nickolas Posted January 31 Report Share Posted January 31 České ceny jsou furt stejné Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacil.357 Posted February 1 Report Share Posted February 1 před 11 hodinami, safi napsal: Po necelem mesici? před 10 hodinami, nickolas napsal: České ceny jsou furt stejné Omlouvám se, vyplašila mě narychlo přečtená informace od německého AD. U všech svých skladových hodinek měl poznámku, že od 1.2. většina výrobců zvyšuje ceny a i oni budou dodržovat doporučené ceny výrobce. A do konce ledna mohou zákazníci nakupovat za staré ceny. Takže i hodinky, které původně měli za staré ceny, mají teď za ty letošní.. Konec hlášení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botswan Posted February 7 Report Share Posted February 7 Napsal jsem do Bechyněho, jestli mají někde na buticích alespoň jeden ks BB Pro a bez šance (chtěl bych je vyzkoušet pro případnou koupi). Prej vyprodáno Osobně jsem byl i v Carollinu a tam jim poslední přišly někdy v říjnu... to jentak pro zajímavost Link to comment Share on other sites More sharing options...
špelda66 Posted February 7 Report Share Posted February 7 @botswanmožná se bude hodit Link to comment Share on other sites More sharing options...
botswan Posted February 7 Report Share Posted February 7 před 1 hodinou, špelda66 napsal: @botswanmožná se bude hodit Díky, vím o tom Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@ker Posted February 26 Report Share Posted February 26 (edited) V 7. 2. 2023 v 15:56, botswan napsal: Napsal jsem do Bechyněho, jestli mají někde na buticích alespoň jeden ks BB Pro a bez šance (chtěl bych je vyzkoušet pro případnou koupi). Prej vyprodáno Osobně jsem byl i v Carollinu a tam jim poslední přišly někdy v říjnu... to jentak pro zajímavost info z piatka Carollinum- chtěli bychom Vás informovat ohledně modelu M79470-0001 Black Bay Pro, který bude s velkou pravděpodobností od příštího týdne dostupný v našem butiku. Edited February 26 by M@ker Link to comment Share on other sites More sharing options...
botswan Posted February 27 Report Share Posted February 27 před 10 hodinami, M@ker napsal: info z piatka Carollinum- chtěli bychom Vás informovat ohledně modelu M79470-0001 Black Bay Pro, který bude s velkou pravděpodobností od příštího týdne dostupný v našem butiku. Díky moc za echo, příští týden budu v PZE, tak tam případně půjdu hodit očko Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssss Posted April 29 Report Share Posted April 29 BB54 pomaly prichadzaju - odhaduju 3-6 mesiacov cakacka ako mozny buyer, rezervaciu som neriesil, kedze spekulujem len Link to comment Share on other sites More sharing options...
johny350 Posted April 29 Report Share Posted April 29 ja som takto riešil BB58, obvolal som všetky predajne vo viedni, všade tvrdili že 9-12 mesiacov, nakoniec mali jedny v Bechyni takže som ich rovno išiel kúpiť, v Bratislave v Sherone mali modré a strieborné, ale ohladne čiernych mi nevedeli povedať aká dlhá je čakačka, ale tento týždeň mi po mesiaci volali že im BB58 čierne dorazili, len ja už svoje z Bechyne nosím mesiac na ruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Campino Posted April 29 Report Share Posted April 29 před 2 hodinami, johny350 napsal: ja som takto riešil BB58, obvolal som všetky predajne vo viedni, všade tvrdili že 9-12 mesiacov, nakoniec mali jedny v Bechyni takže som ich rovno išiel kúpiť, v Bratislave v Sherone mali modré a strieborné, ale ohladne čiernych mi nevedeli povedať aká dlhá je čakačka, ale tento týždeň mi po mesiaci volali že im BB58 čierne dorazili, len ja už svoje z Bechyne nosím mesiac na ruke. A ja uz nosim tie co im v Sherone tento tyzden dorazili Link to comment Share on other sites More sharing options...
johny350 Posted April 30 Report Share Posted April 30 A ja uz nosim tie co im v Sherone tento tyzden dorazilitak to gratulujem, super ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Campino Posted April 30 Report Share Posted April 30 před 7 minutami, johny350 napsal: tak to gratulujem, super ! Díkty si ich nezobral, tak mi prischli, číra náhoda ale teším sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
atrej Posted May 31 Report Share Posted May 31 Na moj dotaz v Sherone v BA ohladom dostupnosti BB 54 mi bolo povedane ze sa na ne caka +- rok (dal som sa zapisat na waitlist). Vcera mi zavolal pan zo Sheronu, ze sa uvolnil 1 ks na kov. naramku (dalsi 2 zaujemcovia nevedeli reagovat do 1 dna, dalsi kus uz vraj do konca tohto roka neocakavaju) tak som dnes prisiel, hodinky vyskusal a uz ich nosim ako hrdy majitel na lavacke Na fotke to tak nevidno ale nazivo su neskutocne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts