xcmaniax Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Zajimave fotky, kdyby tam nebyl titan, tak je to uplna cihla. Kdyby radsi delaly na pasu ty Suby misto tehle blbosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 A co tam teda váží těch 251 g ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 To vyzerá po dlhej dobe na prvý model od RLX ktorý bude u AD dostupný do troch mesiacov od “zapisania sa” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 8 hours ago, matt81 said: To vyzerá po dlhej dobe na prvý model od RLX ktorý bude u AD dostupný do troch mesiacov od “zapisania sa” Z čeho tak soudíš? Podle mě jich stejně budou vyrábět jen omezené množství, aby nenarušili zajetou prodejní kulturu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 před 1 minutou, exell napsal: Z čeho tak soudíš? Podle mě jich stejně budou vyrábět jen omezené množství, aby nenarušili zajetou prodejní kulturu. Je to tak i dnes, že některé modely jsou prostě dostupnější a já myslím, že Deepsea budou určitě rychleji než třeba Submarinery.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Uvidíme, těším se na příběh od prvního průkopníka tady na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Před hodinou, exell napsal: Uvidíme, těším se na příběh od prvního průkopníka tady na fóru. Problém bude, že těch průkopníků tady asi moc nebude Na kšeft možná, ale to zase na druhou stranu budou asi zajímavější jiné kousky.... Já mít ty šišky, tak bych do nich šel, protože po stránce technologické to je těžký kalibr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 5 minutes ago, African said: Problém bude, že těch průkopníků tady asi moc nebude Na kšeft možná, ale to zase na druhou stranu budou asi zajímavější jiné kousky.... Já mít ty šišky, tak bych do nich šel, protože po stránce technologické to je těžký kalibr Necháme se překvapit, já bych to možná tak černě neviděl. Jsou to sice velké obludy, ale jak píšeš, po tech. stránce mi přijdou impozantní a věřím, že tady na fóru se nějaký nadšenec najde (spíše než překupník). Kdybych na to měl a tíhlo mě to k potápění, tak bych o tom uvažoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 (upraveno) před 10 hodinami, African napsal: Je to tak i dnes, že některé modely jsou prostě dostupnější a já myslím, že Deepsea budou určitě rychleji než třeba Submarinery.... Ja myslim, ze jich z pasu nevyjede zase tolik. Nejsou sebevrazi, aby si mysleli, ze kazdej fanousek vedle subu potrebuje 50mm hovado, ktery stoji 3x tolik. Spis pujde o ten marketing, ze jsou zase v necem inovativni a posouvaji hranice. Upraveno 8. listopadu 2022 uživatelem matejcaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 No, dle mého ... radši nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 před 11 hodinami, exell napsal: Uvidíme, těším se na příběh od prvního průkopníka tady na fóru. Myslíš prekupnika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 před 14 hodinami, skalis napsal: Myslíš prekupnika Jiskra nepreskocila.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 (upraveno) Hoši hoši, já naivně věřím, že si je někdo fakt koupí a napíše sem zajímavou recenzi. Ale na druhou stranu to známe, u známých/kamarádů, kteří nejsou na fóru aktivní, jiskra často nepřeskakuje Upraveno 9. listopadu 2022 uživatelem exell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Na Instagramu jsem našel tuto fotku. Ať si obrázek udělá každý sám Je to zajímavé, ale do 11 km se potápět nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Tak je to ciste sberatelska zalezitost, nemyslim, ze by to nekdo nosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Wow, tak ty jsou mega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Srovnání s GMT Master převzato z Rolex FB skupiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praguegabi Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2022 Jak tu někdo psal, strašný obludy Nelíbí se mi jak je to obrovské a k tomu ten mini ciferník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 Nevíte někdo jestli nepatří nakonec spíš na kotník než na zápěstí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se