Jeronimo Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 U mýdel i saponátů si dejte pozor aby neobsahovaly abrazivní částečky. I u mikro utěrek bych byl obezřetný, stačí aby vám tam ulpělo něco tvrdšího co ani nevidíte a poškrábete si hodinky jak nic. Osobně nejraději používám čistou vodu a pak utěrku bez chloupků na brýle nebo optiku. Zatím jsem nikdy neměl vlastní hodinky v takovém stavu abych musel používat nějaké saponáty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praguegabi Odesláno 2. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 V 31. 10. 2022 v 21:08, Ivanhoe34 napsal: Skrabancom sa neda vyhnut. Len ich proste prijat ako sucast zivota s hodinkami ktore su pravidelne nosene. Sam vlastnim premiove hodinky ktore ma na moje pomery stali nemaly obnos, nosim ich stale a okrem vlasocnic uz mam aj nejake tukance na jednej nozicke a aj lunete. A to su komplet z ocele. Vobec neviem ani ako som k nim prisiel, na zjavne rizikove cinnosti si hodinky samozrejme odkladam... @praguegabina tvojich DJ mas fluted lunetu, tam vdaka jej tvaru hoci je zo zlata tak pripadne skrabance ani tukance pri beznom prezerani tolko neregistrujes. Lestenych ploch je vsak dost a skrabance vidno aj na matnych lebo sa poskodi brus. Ale stale mam za to ze vacsiu radost prinasaju nosene hodinky so skrabancami ako trezorove ulozenky vybrate na domace ponosenie parkrat za mesiac Mám ty škrábance svým způsobem ráda, to je pravda. Ale né že bych je pořizovala záměrně. Avšak na ten první nezapomenu, vím přesně který to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Zdravím, měl bych dotaz, ublížilo by hodinkám vložit je do ultrazvukové čističky? Nebo to není dobrý nápad? Aby to nerozhodilo stroj nebo se tam nedostala třeba voda, nevím, nejsem hodinář. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Pokud je tam vložíš vcelku, jak uvažuješ, tak jsi vrah hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Fanoušek rolexu - bože kam to vše spěje ten svět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Jako bylo mi to trosku jasne, ze to asi nebude vhodne, bylo by to nejak moc jednoduche, kdyby to slo, diky za odpoved Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 @Jeronimo brzdi, na mazání se ještě neptal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 (upraveno) před 2 minutami, Bert napsal: @Jeronimo brzdi, na mazání se ještě neptal Nic lepšího jsem v rychlosti nenašel. A komentovat slovy jsem to nechtěl. Upraveno 13. listopadu 2022 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Tak se omlouvám za stupidní dotaz pánové, netušil jsem ze vás to tu tak pobouří jak se říká, když jsi blbej, tak se zeptej, tak jsem se zeptal Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 @richiecerny Klid nikoho jsi nepobouřil, my si z Tebe jen tak trošku utahujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 UZ cisticka na samotne hodinky nie, ale na kovovy naramok je to najlepsie co poznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Richieho podle mně spletl tento obrázek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 V 2. 11. 2022 v 18:25, praguegabi napsal: Mám ty škrábance svým způsobem ráda, to je pravda. Ale né že bych je pořizovala záměrně. Avšak na ten první nezapomenu, vím přesně který to je tak ale hadam to nebude nic hrozne a pri beznom pozerani na hodinky ho zrejme neregistrujes... prvy skrabanec cloveku veru narusi tu cistu dokonalost a bezvadnost novych hodiniek a preto si ho asi viaceri pamatame ja som si vcera po dokladnom umyti samponom a kefkou detailnejsie prezeral moje 4mesacne hodinky (nosim ich denne a nestriedam uz s inymi ale podla moznosti davam na ne pozor) a zistujem ze je to aktivita, ktoru v slabsej chvili rozhodne neodporucam praktizovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 před 21 hodinami, cali napsal: UZ cisticka na samotne hodinky nie, ale na kovovy naramok je to najlepsie co poznam. Při tomto typu čistění může dojít k uvolnění zavitového lepidla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 V 14. 11. 2022 v 15:55, Roland Sands napsal: Při tomto typu čistění může dojít k uvolnění zavitového lepidla. aha, dobre vediet, maloco "potesi" viac ako uvolneny srobik niekde kde si ho nemas ako dotiahnut... myslim vsak ze pravidelne umytie neagresivnym samponom a poriadne vydrhnutie jemnou kefkou na zuby by mohlo stacit aby sa zabranilo kumulovaniu spiny a navyse ja som si z toho spravil taky prijemny ritual, bavi ma to, je to take spojenie s tymi hodinkami... @praguegabiinak k tym skrabancom a prvotine, neviem teda aky vazny je ten tvoj, ale toto bolo moje prve dost jasne viditelne poskodenie ktore netusim ako sa mi stalo a do 2 tyzdnov od kupy tam bolo... na mojich najlepsich a momentalne jedinych hodinkach ktore nosim (a tak to dufam aj zostane ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praguegabi Odesláno 20. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 V 17. 11. 2022 v 20:20, Ivanhoe34 napsal: aha, dobre vediet, maloco "potesi" viac ako uvolneny srobik niekde kde si ho nemas ako dotiahnut... myslim vsak ze pravidelne umytie neagresivnym samponom a poriadne vydrhnutie jemnou kefkou na zuby by mohlo stacit aby sa zabranilo kumulovaniu spiny a navyse ja som si z toho spravil taky prijemny ritual, bavi ma to, je to take spojenie s tymi hodinkami... @praguegabiinak k tym skrabancom a prvotine, neviem teda aky vazny je ten tvoj, ale toto bolo moje prve dost jasne viditelne poskodenie ktore netusim ako sa mi stalo a do 2 tyzdnov od kupy tam bolo... na mojich najlepsich a momentalne jedinych hodinkach ktore nosim (a tak to dufam aj zostane ) Au Ten první mám na sponě, ale teď už tam zapadne mezi další vlásečnicové co sbírám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praguegabi Odesláno 20. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 V 13. 11. 2022 v 16:37, Jeronimo napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 před 2 hodinami, praguegabi napsal: Au Ten první mám na sponě, ale teď už tam zapadne mezi další vlásečnicové co sbírám. První většinou bolí nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Máte někdo zkušenost s ultrazvukovým čištěním v HB. Ivan z HB mi říkal že to dělají na Rolex zdarma a při denním nošení je údajně aspoň tahy dobré čistit 2x ročně. To my přijde přehnané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se