nickolas Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 České ceny jsou furt stejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 před 11 hodinami, safi napsal: Po necelem mesici? před 10 hodinami, nickolas napsal: České ceny jsou furt stejné Omlouvám se, vyplašila mě narychlo přečtená informace od německého AD. U všech svých skladových hodinek měl poznámku, že od 1.2. většina výrobců zvyšuje ceny a i oni budou dodržovat doporučené ceny výrobce. A do konce ledna mohou zákazníci nakupovat za staré ceny. Takže i hodinky, které původně měli za staré ceny, mají teď za ty letošní.. Konec hlášení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 Napsal jsem do Bechyněho, jestli mají někde na buticích alespoň jeden ks BB Pro a bez šance (chtěl bych je vyzkoušet pro případnou koupi). Prej vyprodáno Osobně jsem byl i v Carollinu a tam jim poslední přišly někdy v říjnu... to jentak pro zajímavost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 @botswanmožná se bude hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 před 1 hodinou, špelda66 napsal: @botswanmožná se bude hodit Díky, vím o tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@ker Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2023 (upraveno) V 7. 2. 2023 v 15:56, botswan napsal: Napsal jsem do Bechyněho, jestli mají někde na buticích alespoň jeden ks BB Pro a bez šance (chtěl bych je vyzkoušet pro případnou koupi). Prej vyprodáno Osobně jsem byl i v Carollinu a tam jim poslední přišly někdy v říjnu... to jentak pro zajímavost info z piatka Carollinum- chtěli bychom Vás informovat ohledně modelu M79470-0001 Black Bay Pro, který bude s velkou pravděpodobností od příštího týdne dostupný v našem butiku. Upraveno 26. února 2023 uživatelem M@ker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 před 10 hodinami, M@ker napsal: info z piatka Carollinum- chtěli bychom Vás informovat ohledně modelu M79470-0001 Black Bay Pro, který bude s velkou pravděpodobností od příštího týdne dostupný v našem butiku. Díky moc za echo, příští týden budu v PZE, tak tam případně půjdu hodit očko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssss Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 BB54 pomaly prichadzaju - odhaduju 3-6 mesiacov cakacka ako mozny buyer, rezervaciu som neriesil, kedze spekulujem len Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny350 Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 ja som takto riešil BB58, obvolal som všetky predajne vo viedni, všade tvrdili že 9-12 mesiacov, nakoniec mali jedny v Bechyni takže som ich rovno išiel kúpiť, v Bratislave v Sherone mali modré a strieborné, ale ohladne čiernych mi nevedeli povedať aká dlhá je čakačka, ale tento týždeň mi po mesiaci volali že im BB58 čierne dorazili, len ja už svoje z Bechyne nosím mesiac na ruke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 před 2 hodinami, johny350 napsal: ja som takto riešil BB58, obvolal som všetky predajne vo viedni, všade tvrdili že 9-12 mesiacov, nakoniec mali jedny v Bechyni takže som ich rovno išiel kúpiť, v Bratislave v Sherone mali modré a strieborné, ale ohladne čiernych mi nevedeli povedať aká dlhá je čakačka, ale tento týždeň mi po mesiaci volali že im BB58 čierne dorazili, len ja už svoje z Bechyne nosím mesiac na ruke. A ja uz nosim tie co im v Sherone tento tyzden dorazili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny350 Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 A ja uz nosim tie co im v Sherone tento tyzden dorazilitak to gratulujem, super ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 před 7 minutami, johny350 napsal: tak to gratulujem, super ! Díkty si ich nezobral, tak mi prischli, číra náhoda ale teším sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atrej Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 Na moj dotaz v Sherone v BA ohladom dostupnosti BB 54 mi bolo povedane ze sa na ne caka +- rok (dal som sa zapisat na waitlist). Vcera mi zavolal pan zo Sheronu, ze sa uvolnil 1 ks na kov. naramku (dalsi 2 zaujemcovia nevedeli reagovat do 1 dna, dalsi kus uz vraj do konca tohto roka neocakavaju) tak som dnes prisiel, hodinky vyskusal a uz ich nosim ako hrdy majitel na lavacke Na fotke to tak nevidno ale nazivo su neskutocne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Ahoj, ja jsem byl v Carollinu mrknout na ty nove Black Baye, chtel jsem vyzkouset na jubilee a nemeli, tak jsem se zapsal a pan rekl, ze do konce roku by tiomelo byt. To mi prijde docela dlouha doba na Tudory teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 před 13 hodinami, mrazek.jakub napsal: Ahoj, ja jsem byl v Carollinu mrknout na ty nove Black Baye, chtel jsem vyzkouset na jubilee a nemeli, tak jsem se zapsal a pan rekl, ze do konce roku by tiomelo byt. To mi prijde docela dlouha doba na Tudory teda A bude horšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Zázrak. Volali mi z obchodu, že mají pro mě FXDéčka. Tak v pondělí pro ně jedu. Že by se hnuly ledy?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mss Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Nemáte někdo tip na volné modré Pelagos? V Bechyni mě dali na seznam, ale jak se znám tak bych do té doby koupil něco jiného:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 Tak lidi, Bechyně má FXDéčka na skladě. Kdo nevěří, ať tam běží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny350 Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Kolega bol včera na návštevu v Bechyně, na čakačke od apríla, včera dorazili, takže za mňa Bechyně palec hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Tak zrovna tyto jsem dostal před pár dny po jednom týdnu “čekání”, tzn. se to prostě objedná a přijde to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se