McStinger Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 V 3. 9. 2022 v 0:38, AndyAaron napsal: To byla prvni vec co jsem zminoval na zacatku, ale nikdo se toho nechytl delalo to cifr zajimavej. Rozšířit To som si nevšimol, inak by som sa toho určite chytil :). Skrátka origo Pelagosy si zložili wonderbra a je z nich 39. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 V 3. 9. 2022 v 6:13, Jarett napsal: To ale bude jeden z faktorů, které zrovna ovlivňují výšku pouzdra. Práve u FXD, které jsou výrazně nižší to je dobře vidět. Tedy absence He, snížení plasticity cifru a menší WR vedou ve výsledku k pouzdru, které všichni chtějí Vem si, že takový etalon, jako RLX 14060, mají pouzdro 12,3mm ... takže P39 s výškou 11,8 je perfektní výsledek Pro srovnání EXP 1 ..... 11,5 mm EXP 2 ..... 12 mmJo, to beru. I kdyz si nemyslim, ze zrovna tohle by melo na vysku az takovej vliv. Redukce WR a zruseni heliaku ma naopak vliv zasadni. Ale tak, nemuzou se zavdecit vsem, vzdycky nekdo bude mrcet nejvic bychari, co na ne nemaj (jako treba ja) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 No já bych řekl, že ta celková výška je jenom jeden z faktorů - přijde mi, že Tudory obecně (BB58 nevyjímaje) mají samotné pouzdro vyšší, Rolex ty milimetry spíš dohání vypouklým dýnkem, možná i sklem, nebo jak to popsat... obvzlášť patrné to je na porovnání Rolex Submariner vs tyhle Pelagos 39, co se někde na YT válí... No a jak Seiko veteráni ví, tak milimetry jsou jedna věc a nositelnost/pocit na ruce je druhá. Přesně tohle u mě zabilo BB v 41 mm, odradilo mě od BB Pro a u BB58 je to pro mě ok. Což v podstatě znamená, že už mám plán na kulatiny příští léto, pokud se psychicky vyrovnám s titanem. P.S.: Ty Rolexy sem na ruce neměl, takže pouze teoretizuju podle obrázků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 V 3. 9. 2022 v 6:13, Jarett napsal: To ale bude jeden z faktorů, které zrovna ovlivňují výšku pouzdra. Práve u FXD, které jsou výrazně nižší to je dobře vidět. Tedy absence He, snížení plasticity cifru a menší WR vedou ve výsledku k pouzdru, které všichni chtějí Vem si, že takový etalon, jako RLX 14060, mají pouzdro 12,3mm ... takže P39 s výškou 11,8 je perfektní výsledek Pro srovnání EXP 1 ..... 11,5 mm EXP 2 ..... 12 mm Rozšířit Vyska je super a zasadni vyhoda stejne jako u BB58. Sunburst je potreba videt nazivo. Za me ta matna povrchovka u starych pelagosu jak v cerne, tak hlavne v modre, byla na tech hodinkach to nejlepsi.. tak jsem zvedavej. Exp1 by taky mohly byt trochu placatejsi, ale tam to myslim neni ani tak kvuli tomu, ze by neumeli, ale spis nechteji a radsi drzi ikonicky tvar oystru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 Ťažko hodnotiť hodinky z videa/fotiek, pôjdem sa na ne pozrieť koncom týždňa, ale aspoň zatiaľ podľa dostupných info....: - 39mm - , skúšal som Black Bay Pro a na menšie zápästie sadnú výborne takže toto bude podpobné. - užší profil - - sunray ciferník a luneta - - nová spona - - stále dostatočne nastaviteľná, vyzerá elegantnejšie (ako aj celé hodinky) či je to plus alebo mínus záleží čo človek preferuje či elegantnejší alebo proper tool watch vzhľad. - strata dátumu - znova vyzerá to elegantnejšie ale za mňa (ak by tam nechali dátum a spravili ho ruletový ) - 4 riadky a červený nápis Pelagos - - tá červená spraví aspoň trošku kontrastu v porovnaní s klasickým 5 linerom Podľa mňa je teraz ponuka Pelagosu dostatočne široká aby si vybrali obe skupiny a teda die hard tool watch fanušíci tam je to jasné - klasika 42mm a aj tí ktorí chcú krásne elegantné titánové hodinky - nové 39mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 Takhle vedle sebe to je jako Submariner, Sea-Dweller a DeepSea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 V 3. 9. 2022 v 10:48, Harrior napsal: Což v podstatě znamená, že už mám plán na kulatiny příští léto, pokud se psychicky vyrovnám s titanem. Rozšířit Ja nevím, co tu furt maj lidi problém s titanem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Jsou super škoda, že chybí datumovka… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 S věkem to přestaneš řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 V 5. 9. 2022 v 8:22, Moty napsal: Ja nevím, co tu furt maj lidi problém s titanem Rozšířit Čistě pocitová záležitost - Cr-Ni austenit mi je na omak příjemnější. Jak to mají ostatní netuším. Ale chci tomu dát šanci - netuší někdo, jestli už se dají v Brně nebo Ostravě osahat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 V 5. 9. 2022 v 19:37, Harrior napsal: Čistě pocitová záležitost - Cr-Ni austenit mi je na omak příjemnější. Jak to mají ostatní netuším. Ale chci tomu dát šanci - netuší někdo, jestli už se dají v Brně nebo Ostravě osahat? Rozšířit Jen se ptám, neutočím, Pelagosy jsi měl už v ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Bohužel zatím ne, jenom různé 39 a 41 mm variace na téma Black Bay. A právě vzhledem k nekompatibilitě 41 mm BB s mou rukou mě nikdy ani nenapadlo se na Pelagosy vůbec podívat, vzhledem k jejich rozměru. Pak ale přišla tahle novinka a čistě přes obrazovku je to láska na první pohled... Jinak to jako útok neberu, už sem pochopil, že co je u hodinek pro jednoho nepřekonatelný problém, si druhý ani nemusí všimnout , tak sem se snažil přiblížit, proč u mě titan zatím není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Mě titan na mých Pelagosech připadne na dotek teplejší a sametovější I odstín je takový kávově stříbrný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Přesně jak říká @Jaretttitan je teplý a na dotyk sametově příjemný, akorát sem si teda nikdy nevšimnul, že by kafe bylo stříbrný, ale to je opět chlapský vnímání barev, poznám lososovou, meruňkovou nebo levandulovou, ale kávověstříbrnou ne, zase sem se něco přiučil;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 V 6. 9. 2022 v 5:31, Moty napsal: Přesně jak říká @Jaretttitan je teplý a na dotyk sametově příjemný, akorát sem si teda nikdy nevšimnul, že by kafe bylo stříbrný, ale to je opět chlapský vnímání barev, poznám lososovou, meruňkovou nebo levandulovou, ale kávověstříbrnou ne, zase sem se něco přiučil;-) Rozšířit @Moty no myslel jsem tím stříbrnou s lehkým nádechem do hněda ... a s tím vnímáním barev jsem si vzpomněl na jednu španělskou automobilovou značku, která měla za příplatek odstín "dobrodružná hněď" , která byla v nabídce jen krátkou dobu, než to někomu došlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Dobrodružná hněď, když to přeložíš, tak je to Aventura Marrón, nicméně mnohem vtipnější je to přeložit třeba v DeepL zpátky, napíše ti to "Hnědé dobrodružství" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarioGraziano Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Zamyšlení nad prodejní politikou a problematikou dostupnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Furt na ně koukám. Tvl ty sou tak dobrý, že bych to tady moh zabalit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twisp Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Někde se řeší, že luneta je až příliš leská a díky tomu na světle je spíš do šeda. Celkově sunbrust je prý taky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se