911 Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 (upraveno) diky za vybornou recenzi. ackoli historii znam, stejne sem si to znova moc rad precetl. tleskam. krasne fotky. bude fajn, pokud se to objevi na hlavni strance, at se neco dovi i "normalni" lidi. jinak ty hodinky jsou paradni. jinak doufam, pokud by nekoho zajimala cena, tak u Bechyneho jsou za 130.500 edit:chtelo by to vice recenzi z tve sbirky Upraveno 11. prosince 2008 uživatelem 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Můj pohled na Rolex je stejný jako tvůj, většina modelů se mi moc nelíbí, ale kvalita je neoddiskutovatelná. Já obdivuji Submariner no date, snad se k nim jednou dopracuji. Recenze a fotky jsou "perfect". Muselo ti to dát spoustu práce. Dík za hezké čtení a ať ti Milgaussky dlouho slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Ja budu patrit k tem co kdyby meli potrebny obnos v ruce sli by uplne jinam, ale po tomhle cteni priznavam ze me trosku honi mlsna... Krasne hodinky (absence datumovky je podle me super), obsahla a skvele napsana recenze, prima fotky, proste parada. Diky moc za recenzi a preju at hodinky delaji porad stejnou radost! A take bych se primluvil za umisteni na hlavni stranu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 spousta písmenek, ale dočetl jsem do konce a jsem nadšen. výborná recenze skvělých hodinek, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psuťák Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Bravissimo, krásné hodinky i čtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Perfektni hodinky si nezaslouzily nic jineho nez perfektni recenzi... Jen co dostavim (a splatim) byt, odpromuju deti a nasetrim do duchodoveho fondu, tak se k tomu postavim celem, tedy cca do 30 let slibuji, ze zkusim napsat alespon z poloviny tak dobry popis mych dojmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honda6666 Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Jsem povznesen z krásného a velice poučného čtení,at Ti hodinky dělají dlouho velkou radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honda6666 Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 omlouvám se za jeden překlep-výše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Naozaj skvela recenzia. Gratulujem k hodinkam aj ku kvalite clanku. Pridavam sa za umiestnenie na chronomag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Hezká recense, jen jsi mne mohl stran toho nenošení ani zadarmo citovat přesněji - týká se většiny současných modelů, nikoli všech :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
INA Odesláno 11. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Dekuji vsem za pozitivni ohlasy. Priznam se, ze jsem jich tolik necekal a o to vice me potesily. Take se musim priznat, ze v jiste fazi jsem zacal litovat, ze jsem prichod recenze ohlasil. Mel jsem 100 chuti s tim seknout? Po vasich pozitvnich ohlasech jsem rad, ze jsem ji dokoncil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Dekuji vsem za pozitivni ohlasy. Priznam se, ze jsem jich tolik necekal a o to vice me potesily. Take se musim priznat, ze v jiste fazi jsem zacal litovat, ze jsem prichod recenze ohlasil. Mel jsem 100 chuti s tim seknout? Po vasich pozitvnich ohlasech jsem rad, ze jsem ji dokoncil? a to jeste nevis, ze budes psat dalsi, na tvoje dalsi kousky ve sbirce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Čekal míň? Taková slohovka se musí pochválit, navíc je to velmi dobře doplněno fotkami. Navíc je o hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Perfektní recenze. A ta první fotka hodinek je fakt super. Z tatínka se stal profi fotograf. P.S.: Jako správnému sběrateli ti chybí ještě dvě barvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Skvělé hodinky, perfektní recenze. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Ode mě za všechno 1*! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 (upraveno) Tak docela lituji ,že nemám klobouk - smeknul bych ho.Gratuluji k výborné recenzi musela dát spoustu práce. Upraveno 26. prosince 2008 uživatelem Oliver333 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2008 Napsat recenzi není žádný problém.....když to někdo umi, gratuluji moc se mi líbila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludinek Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Děkuji za rozšíření obzorů a posun názorů na značku Rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 Poutavá recenze, velmi mě zaujala, děkuji. Zapomněl jsem u toho i pít kafe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se