Frantik Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Tak ja to prece jen zkusim. Ohlasy na ten napad nebyly tak spatne a jsem ochoten to zorganizovat. Rad bych jmenem clenu fora Chronomag vybral castku cca. 6 000,- na hodinky pro slepe a predal je nasim jmenem nadaci Leontinka. Nasel jsem tento model http://hodinky.obchodni-dum-mija.cz/wenger...-f1-s63-dp8483/ Hlaste se prosim v tomto vlakne, potom bychom dali penize dohromady, napriklad zaslanim na muj ucet a ja se vam zarucim, ze hodinky koupim a predam, samozrejme za pritomnosti kohokoli, kdo bude mit zajem. Diky. F.
lib Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Frantik KGrop Přidám se taky, takže: Frantik KGrop lib
Návštěvník YPO Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 ... pošli mi přes SZ číslo účtu ... hodinky já rád ...
romanm Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Přidám se taky, takže: Frantik KGrop lib Frantik KGrop lib romanm
Frantik Odesláno 18. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Nejdriv vas dam vsechny do kupy, abych rozpocital, kdo kolik ma poslat. Zatim to jde dobre!! Frantik KGrop lib romanm YPO PhoeniX
Viktor Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Rád se přidám. Doporučuju nákup v Koscomu, kde bude pro tento bohulibý účel určitě sleva. SZ
Frantik Odesláno 18. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 (upraveno) Frantik KGrop lib romanm YPO PhoeniX Pindero Kubson Viktor Upraveno 18. prosince 2008 uživatelem Frantik
lolohh Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Frantik KGrop lib romanm YPO PhoeniX pindero kubson Viktor lolohh
Z. Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Frantik KGrop lib romanm YPO PhoeniX pindero kubson Viktor lolohh Z.
Gilius Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Frantik KGrop lib romanm YPO PhoeniX pindero kubson Viktor lolohh Z. Gilius
Frantik Odesláno 18. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Piste se prosim rovnou do fronty, at na nekoho nezapomenu. Frantik KGrop lib romanm YPO PhoeniX pindero kubson Viktor lolohh Z. Gilius Vit Spiderer
Návštěvník Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Piste se prosim rovnou do fronty, at na nekoho nezapomenu. Frantik KGrop lib romanm YPO PhoeniX pindero kubson Viktor lolohh Z. Gilius Vit Spiderer Roman I.
New Milis Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Piste se prosim rovnou do fronty, at na nekoho nezapomenu. Frantik KGrop lib romanm YPO PhoeniX pindero kubson Viktor lolohh Z. Gilius Vit Spiderer Roman I. New Milis. Nebylo by jednodušší prásknout sem rovnou to číslo účtu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se