Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtěl bych nějaké potápky. Velikost 46 mm. Méně ne. Vše co jsem našel je 44 mm. Víte o nějakých. Popř. nabídněte ve velmi dobrém stavu. Kdyby ne potápky, tak něco jiného. Cena kolem 10 000 Kč. Ale raději bych nové.

Odesláno
před 26 minutami, Markynin napsal:

Líbí se mi tyto

https://avi-8.com/collections/hawker-hurricane-clowes-automatic/products/clowes-automatic-wittering?shpxid=65fef3fb-b88b-4774-951a-a336eb973899

Teď mají dokonce 25% slevu. Nevíte jestli se z toho platí i clo? Odkud odesílají? Objednával jste někdo odtud? 

A to jsou potápky, jo? :unsure: Mám za to, že přesně tyhle pilotky tu nedávno někdo prodával ;)

Rychlý výtažek z jejich webu:

FREE WORLDWIDE DELIVERY
All orders placed on our website are shipped free of charge and are delivered between 5 - 10 business days (not including weekends and public holidays) once shipped.*

*Delivery time may vary in cases of situations beyond the control of the courier (e.g Extended customs clearance, severe weather conditions, government lockdown, movement restriction policies, strikes, riots, etc).

VAT / IMPORT TAX
For shipments to UK, the price calculated upon checkout includes the 20% VAT that will be remitted to HRMC upon shipment of the order.

For shipment outside of the UK be advised that the price on our website are non-inclusive of local tax, VAT, import fees or other shipment clearance costs which may apply depending on where you are. Any charges applied upon import are the customer's responsibility and must be paid by the customer.

...takže počítej, že tady zaplatíš clo a dph a máš po slevě...

Tahle značka se dá určitě koupit i v ČR :) ale nejsem cílovka, tak snad tady poradí někdo jiný, kde je dobře koupit.

Odesláno
před 8 hodinami, Markynin napsal:

Seastar 2000 - Ty jsou skvělé, bez chyby ale ta cena 🤑

Pod 20 bys sehnal použité, pod 10 se obávám je momentálně nereálné...

Odesláno (upraveno)

Psal jsem SZ na Glycine Combat Sub 46mm. Mám dvoje, GL0256 a GL0274. Do limitu se vejdem.

Upraveno uživatelem Greenhornik
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem si vybral tyto:

Ale ten kyklop mě moc nesedí. Máte někdo zkušenost jak ho odstranit? Prý nějak nahřát ale nevím jestli tím neutrpí sklíčko. Umí to nějací hodináři?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...