 6309-729A, uvnitř vlastnoručně repasované, zvenčí zachována patina.

post-1232-1202671262.jpg

Poljot Aeronavigator. Průměr 47mm, průhled na stroj Molnija. Pozoruhodná je, vzhledem k průhledu, vodotěsnost 10atm

post-1232-1202671272.jpg

Odesláno

Napsal jsem si o ně k vánoců a dostal jsem je až teď. Zatím si zvykám na tu velikost, ale jsou parádní od pátku je mám pořád na ruce.

Odesláno
  Dali napsal:
Napsal jsem si o ně k vánoců a dostal jsem je až teď. Zatím si zvykám na tu velikost, ale jsou parádní od pátku je mám pořád na ruce.

nech ti dlho a dobre sluzia :)

Odesláno
  Dali napsal:

Letecké hodinky jsou stejně nejhezčí. Tyhle se moc povedly. Gratuluju, jsou fakt parádní!

Odesláno
  Dali napsal:

Nádhera...to jsou hodinky na celý život. Žádné další nekupuj a všechny dosavadní prodej, at tyto hodinky nejsou v šuplíku a smutné. Nejlépe jim bude na ruce :thumbsup_anim:

Odesláno

Uplne novy prirustek to neni, ale nechal jsem si na nej u Ondry - Simona usit poradnej echt leather vintazni remen a jsem maximalne spokojenej! Timto Ondrovi jeste jednou dekuju! Hodinky Revue Automatic, prumer 38mm, zajimave pouzdro - proste poradny party hodinky ;)

post-1304-1202746452.jpg

post-1304-1202746461.jpg

post-1304-1202746469.jpg

post-1304-1202746478.jpg

post-1304-1202746488.jpg

post-1304-1202746496.jpg

post-1304-1202746503.jpg

post-1304-1202746512.jpg

Odesláno

Pred par dny mi dosly od ego_altera tyto krasne Enicary :) Poradte mi prosim jaky remen k nim, ten puvodni je dost vyviklany. Chtel bych neco nizkeho a dobre ohebneho, ne zadnou tlustou vypasenou kravu :D

post-922-1203006045.jpg

Odesláno
  spiderer napsal:
Uplne novy prirustek to neni, ale nechal jsem si na nej u Ondry - Simona usit poradnej echt leather vintazni remen a jsem maximalne spokojenej! Timto Ondrovi jeste jednou dekuju! Hodinky Revue Automatic, prumer 38mm, zajimave pouzdro - proste poradny party hodinky ;)

Pěkné... tento typ pouzdra nemusím, ale ta hnědá, hezké masivní indexy, řemen... jo, to se fakticky povedlo, vyvážené a čupr hodiny. Gratuluji!

Odesláno
  babaq napsal:
Pěkné... tento typ pouzdra nemusím, ale ta hnědá, hezké masivní indexy, řemen... jo, to se fakticky povedlo, vyvážené a čupr hodiny. Gratuluji!

Na výsledném dojmu hodně dělá přizpůsobený tvar zakončení pásku u pouzdra hodinek.

Odesláno

Konecne me k nim dosel reminek, i kdyz jsem si stejne musel vzit do ruky jehlu a nit a kapku si ho poupravit.

Jsou to Walthamy A-17 (vyzbroj pilotu US Army v 50. letech). To abyjste si nemysleli, ze pilotky jsou jen kopie nemeckych Beobachtungsuhr;)

post-520-1203016552.jpg

post-520-1203016585.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno
  afrikab napsal:
Konecne me k nim dosel reminek, i kdyz jsem si stejne musel vzit do ruky jehlu a nit a kapku si ho poupravit.

Jsou to Walthamy A-17 (vyzbroj pilotu US Army v 50. letech). To abyjste si nemysleli, ze pilotky jsou jen kopie nemeckych Beobachtungsuhr;)

ta korunka je úžasná ;)

Odesláno
  YPO napsal:
a ještě něco z dneška :D

YPO gratulace. Omega supr volba, ale s těma Seiko jsi mě nepotěšil :), podle fotky tipuju, že jsi mi je vyfouk u Kuby :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...