DaDriva Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 (upraveno) Tak schvalne - kolik je tu lidi, kteri maji vlastni blog ci misto, kam pisou myslenky, clanky, postrehy, zkratka cokoliv? Podelte se, at si mam(e) co pridat do RSS ctecek . Vim o safim a jeho Live Spaces blogu, par lidi ma blog tady na Chronomagu, ale co ostatni? Pisete? Anebo spis ctete? edit: preklep v nadpisu Upraveno 23. prosince 2008 uživatelem DaDriva
Jakubisko Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Ac mam k novinarske profesi velmi blizko, mit vlastni blog me treba vubec nelaka. Jednak nevim, cim bych sve okoli bavil a druhak se ted snazim lepe hospodarit s casem. Takze i tu na foru jsem ted podstatne mene casu. Ad blogy na Chronomagu, prijdou mi trochu mimo hlavni proud. Kdyz nekdo napise peknou recenzi modelu nebo historii znacky a umisti to do spravne sekce, sve ctenare si to najde urcite lepe.
CzechJoker Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Kdysi jsem psal a teď už jenom čtu. Občas mám cukání, ale vždycky se klepnu přes prsty.
DaDriva Odesláno 23. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Jakubisko napsal: Jednak nevim, cim bych sve okoli bavil a druhak se ted snazim lepe hospodarit s casem. A tak ono to neni prece primarne psany pro okoli. Samozrejme ze vetsina blogeru pise pro dobry pocit ze ctenaru, ale jinak to pises primarne pro sebe. S tim casem je to o prioritach, ja pisu rad a hodne, takze si ho udelam . CzechJoker napsal: Kdysi jsem psal a teď už jenom čtu. Občas mám cukání, ale vždycky se klepnu přes prsty. Proc? Spatna zkusenost?
tyfo Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Tak za mne ja nepisi a vetsinou blogy ani nectu, tedy precetl jsem si jeden namatkou vybrany clanek na tvem blogu (svatba - deti) a jsi dost dobrej ze dokazes napsat i neco takoveho ja by jsem se neodvazil. Osobne nevim co by jsem psal to co bylo zajimavy jsem uz prozit to nebudu vytahovat, co bude zajimave o tom nepisi protoze jeste nevim jake to bude a co se deje prave ted to se deje a uzivam si to a proto o tom prave nepisi
DaDriva Odesláno 23. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 tyfo napsal: Tak za mne ja nepisi a vetsinou blogy ani nectu, tedy precetl jsem si jeden namatkou vybrany clanek na tvem blogu (svatba - deti) a jsi dost dobrej ze dokazes napsat i neco takoveho ja by jsem se neodvazil. Osobne nevim co by jsem psal to co bylo zajimavy jsem uz prozit to nebudu vytahovat, co bude zajimave o tom nepisi protoze jeste nevim jake to bude a co se deje prave ted to se deje a uzivam si to a proto o tom prave nepisi Ten clanek byl spis provokace (velmi funkcni mimochodem ), ale jak to byva, trochu sprochu na nem bylo, ze jo .
Olda Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Blog nepíšu. Zprávy předávám residentovi přes mrtvé schránky.
mengelis Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 já blogoval tři roky, ale vybudoval jsem si skupinku skalních haterz a tak mě to pak přestalo bavit
babaq Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Na blog klasického střihu nemám čas ani chuť, ale sem tam něco twítnu: http://twitter.com/babaq
skalis Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 babaq napsal: Na blog klasického střihu nemám čas ani chuť, ale sem tam něco twítnu: http://twitter.com/babaq Ja jsem o tom dlouho premyslel. Mam svoje webove stranky, ale uz jsem je dlouho neaktualizoval. A protoze mi prislo zbytecne znovu vynalezat kolo (cili drbat se s aktualizacemi stavajiciho webu), tak jsem si tento tyden blog zridil, kvuli jednoduche administraci a snadne udrzbe a aktualizacim. Zatim je tam jen post o mych novych Doxach a nepocitam s zadnou masivni vlnou prispivani. Spis tam budu psat jen namatkove. Pro zajemce je to http://poznamkovy-blok.blogspot.com/
Kalifx Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 V minulosti nějaký samizdatový magazíny a pár básniček, ale teď už jenom nějaký ujetý zbytky z dřívějška na Písmákovi...
Návštěvník Tada Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 Já píšu dost, možná bych mohl říct, že jsem i spisovatel (teda pokud není podmínkou, že mi muselo něco vyjít, pokud stačí ten "stav duše"), ale nějak nemám touhu to moc veřejně publikovat. A blog? Na spoustu věcí mám dost nepopulární názory a tak jsem radši zticha, ono i tak se dostávám s lidmi do konfliktu častěji než bych si přál a potřeboval. už delší čas se chystám dokončit svůj román a napsat cestopis z mých cest po evropě. Ale současné studijní/pracovní/osobní vytížení mi to prostě nedovoluje... A to jem začal mít pocit, že bych už mohl sepisovat paměti, než to vše zapomenu
Jakubisko Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 Tada napsal: A to jem začal mít pocit, že bych už mohl sepisovat paměti, než to vše zapomenu Chtel bych dat otcovi k zivotnimu jubileu moznost napsat si pameti, protoze dle mne toho zazil take hodne. Jenze nevim jak to provest, protoze neni moc perem nadany. Neni na to nejaka prirucka how-to?
docent_tecka Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 (upraveno) ... muj nejoblibenejsi blog byl "vosanajazyku" - nevim, jestli to byl echt blog, ale sranda to urcite byla... dnes ji lze dohledat na www.jarosovi.cz edit: martin jaros (mimo jine tvurce vanocnich Sobů na vodafone) velmi pekne foti, opravdu doporucuji mrknout na galerie Upraveno 24. prosince 2008 uživatelem docent_tecka
JJ Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 Jakubisko napsal: Chtel bych dat otcovi k zivotnimu jubileu moznost napsat si pameti, protoze dle mne toho zazil take hodne. Jenze nevim jak to provest, protoze neni moc perem nadany. Neni na to nejaka prirucka how-to? Já jsem to s babičkou udělal tak, že jsem vzal kameru a prostě si s ní x hodin povídal. Nevládne-li pan otec perem, udělej to samé (resp. klidně stačí diktafon, pokud chceš výstup jen na papír), ten záznam pak nějak zpracuj a přepiš a pak to společně projděte a dolaďte.
JJ Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 Vlastní blog bych neuživil, takže parasituju na D-FENSovi a když mám potřebu něco napsat, hodím to tam :-)
Návštěvník Tada Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 Jakubisko napsal: Chtel bych dat otcovi k zivotnimu jubileu moznost napsat si pameti, protoze dle mne toho zazil take hodne. Jenze nevim jak to provest, protoze neni moc perem nadany. Neni na to nejaka prirucka how-to? Tak existuje příručka tvůrčího psaní, tam by možná nějaká rada mohla být.
Valachus Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 Tak ja sem tam neco napisu, ale nejak jsem ted nemel v posledni dobe myslenky, cas ani chut. Jinak jsou to spise vylevy z bolavych obdobi. Kdyby nekoho zajimalo tak www.valapise.bloggspot.com
safi Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 Jakubisko napsal: Ac mam k novinarske profesi velmi blizko, mit vlastni blog me treba vubec nelaka. Jednak nevim, cim bych sve okoli bavil a druhak se ted snazim lepe hospodarit s casem. Takze i tu na foru jsem ted podstatne mene casu. Ad blogy na Chronomagu, prijdou mi trochu mimo hlavni proud. Kdyz nekdo napise peknou recenzi modelu nebo historii znacky a umisti to do spravne sekce, sve ctenare si to najde urcite lepe. S tím teď také bojuji..když jsem si zakládal blog, můj prvotní nápad bylo uveřejnit na jednom místě moje fotky s komentářem, které jsou dnes roztrkané na více místech na webu. Pak mě napadlo, že by nemuselo být špatné dávat na blog abstrakty z článků na chronomagu, ale to se mi podařilo zatím u dvou...není čas.....
Andreas.ks Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Všechny mé pokusy blogovat skončili po pár příspěvcích, zachoval jsem jen jeden blog z pěší pouti napříč španělskem do Santiaga de Compostella. A teď již pouze "fotobloguji"...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se