vor Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 Drzte mi palce:) Pěkný, nejdřív to chce ale zjistit, na co to kladívko a ostaní věci jsou.
cali Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Odesláno 8. března 2008 Tak aj ja prispejem svojou trochou nove su tie primky a relativne nove su aj tie Gcka a samozrejme drevena podlozka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tedwine Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Odesláno 8. března 2008 Tak aj ja prispejem svojou trochou nove su tie primky a relativne nove su aj tie Gcka a samozrejme drevena podlozka pekná zbierka
tedwine Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Odesláno 8. března 2008 ...a PO. nádherný kúsok , čo ťa vyšli? u nás stoja cca o 10 tis. viac ako carrery chrono na ocely... nechapem moc ten rozdiel, na webe su priblizne rovnako nacenené.. škoda, že ich mali v predajni iba v oranžovom prevedení, keby mali túto tvoju kombináciu, možno by som ich kúpil miesto tagov.. ako si s nimi spokojný? presnosť?
max Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Odesláno 9. března 2008 Ahoj všem! Tak bych se také rád podělil o svou radost s novým přírůstkem ... Jedná se o model který není nijak vyjímečný, ale šilhal jsem po něm fak dloooooouho. Omega De Ville Prestige Ref. číslo: nemůžu zjistit ... (je tam kalibr 1108) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
budo Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Odesláno 9. března 2008 Ahoj všem! Tak bych se také rád podělil o svou radost s novým přírůstkem ... Jedná se o model který není nijak vyjímečný, ale šilhal jsem po něm fak dloooooouho. Omega De Ville Prestige Ref. číslo: nemůžu zjistit ... (je tam kalibr 1108) Z jakého důvodu je začerněno sériové číslo hodinek? Ne že by mě zajímalo, spíš nějak nevím, co by na něm mělo být tak tajného a jsem zvědavý... Díky
Baker Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Odesláno 9. března 2008 Více tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=11470
Malaket Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Odesláno 9. března 2008 Tady další kousek do mé (podle přítelkyně už zbytečné ) sbírky. Nejsem fotograf, tímto se omlouvám za (ne-)kvalitu snímků, snad se příště polepším. Starší kusy doplním P.S. Ještě jsem nesloup ty fólie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Odesláno 9. března 2008 Malaket - pekny, mohl by jsi prosimte jeste vytvorit cvak na ruce prosim? Diky a gratuluju k peknymu kousku do sbirky
rorda Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Odesláno 9. března 2008 Moc pěkný záležitosti tu poslední dobou máme ...
xlaque Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Odesláno 9. března 2008 Gratulujem Bakerovi,Maxovi a Malaketovi. Rolex a špecialne Milgauss je čaty v tychto vodach.
safi Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Odesláno 9. března 2008 Gratuluji! a také se přimlouvám na foto na ruce
Baker Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Odesláno 9. března 2008 Svého času se mi říkalo Milhaus. Milisi, to uz bych nevahal Jinak rovnez gratulace !
Malaket Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Odesláno 9. března 2008 Malaket - pekny, mohl by jsi prosimte jeste vytvorit cvak na ruce prosim? Diky a gratuluju k peknymu kousku do sbirky Teď večer mi to světlo dělá neplechu,tak se opět omlouvám za kvalitu ( opravdu nejsem fototyp 1 - albín ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
safi Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Odesláno 9. března 2008 (upraveno) Teď večer mi to světlo dělá neplechu,tak se opět omlouvám za kvalitu ( opravdu nejsem fototyp 1 - albín ) Děkuji za foto :-) velikost tak akorát. Budeš je nosit k obleku? Upraveno 9. března 2008 uživatelem ¨safi
Cyber Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Odesláno 9. března 2008 Teď večer mi to světlo dělá neplechu,tak se opět omlouvám za kvalitu ( opravdu nejsem fototyp 1 - albín ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vypadají squěle, gratuluju. Pořád si říkam, že jsem ješte nedorostl do Rolexu, ale možná už teď jo.Začíná se mi dost líbit. Kde jsi je kupoval?
max Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Odesláno 9. března 2008 Z jakého důvodu je začerněno sériové číslo hodinek? Ne že by mě zajímalo, spíš nějak nevím, co by na něm mělo být tak tajného a jsem zvědavý... Díky Ti ani nevim ... takova sila zvyku. s/n byva zakryvany temez vsude, nejaka moznost zneuziti tu asi je ...
Malaket Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Odesláno 9. března 2008 Děkuji za foto :-) velikost tak akorát. Budeš je nosit k obleku? Určitě jo,proto sem je kupoval. Zatím nosím buď tyto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A když jednám s pohodovkářema, tak k obleku klidně i tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se