Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tahle varianta Marlin Jet je skutečně parádní👍🏼 Obecně mě ale na téhle modelové řadě trochu vadí ta tloušťka (ještě navíc v kombinaci s dalšími pár mm nato strapu😬), která by tomu slušela přeci jen o pár mm nižší🤔

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tohle nepatří úplně mezi novinky stran modelů, nicméně úplně náhodně jsem si všimnul, že na Zalandu mají právě teď Timex Navi XL automaty za 3.200,- což je IMHO super kup🤔👍🏼 (na youtube je plno recenzí, naživo vypadají moc pěkně - produktové fotky Timex moc neumí🙈😂

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Také dobrý design. A k tomu Buick Park Avenue. Dost dobrý výběr, skoro takové příjemné odpoledne.

👍

Odesláno

Mi se prostě to, co dělá v poslední době Timex hodně líbí a vždycky jsem byl fanoušek. Mrzí mě, že teď zrovna žádné Timexy nemám (mladší syn bohužel ztratil parádní bezúdržbové solar 36 mm Expedition North...). Tyhle nové MK1 jsou adept na to to napravit.

• Like 1
Odesláno

tady už  to vypadá, jako když se blýská na lepší časy - s Časy Timex., skoro už to jde, jen tak dál a oni přijdou... 🤠

Odesláno
  V 28. 3. 2025 v 8:08, Tenglis napsal:

Timex Expedition Titanium - nové barvičky a cool rozměr. Akorát tedy v quartzu.

Expedition Titanium 38mm Leather Strap Watch  - TW2W78200 | Timex US

Rozšířit  

Tak tohle se mi líbí a pokud se budou někde u nás prodávat, jdu okamžitě do těch černých. Ideální hodinky na motorku, nebo kolo. Koupil jsem si sice digi, ale nebaví mě ta čitelnost a pak, tohle je klasika.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...