Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V průměru rok. Byl jsem u Bechyněho zapsanej na 39 a když je přestali prodávat, přehodil jsem to na 36 a měl je do půl roku. Zároveň jsem je objednal v Carollinu a ozvali se mi teď, tzn cca po roce a půl. Zkus jim zavolat, mohly by tam ještě být, já jsem je odmítl (protože už ne mam a překupničit nehodlám)

Návštěvník dabelM
Odesláno

Dodací lhůty budou delší než dosud díky snížení produkce viz. Text níže.

8EE3EC14-4EBF-4156-9BE9-826CC47D2860.jpeg

Odesláno

jestli HOAX, tak dobře, jestli pravda, tak taky dobře... 😃 nezbývá než sledovat, uvidíme, jestli Daytony na ch24 zas ťuknou cenu 1M 🤑

Odesláno
  V 20. 10. 2022 v 5:35, ragu napsal:

V průměru rok. Byl jsem u Bechyněho zapsanej na 39 a když je přestali prodávat, přehodil jsem to na 36 a měl je do půl roku. Zároveň jsem je objednal v Carollinu a ozvali se mi teď, tzn cca po roce a půl. Zkus jim zavolat, mohly by tam ještě být, já jsem je odmítl (protože už ne mam a překupničit nehodlám)

Rozšířit  

Nechceš, berou automaticky dalšího v pořadníku....ty hodinky byli fuč tak max. do deseti minut po tvém odmítnutí 😅

Odesláno (upraveno)
  V 20. 10. 2022 v 8:11, tikzot napsal:

Ideální nástroj jak nahodit poptávku zpět.. já bych tomu fakt věřil…!

Rozšířit  

Taky si myslím, že to není nic nereálnýho:)

@African Přesně tak nechceš, zájemů je víc než dost😃. Otázka je, jestli jednou odmítneš, tak jaká je pak reálná šance, že tě nedají na blacklist a už máš holt nulovou šanci😃.

Upraveno uživatelem Luky
Odesláno
  V 20. 10. 2022 v 17:11, Luky napsal:
[mention=364]African[/mention] Otázka je, jestli jednou odmítneš, tak jaká je pak reálná šance, že tě nedají na blacklist a už máš holt nulovou šanci.

Tak ať, no. Jde o hovno, jsou to jenom hodinky.
Návštěvník dabelM
Odesláno

Někde ty úspory najít musí a tady to nebude bolet ROLEX a ani jejich klienty.

Odesláno
  V 20. 10. 2022 v 17:11, Luky napsal:

@African Přesně tak nechceš, zájemů je víc než dost😃. Otázka je, jestli jednou odmítneš, tak jaká je pak reálná šance, že tě nedají na blacklist a už máš holt nulovou šanci😃.

Rozšířit  

Nedají tě na blacklist z důvodu odmítnutí a klidně můžeš zůstat na čekací listině, akorát začneš od začátku, což není vždy pravidlem. Mám to zjištěné...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...