Jump to content

Tudor a waitlisty

safi

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Já tam vidím 4120. Jsi si jistý, že máš aktualizovanou stránku a že se oba připojujete ze stejné země? Cena se může lišit třeba podle rozdílu v DPH.

před 31 minutami, Harwey napsal:

Tiez ma napadlo ze cena bude ina pri prehliadani z SK (pripadne ina € krajina) a CZ.

Takže na Slovensku je DPH 20% ? (Kdežto u nás je 21%.)

A dvoje jsou tady i v inzerci, coz me trochu prekvapuje, ze je jeste nikdo nevzal...  

Hej, napsalo snad 15 lidí, ale samé výměny, nebo musí nejprve prodat to svoje. Takže zájem je, ale prachy ne :)

Chtělo by to vytvořit nějaký řetězec prodejů a nákupů, aby jednou transakcí na začátku došlo k maximálnímu možnému počtu změn ve vlastnictví...

před 39 minutami, safi napsal:

Chtělo by to vytvořit nějaký řetězec prodejů a nákupů, aby jednou transakcí na začátku došlo k maximálnímu možnému počtu změn ve vlastnictví...

Napadla mne akce "Kulový blesk" - dvanáctisměna, orgranizovaná JUDr. Radostou 😀

Přesně tak. Začal bych tím, že si někdo musí koupit moje Steely, já pak koupím nějaké keramiky 🙂 a dotyčný si koupí BB PRo a další zase Pelagosy 39. 

A já bych zase potřeboval černý BB se zlatými indexy. No a vložit můžu leda tak U1 nebo nějaký jiný Sinn s doplatkem.. jsem zvědavý jak se to zamotá. To bude bordel...Stejně z toho nic nebude, ale aspoň je prča,

Edited by bacil.357

• 4 weeks later...