Stepino Odesláno 27. června 2008 Nahlásit Odesláno 27. června 2008 s dnesnim Hujerem jsem se take nestotoznil. ale obdobi 1965 - 1984 je podle meho SUPER. v podstate skoro jakykoliv model :-)
PhoeniX Odesláno 27. června 2008 Nahlásit Odesláno 27. června 2008 .......na to je radost koukat - ovšem kam se řítí dnešní Hujer to asi nikdo neví ,na úvodní stránce už mají i mobilní telefon nebo co to je Nedávno jsem si říkal totéž. V krámě mají telefony, brýle. Už čekám rychlovarné konvice nebo třeba hrnce.
Tets Odesláno 27. června 2008 Nahlásit Odesláno 27. června 2008 Neb jsem úchylný, společně s Fuji, jsem zakoupil i hodinky Ricoh. Známým se líbí, mě taky Více obrázků zde. Fota jsou (jako zatím většina mých fotek) od prodejce, stejně tak popis. Stejně jako Fuji mají velmi krátký řemen (jsou z Thajska), což znamená, že na mou 16 cm hubenou ruku jsou akorát Jenom jsem nepřišel na nastavování data - povytažení korunky o kousek nastavuje čas, po dalším povytažení se při otáčení neděje nic. Zašel jsem se tedy zeptat odborníků do hodinářství, kde mi milá paní zdarma řekla, že jsou rozbité (koukla hodinářskou lupou a zkusila hodinky nastavit). Doma jsem přišel na to, že datum se změní právě povytažením korunky do krajní polohy. Je normální, aby se datum nastavovalo povytažením korunky (uvnitř je strojek značený "Ricoh 21 jewels")? A pokud ano, jak je možné, že to odborník nepozná?
Kyle Case Odesláno 27. června 2008 Nahlásit Odesláno 27. června 2008 Mě se líbí. Ale asi bych zvolil jinou barvu řemenu, nějakou rezavou. Ale to by se muselo vidět, aby to zase nebylo už moc. Snad se příští týden zastavím a zkouknu tu tvoji sbírku.
danycz Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Odesláno 29. června 2008 (upraveno) Tyhle Orient "pepsi Mako" z Floridy u mě přistály včera dopoledne. Jsou to krásné, těžké hodinky na léto k vodě, tryčku a šortkám atd. Za 1955,- , žádná daň ani clo a nejlepší bylo, že tu byly za čtyři dny. Musel jsem si na jejich "malou" velikost zvykat, protože do teď jsem nosil pilotky od Steinharta a to je jak asi uznáte jiné kafé. Jenže mi teď v létě začala vadit kůže na zpocené kůži tak jsem chtěl nějaké pěkné divery nenáročné na finance. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. června 2008 uživatelem danycz
NIGHTinGALE Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Odesláno 29. června 2008 ... Doma jsem přišel na to, že datum se změní právě povytažením korunky do krajní polohy. Je normální, aby se datum nastavovalo povytažením korunky (uvnitř je strojek značený "Ricoh 21 jewels")? A pokud ano, jak je možné, že to odborník nepozná? Ruské hodinky dost často měly nastavování data způsobem, který jsi popsal. A moje vintage Zodiac to mají obráceně - na korunku zmáčkneš stejně, jako třeba na stopkové tlačítko a datum přeskočí. Takže ten tvůj kousek bude zřejmě v pořádku. Proč to nepozná odborník, to nevím. Asi proto, že je to spíše "odborník".
Drummer Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Odesláno 29. června 2008 Po čtrnácti dnech od získání se musím také pochlubit. Jeden z důvodů pořízení je přesně to co uvádí danycz. Steinhart, kůže a horko . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
danycz Odesláno 30. června 2008 Nahlásit Odesláno 30. června 2008 Pěkné maratónky. Jen tak pro info kolik to koštuje.
l3stat Odesláno 30. června 2008 Nahlásit Odesláno 30. června 2008 tak sem dostal jedny luxusní hodiny darem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Onisan Odesláno 30. června 2008 Nahlásit Odesláno 30. června 2008 Paráda, ... to by se mi hodilo... do kanclu.. tak povídejte, paní kolegyně, povídejte, máte na to čas než se to přesype
Drummer Odesláno 30. června 2008 Nahlásit Odesláno 30. června 2008 Koupeno od člena fóra, takže dohoda . Pěkné maratónky. Jen tak pro info kolik to koštuje.
DaDriva Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Odesláno 2. července 2008 Po 9 dnech dorazily od Fredyho z 21jewels krasavci na "hrubou praci". Monstra jsem nechtel, nejak me "nazivo" nechytly . srovnani s jinymi 43 mm od zapadnich sousedu Ted uz jen zkratim tah a bude .
Well Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Odesláno 4. července 2008 Tak tohle jsou moje poslední hodinky. Quartzem to začalo a quartzem to i skončí. Dost už bylo nesmyslného utrácení, jsem vyléčen . Pro lenochy uvádím krátkou specifikaci. Výrobce: Elton Velikost: 41mm bez korunky Kalibr: Ronda 715 Voděodolnost: 100m Sklo: Safír s vnitřním antireflexem Tuning: bílá vteřinovka ;-) Řemen: Kaučuk Swiss made Plné dýnko (kdo by se na to taky koukal) Tož na zdraví . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
navi Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Odesláno 4. července 2008 Takže já bych si také dovolil - Archimede Pilot BB a praktičtější řemínek od "kubsona". Ať si kdo chce co chce říká o pásku k pilotním hodinkám, tento k nim sedí perfekt! PS mám taky malé zápěstí! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Odesláno 4. července 2008 Takže já bych si také dovolil - Archimede Pilot BB a praktičtější řemínek od "kubsona". Ať si kdo chce co chce říká o pásku k pilotním hodinkám, tento k nim sedí perfekt! PS mám taky malé zápěstí! ..... tak ať to dobře lítá
Návštěvník YPO Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Odesláno 4. července 2008 Po 9 dnech dorazily od Fredyho z 21jewels krasavci na "hrubou praci". Monstra jsem nechtel, nejak me "nazivo" nechytly . srovnani s jinymi 43 mm od zapadnich sousedu Ted uz jen zkratim tah a bude . .... dobrá volba ...... na přesnost nic moc (co si pamatuji), ale vydrželo to psí kusy
navi Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Odesláno 4. července 2008 A ještě jeden - moji oblíbenci: z leva Archimede Outdoor Sport, Archimede Pilot BB a AVIATOR Chronograf. Jak lze vidět oboje Archimede (automaty)jsou v chodu - Aviatory - ruční nátah teď odpočívají. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
navi Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Odesláno 4. července 2008 Díky, proto jsem si je kupoval, dyž jsou "Pilot". ..... tak ať to dobře lítá
kubson Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Odesláno 4. července 2008 A ještě jeden - moji oblíbenci: z leva Archimede Outdoor Sport, Archimede Pilot BB a AVIATOR Chronograf. Jak lze vidět oboje Archimede (automaty)jsou v chodu - Aviatory - ruční nátah teď odpočívají. pěkný.. jak hodnotíš ty outdoory?
Gorg Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Odesláno 4. července 2008 (upraveno) Tak tohle jsou moje poslední hodinky. Quartzem to začalo a quartzem to i skončí. Dost už bylo nesmyslného utrácení, jsem vyléčen . Pro lenochy uvádím krátkou specifikaci. Výrobce: Elton Velikost: 41mm bez korunky Kalibr: Ronda 715 Voděodolnost: 100m Sklo: Safír s vnitřním antireflexem Tuning: bílá vteřinovka ;-) Řemen: Kaučuk Swiss made Plné dýnko (kdo by se na to taky koukal) Tož na zdraví . Tyhle sportky se mi libi od pocatku...neudelal bys prosim jeste nejake fotky? A kdybys mel cas na minirecenzi....docela bych si rad neco precetl. Predem diky. Upraveno 4. července 2008 uživatelem Gorg
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se