H-B Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 (upraveno) Seiko Velatura.. Není to mechanika, ale Kinetic a ještě k tomu s možností ručního dobíjení se snad toleruje . Je to kus hodinek, perfektní provedení. Někdu to nadával na tahy od Seika, tady bych byl opatrný, klidně bych se odvážil přirovnat k tahu od Seamasterů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. června 2008 uživatelem JanBeles
PhoeniX Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Seiko Velatura.. Není to mechanika, ale Kinetic a ještě k tomu s možností ručního dobíjení se snad toleruje . Je to kus hodinek, perfektní provedení. Někdu to nadával na tahy od Seika, tady bych byl opatrný, klidně bych se odvážil přirovnat k tahu od Seamasterů. Vypadají moc pěkně, opravdu.
Frantik Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Moc pekny Seiko, libi se mi to reseni rezervy chodu a datumka. Ty dva puloblouky na ciferniku vypadaji parádně!
Baker Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Seiko Velatura.. Není to mechanika, ale Kinetic a ještě k tomu s možností ručního dobíjení se snad toleruje . Je to kus hodinek, perfektní provedení. Někdu to nadával na tahy od Seika, tady bych byl opatrný, klidně bych se odvážil přirovnat k tahu od Seamasterů. Pekne. Ten tah je tusim 20mm, ale vypada ze se dost zuzuje, kolik ma prosim u spony ?
H-B Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Pekne. Ten tah je tusim 20mm, ale vypada ze se dost zuzuje, kolik ma prosim u spony ? Tah je zajimavej, nevim jak by se resil remen. U nozicek ma totiz 25-26mm (!!), u spony 20mm
Baker Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Tah je zajimavej, nevim jak by se resil remen. U nozicek ma totiz 25-26mm (!!), u spony 20mm Tak to je poradny kus zeleza. Dik
Vit Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Jediný pavouk, kterého jsem ochoten vzít na ruku.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kyle Case Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Tyto jsem koupil a čekám až mi dorazí, ale nebudou v takovém stavu jako máš na ruce. Tak se snad podaří a půjdou dát nějak rozumně do pucu.
Vit Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 (upraveno) Tyto jsem koupil a čekám až mi dorazí, ale nebudou v takovém stavu jako máš na ruce. Tak se snad podaří a půjdou dát nějak rozumně do pucu. Také jsem "hodně" investoval stály 415,- i s poštovným a fungl novým dobovým (aspoň doufám) řemenem (ten mi dal velmi hodný prodejce jako bonus). Mám z nich velkou radost. Upraveno 18. června 2008 uživatelem Vit
Kyle Case Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 (upraveno) Já je mám za 51,-Kč + ještě jedny jiné a ty oboje s poštovným dohromady za 198,- Snad dorazí do pátku, už se na ně těším jako malej Jarda. Ale bude potřeba je dost vyčistit (hlavně ciferník) - třeba to ani nepujde. Také jsem "hodně" investoval stály 415,- i s poštovným a fungl novým dobovým (aspoň doufám) řemenem (ten mi dal velmi hodný prodejce jako bonus). Mám z nich velkou radost. Upraveno 18. června 2008 uživatelem Kyle Case
Vit Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Odesláno 19. června 2008 Já je mám za 51,-Kč + ještě jedny jiné a ty oboje s poštovným dohromady za 198,- Snad dorazí do pátku, už se na ně těším jako malej Jarda. Ale bude potřeba je dost vyčistit (hlavně ciferník) - třeba to ani nepujde. Budu držet palce ať to vyjde, hlavně si to nafoť před a po čištění.
Kyle Case Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Odesláno 19. června 2008 Určitě nafotím, budou to první hodinky co se pokusim je nějak vzhledově vyšistit. Uvidím jak bude šlapat strojek, zda nebude potřeba ho seřídit, nebo vyčistit. Z toho vyplývá jeden dotaz, jak hodinář čistí strojek? To ho rozebere na kolečka, odmastí, vyčistí ultrazvukem, složí, promaže a seřídí???? jsem uplný začátečník, tak proto taková asi hloupá otázka. (Možná jsem se měl před tím kouknout na fóru, abych nedostak vynadáno, že se ptám na věci, které tu jsou popsané 100x )
baza Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Odesláno 20. června 2008 (upraveno) Zase jsem si musel udělat radost. Ten budík mě opravdu dokázal vzbudit hand-decorated mechanical automatic ML 06 movement, based on the AS 5008 calibre, 31 jewels, two barrels for the automatic winding of alarm and movement, blued steel screws, Incabloc shock protection, polished steel pallet and escapement wheel, Glucydur balance wheel, 28,800 a/h. Upraveno 20. června 2008 uživatelem baza
Návštěvník YPO Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Odesláno 20. června 2008 hand-decorated mechanical automatic ML 06 movement, based on the AS 5008 calibre, 31 jewels, two barrels for the automatic winding of alarm and movement, blued steel screws, Incabloc shock protection, polished steel pallet and escapement wheel, Glucydur balance wheel, 28,800 a/h. ... to je parádní přístroj = gratulace
Pavlos Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Odesláno 20. června 2008 hand-decorated mechanical automatic ML 06 movement, based on the AS 5008 calibre, 31 jewels, two barrels for the automatic winding of alarm and movement, blued steel screws, Incabloc shock protection, polished steel pallet and escapement wheel, Glucydur balance wheel, 28,800 a/h. Moc pěkné raky, gratuluju. Koupil si v tuzemsku?
baza Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Odesláno 20. června 2008 Moc pěkné raky, gratuluju. Koupil si v tuzemsku? vydražil na ebay.de, jsem trochu hazardér
koblih69 Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Odesláno 23. června 2008 (upraveno) No tak po nějaké době něco srdcového Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. června 2008 uživatelem koblih69
Peta-Biker Odesláno 24. června 2008 Nahlásit Odesláno 24. června 2008 koblih69: Ty jsou bombovní, odkud jsou?? ebay??? Koupeny byly v takovém stavu nebo jsi je nějak renovoval??
koblih69 Odesláno 24. června 2008 Nahlásit Odesláno 24. června 2008 koblih69: Ty jsou bombovní, odkud jsou?? ebay??? Koupeny byly v takovém stavu nebo jsi je nějak renovoval?? Aukro, provedena pouze drobná oprava jedné z ručiček ( utužení aby nepadala z osičky ). + nový červený nátěr všech tří a místo plechového tahu řemen ... jsou trochu malé ( 36 x 42 bez korunky a čudlíků ), ale mám z nich velkou radost.
Pafelik Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 Ačkoli jsou to fotky příšerný (člověk by neřekl, jak je těžký vyfotit hodinky), musim se tady pochlubit se svym vysněnym přírůstkem. Zatim jsem se s nima ještě nikomu nepochlubil z obavy, že bych byl označenej za blázna. Jedině tady mezi svejma snad najdu pochopení Chtěl bych mockrát poděkovat lolohhovi za splnění velkýho snu!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se