Přejít na obsah

Rolex Milgauss 116400 GV - hodinky nejen pro vídeňské čističe elektrických sítí

INA

Doporučené příspěvky

diky za vybornou recenzi. ackoli historii znam, stejne sem si to znova moc rad precetl. tleskam. krasne fotky. bude fajn, pokud se to objevi na hlavni strance, at se neco dovi i "normalni" lidi. jinak ty hodinky jsou paradni. jinak doufam, pokud by nekoho zajimala cena, tak u Bechyneho jsou za 130.500

edit:chtelo by to vice recenzi z tve sbirky ;)

Upraveno uživatelem 911
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můj pohled na Rolex je stejný jako tvůj, většina modelů se mi moc nelíbí, ale kvalita je neoddiskutovatelná. Já obdivuji Submariner no date, snad se k nim jednou dopracuji.

Recenze a fotky jsou "perfect". Muselo ti to dát spoustu práce. Dík za hezké čtení a ať ti Milgaussky dlouho slouží!

Odkaz ke komentáři

Ja budu patrit k tem co kdyby meli potrebny obnos v ruce sli by uplne jinam, ale po tomhle cteni priznavam ze me trosku honi mlsna... Krasne hodinky (absence datumovky je podle me super), obsahla a skvele napsana recenze, prima fotky, proste parada. Diky moc za recenzi a preju at hodinky delaji porad stejnou radost! A take bych se primluvil za umisteni na hlavni stranu!

Odkaz ke komentáři

Dekuji vsem za pozitivni ohlasy. Priznam se, ze jsem jich tolik necekal a o to vice me potesily.

Take se musim priznat, ze v jiste fazi jsem zacal litovat, ze jsem prichod recenze ohlasil. Mel jsem 100 chuti s tim seknout?

Po vasich pozitvnich ohlasech jsem rad, ze jsem ji dokoncil?

Odkaz ke komentáři

Dekuji vsem za pozitivni ohlasy. Priznam se, ze jsem jich tolik necekal a o to vice me potesily.

Take se musim priznat, ze v jiste fazi jsem zacal litovat, ze jsem prichod recenze ohlasil. Mel jsem 100 chuti s tim seknout?

Po vasich pozitvnich ohlasech jsem rad, ze jsem ji dokoncil?

a to jeste nevis, ze budes psat dalsi, na tvoje dalsi kousky ve sbirce :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...