Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Vit napsal:
Zde jsou mé nové přírůstky, Zodiac je pro manželku.

Jinak nákup těch Omeg byla tak troch sázka do loterie, posuďte sami, nakupoval jsem podle této fotky.

Ale stálo to za to, jsou nádherné.

post-1538-1209450191.jpg

Odesláno (upraveno)
  Vit napsal:
Jinak nákup těch Omeg byla tak troch sázka do loterie, posuďte sami, nakupoval jsem podle této fotky.

Ale stálo to za to, jsou nádherné.

vieš k tým omegám nejaké bližšie info (typ, cal. -601...)? aky maju priemer?

Upraveno uživatelem japa
Odesláno
  vlasta66 napsal:
Od pátku díky Kubsonovi HAMILTON NAVY REGGATA a dnes díky Petrandovi ORIS TT1 DIVERS.

Hamiltony jsou nadherne!!!

Odesláno
  japa napsal:
vieš k tým omegám nejaké bližšie info (typ, cal. -601...)? aky maju priemer?

Průměr je 33mm bez korunky (ale posuďte sami velikost vedle Marin, které mají 44mm bez korunky), myslím, že nepůsobí zase tak malým dojmem (opravdu hodně záleží na geometrii pouzdra).

Kalibr je 601 (aspoň je to na něm napsané).

Přikládám ještě jednu fotku.

post-1538-1209458318.jpg

Odesláno (upraveno)
  Vit napsal:
Průměr je 33mm bez korunky (ale posuďte sami velikost vedle Marin, které mají 44mm bez korunky), myslím, že nepůsobí zase tak malým dojmem (opravdu hodně záleží na geometrii pouzdra).

Kalibr je 601 (aspoň je to na něm napsané).

Přikládám ještě jednu fotku.

dík, sú veľmi pekné.

na youtube je k podobným aj kratka prezentácia:

Upraveno uživatelem japa
Odesláno

Ve čtvrtek jsem si je u Juliána objednal. Dneska dorazily (po peripetiích se špeditérem - diví se, že v pracovní době lidi pracujou :guiltysmiley: ). Chtěl jsem je s bílým řemínkem, který prostě k těm Strelám vypadá prďácky a netraičně.Julián tam dal velmi dobře vypadajícího pseudo aligátora. Vizuálně i pohmatem vypadá dobře, že jsem si nejprve myslel, že to je aligátor. Pak mi došlo, že by asi byla jiná cena :-))) Možná to časem budu stídat s nějakou černou variantou z přírodní kůže (tele, jehněčí...)

Prostě jsem se do nich zamiloval.... Fotka je dneska večer u okna narychlo, tak sorry za kvalitu.

post-2426-1209574049.jpg

Odesláno
  Hugo14 napsal:
Ve čtvrtek jsem si je u Juliána objednal. Dneska dorazily (po peripetiích se špeditérem - diví se, že v pracovní době lidi pracujou :guiltysmiley: ). Chtěl jsem je s bílým řemínkem, který prostě k těm Strelám vypadá prďácky a netraičně.Julián tam dal velmi dobře vypadajícího pseudo aligátora. Vizuálně i pohmatem vypadá dobře, že jsem si nejprve myslel, že to je aligátor. Pak mi došlo, že by asi byla jiná cena :-))) Možná to časem budu stídat s nějakou černou variantou z přírodní kůže (tele, jehněčí...)

Prostě jsem se do nich zamiloval.... Fotka je dneska večer u okna narychlo, tak sorry za kvalitu.

Gratuluju, dle mého názoru nejhezčí ruské hodinky.

Osobně bych je nosil na červeném řemenu (myslím, že ho má Tolja) - takto se mi líbí nejvíc.

Odesláno (upraveno)
  Vit napsal:
Osobně bych je nosil na červeném řemenu (myslím, že ho má Tolja) - takto se mi líbí nejvíc.

Já ty toljovy viděl naživo a moc se mi to líbilo. Jenže ten řemen je tak výraznej a typickej, že je prostě jeho. Nechtěl jsem se od něj opičit. To je jako jakubiskův žlutý řemen ke "športkám".

Upraveno uživatelem Hugo14
Odesláno

Ahoj lidi, tak jsem se konecne dockal novych reminku od Simona a pred delsi dobou taky novych White Samuraiu (diky Afrikab) a hazu je tady do placu.

Snad se budou libit. Mam z nich radost...

Taky jedna fotka moji dosavadni sbirky...

post-2623-1209718282.jpg

post-2623-1209718296.jpg

post-2623-1209718304.jpg

post-2623-1209718317.jpg

Odesláno
  georgez napsal:
Ahoj lidi, tak jsem se konecne dockal novych reminku od Simona a pred delsi dobou taky novych White Samuraiu (diky Afrikab) a hazu je tady do placu.

Snad se budou libit. Mam z nich radost...

Taky jedna fotka moji dosavadni sbirky...

Ten reminek k tem Tissotkam sedi dokonale, koukam, ze to Ondra zase trefil uplne presne! ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...