Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

týýý voee, to je mašina! :eek:

foto na ruceje přeci jen o něčem jinym...b a r se mi líběj, ale jen na obrázku

Odesláno
Já se mohu jenom přidat !!!!!!!!!

B&R jsou krasavci!!

Ja mam ted nove klasicke Mondaine - hrozne me berou. Velikost 40 mm, ETA uvnitr :). A pridam navdavkem opakovany prirustek Steinhartu a krasne krabicky ;). Fotky z mobilu, neb jsem fotak pujcil..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)
Fotka je na asi 18 cm. zapasti...

No slušelo by jim tak 21-22 ;)

Já jsem nějaké B&R chtěl vidět v reálu, zatím jsem neměl to štěstí.

Jo a kup si novou klávesnici. :D

Upraveno uživatelem Ondraj
Odesláno
To nie je moja :) Je to kamaratova v praci :)

:D :D :D :D No ještě že si zrovna nebyl u něj na záchodě. :D :D :D :D

Odesláno (upraveno)

Gratulacia k BR01,su to krajšie hodinky ako posledne YPOve niektore ine tunajšich členov :angel: :thumbsup_anim:

A takisto k Mondaine,u take .... klasicke ;)

Ups,myslel som predposledne :blush02:

Upraveno uživatelem xlaque
Odesláno
Gratulacia k BR01,su to krajšie hodinky ako posledne YPOve niektore ine tunajšich členov :angel: :thumbsup_anim:

A takisto k Mondaine,u take .... klasicke ;)

Bud jsem neco minul, nebo ne a v tom pripade mluvis o UN a povazuji Tvuj vkus za zvrhly :thumbsdown_anim:

Odesláno
Bud jsem neco minul, nebo ne a v tom pripade mluvis o UN a povazuji Tvuj vkus za zvrhly :thumbsdown_anim:

Hehe, minul si Alpiny prostě nevšední, které tu máme s Ypem tuším jediní.

Odesláno
Hehe, minul si Alpiny prostě nevšední, které tu máme s Ypem tuším jediní.

A jo :). No, to ale muj vyrok vlastne nemeni, libi se mi taky. At uz Alpiny nebo UN, v mych ocich jim BR nesaha ani po chlup na palci u nohy :thumbsup_anim:

Odesláno

Ach jo. mám takovou vizi, že si jednou koupím B+R a všechny svoje hodinky prodám nebo rozdám a tyhle už budu mít navždy.Porvé jsem je viděl na nějaké reklamě v magazinu (ještě před diagnozou Chronomag) a od té doby se mi o nich zdá. :crying_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno
su to krajšie hodinky ako posledne YPOve niektore ine tunajšich členov :angel: :thumbsup_anim:

běž se na ně někam podívat a změníš názor - jsou to snad první hodinky, které mi někdo z mého okolí pochválil za vzhled (jestli bych neměl chodit jinam :) )

B@R (brand) se mi líbí moc - mám pro tu značku slabost i když bych u nich moc modelů nevybral (včetně tohohle) ale jdou si svojí cestou a to se mi líbí

Odesláno

IMG_5298.jpg

IMG_5306.jpg

IMG_5325e_1024.jpg

IMG_5359a.jpg

IMG_5429.jpg

IMG_5318.jpg

Vintage 1965 OMEGA Speedmaster 105.012-65

Konecne !! Po niekolkych rokoch patrania sa mi podarilo najst Speedmaster v perfektnom stave co boli

vyrobene v mojom roku narodenia. Model 105.012 je prave ten, co bol po prvy krat otestovany NASA v roku

1965 a urceny ako sucast vystroje na vyprave na mesacnom povrchu Armrstrongom a Aldrinom, neskor v roku 1969.

Technicke Data a vsetky obrazky: OMEGA Speedmaster 105.012-65

.

.

.

.

Odesláno (upraveno)

Moc hezkej úlovek ty Speedy, jsi si je koukám hned upgradnul na průhled kalibru nebo už takhle byly koupeny? :)

Edit: odpověd jsem nalezl v jiném vlákně, šel jsi na to stejně jako já :)

Upraveno uživatelem Hanz21
Odesláno

Doxa, velmi tenké:

Nemáte někdo informaci o tom, jak zjistit u značky Doxa podle sériového čísla rok výroby?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...