pavel23 Odesláno 19. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2006 Jo černý ciferník a pouzdro s tahem titan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 19. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2006 omega speedmaster automatik - jsem spokojen, spokojen, spokojen........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 19. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2006 Není to sice úplně nejnovější, ale z Eltonu mi odpověděli, že jsou to jediné modré které byly vyrobené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sheepeck Odesláno 19. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2006 Tak uz mi sedi na zapesti - a snad je taky neutopim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 19. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2006 Není to sice úplně nejnovější, ale z Eltonu mi odpověděli, že jsou to jediné modré které byly vyrobené. Ty jsou skvělý! a to modrý prošití na řemenu SUPR, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2006 Není to sice úplně nejnovější, ale z Eltonu mi odpověděli, že jsou to jediné modré které byly vyrobené. Paráda paráda! Je to 36 nebo 40? Hádám 36, jsou moooc pěkné v té modré barvě. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2006 Jsou to 36, ale teď už bych si troufl i na větší. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2006 moc pěkný, a to modrý prošití řemeno se mi taky moc líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2006 Viktor mě inspiroval... AAAA103 Riki Watanabe by Alba (by Seiko) white dial Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2006 2 kubson: najs! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2006 Viktor mě inspiroval... AAAA103 Riki Watanabe by Alba (by Seiko) white dial No, aspoň že máš jinou barvu ciferníku . Vítej do klubu, zrovna dneska je mám na ruce, zatím spokojenost, mimo jiné mají krásně čitelné datum - dobře zvolený font a ostrý tisk. Higuchi, hai? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2006 presne tak katsu-san je rychly jak blesk.. prekvapilo mne jak jsou "tluste".. jsem nadsen - jeste jim dokoupim nejaky pekny cerny reminek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2006 Jsou moc pěkné.Na kolik vyšly. Tak sis samuraje rozmyslel? Jsou tyhle taky vodotěsný a automati. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2006 Jsou moc pěkné.Na kolik vyšly. Tak sis samuraje rozmyslel? Jsou tyhle taky vodotěsný a automati. stoji 17000YEN, takze neco pres 3tisice, jinak samuraje jsou v podstate uz skoro na ceste puvodne jsem chtel objednat s uplne bilym cifernikem AAAA101 ale asi jsem se nejak seknul pri objednavce, nicmene tyhle s kremovym cifernikem nevypadaji vubec spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 21. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2006 Viktore,až je budeš prodávat (AAAA103 Riki Watanabe by Alba (by Seiko)) tak mě napiš do pořadníku .Přesně můj vkus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 21. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2006 Viktore,až je budeš prodávat (AAAA103 Riki Watanabe by Alba (by Seiko)) tak mě napiš do pořadníku .Přesně můj vkus. Srandičky, srandičky, náhodou nejsou na prodej.....zatím . Jinak já mám model 105 s hnědým ciferníkem. Jak psal Kubson, jsou opravdu pěkně tlustý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctenar Odesláno 21. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2006 ctenarovi - Hamilton X-wind jsou krásný a "přávidím" ti je. Kde jsi je koupil a na kolik tě vyšli jestli to není tajemství? Už jsi pochopil jak se vlastně používá ten mechanismus na výpočet větru? Jakou máš barevnou kombinaci? to only: Koupil jsem je v Ostravě v Dealu (jsem z Ostravy). S obsluhou je spokojenost, cena byla standardní, kamenný obchod. Přiznávám, ž právě teď nevidím na účet a tak to na stokoruny neumím, ale bylo to "neco kolem" 32.000,- Kč. Samozřejmě v ceně úprava tahu atd. Provedení je "ocel na oceli" s černým ciferníkem a bílými čítači (2 ze 3). Snad se mi podaří udělat někdy slusnou fotku, zatím se to nepodařilo... Mechanismus na výpočet větru jsem "studoval", je k tomu i český návod, tak to jde, ale provést reálný výpočet bude problém, protože některé údaje na ciferníku k této funkci jsou tak malé, že jsou při běžném pohledu téměř nečitelné. Když to shrnu, tato funkce je při běžném životě nevyužitelná, ale, jsem rád, že tam je, je to hezký kus další mechaniky v hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 21. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2006 To Viktor-Já si počkám,až mě to chytne tak se ozvu . p.s. sklíčko už je zařízený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 21. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2006 Blbě se nosí (masivní ořech), impozantní průměr 175, mimostředná vteřinovka, 3 melodie, každou čtvrthodinku oživí místnost. Zkrátka jsem si udělal radost a o tom to je!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 21. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2006 Blbě se nosí (masivní ořech), impozantní průměr 175, mimostředná vteřinovka, 3 melodie, každou čtvrthodinku oživí místnost. Zkrátka jsem si udělal radost a o tom to je!!! Ty jsou nádherné. Jsou nové nebo restaurované starožitné? Vteřinovku jsem u takových hodin ještě neviděl. Kde se to dá koupit a na kolik to přijde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se