Přejít na obsah

Pochlubte se novymi prirustky!

ego alter

Doporučené příspěvky

Není to sice úplně nejnovější, ale z Eltonu mi odpověděli, že jsou to jediné modré které byly vyrobené.

Paráda paráda! Je to 36 nebo 40? Hádám 36, jsou moooc pěkné v té modré barvě. Gratuluji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viktor mě inspiroval... :)

AAAA103 Riki Watanabe by Alba (by Seiko) white dial

No, aspoň že máš jinou barvu ciferníku :). Vítej do klubu, zrovna dneska je mám na ruce, zatím spokojenost, mimo jiné mají krásně čitelné datum - dobře zvolený font a ostrý tisk. Higuchi, hai? :)

Odkaz ke komentáři

Jsou moc pěkné.Na kolik vyšly. Tak sis samuraje rozmyslel? Jsou tyhle taky vodotěsný a automati.

stoji 17000YEN, takze neco pres 3tisice, jinak samuraje jsou v podstate uz skoro na ceste :)

puvodne jsem chtel objednat s uplne bilym cifernikem AAAA101 ale asi jsem se nejak seknul pri objednavce, nicmene tyhle s kremovym cifernikem nevypadaji vubec spatne

Odkaz ke komentáři

Viktore,až je budeš prodávat (AAAA103 Riki Watanabe by Alba (by Seiko)) tak mě napiš do pořadníku :) .Přesně můj vkus.

Srandičky, srandičky, náhodou nejsou na prodej.....zatím :). Jinak já mám model 105 s hnědým ciferníkem. Jak psal Kubson, jsou opravdu pěkně tlustý...

riki013.jpg

Odkaz ke komentáři

ctenarovi - Hamilton X-wind jsou krásný a "přávidím" ti je. Kde jsi je koupil a na kolik tě vyšli jestli to není tajemství? Už jsi pochopil jak se vlastně používá ten mechanismus na výpočet větru? Jakou máš barevnou kombinaci?

to only:

Koupil jsem je v Ostravě v Dealu (jsem z Ostravy). S obsluhou je spokojenost, cena byla standardní, kamenný obchod. Přiznávám, ž právě teď nevidím na účet a tak to na stokoruny neumím, ale bylo to "neco kolem" 32.000,- Kč. Samozřejmě v ceně úprava tahu atd. Provedení je "ocel na oceli" s černým ciferníkem a bílými čítači (2 ze 3). Snad se mi podaří udělat někdy slusnou fotku, zatím se to nepodařilo...

Mechanismus na výpočet větru jsem "studoval", je k tomu i český návod, tak to jde, ale provést reálný výpočet bude problém, protože některé údaje na ciferníku k této funkci jsou tak malé, že jsou při běžném pohledu téměř nečitelné. Když to shrnu, tato funkce je při běžném životě nevyužitelná, ale, jsem rád, že tam je, je to hezký kus další mechaniky v hodinkách.

Odkaz ke komentáři

Blbě se nosí (masivní ořech), impozantní průměr 175, mimostředná vteřinovka, 3 melodie, každou čtvrthodinku oživí místnost. Zkrátka jsem si udělal radost a o tom to je!!!

Ty jsou nádherné. Jsou nové nebo restaurované starožitné? Vteřinovku jsem u takových hodin ještě neviděl. Kde se to dá koupit a na kolik to přijde?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...