Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Mitak
Odesláno

Já tam vidím 4120. Jsi si jistý, že máš aktualizovanou stránku a že se oba připojujete ze stejné země? Cena se může lišit třeba podle rozdílu v DPH.

Návštěvník Mitak
Odesláno
před 31 minutami, Harwey napsal:

Tiez ma napadlo ze cena bude ina pri prehliadani z SK (pripadne ina € krajina) a CZ.

Takže na Slovensku je DPH 20% ? (Kdežto u nás je 21%.)

Odesláno
A dvoje jsou tady i v inzerci, coz me trochu prekvapuje, ze je jeste nikdo nevzal...  

Hej, napsalo snad 15 lidí, ale samé výměny, nebo musí nejprve prodat to svoje. Takže zájem je, ale prachy ne :)
Odesláno

Chtělo by to vytvořit nějaký řetězec prodejů a nákupů, aby jednou transakcí na začátku došlo k maximálnímu možnému počtu změn ve vlastnictví...

Odesláno
před 39 minutami, safi napsal:

Chtělo by to vytvořit nějaký řetězec prodejů a nákupů, aby jednou transakcí na začátku došlo k maximálnímu možnému počtu změn ve vlastnictví...

Napadla mne akce "Kulový blesk" - dvanáctisměna, orgranizovaná JUDr. Radostou 😀

Odesláno

Přesně tak. Začal bych tím, že si někdo musí koupit moje Steely, já pak koupím nějaké keramiky 🙂 a dotyčný si koupí BB PRo a další zase Pelagosy 39. 

Odesláno (upraveno)

A já bych zase potřeboval černý BB se zlatými indexy. No a vložit můžu leda tak U1 nebo nějaký jiný Sinn s doplatkem.. jsem zvědavý jak se to zamotá. To bude bordel...Stejně z toho nic nebude, ale aspoň je prča,

Upraveno uživatelem bacil.357
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...