Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Klasická diagnóza na chronomagu... zde jsem je zahlédnul, potom viděl vše na internetu, a pak jediné místo na světě, kde se objevily, tak právě zde v prodejní sekci. 

Vše o Moonglow zde: klik

Díky "ambasadorovi" ChW Dokusanovi, který je do ČR dostal 🙂

1.thumb.jpg.e10c0a35d3fbdb473a46288f3a8ecdcf.jpg

2.thumb.jpg.e74681fed8efd35eb8b91ca1eba41f1e.jpg

3.thumb.JPG.ae286e1ae697c40b3e38b88276619a3d.JPG

4.thumb.JPG.a9376160d0a274ead221e6c60c161494.JPG

5.thumb.JPG.bc6a34d9107e4f82f13eeb332add688c.JPG

7.thumb.jpg.1435eb5bb06e23685f60421f884fe7aa.jpg

Upraveno uživatelem JanC
Odesláno (upraveno)
  V 3. 2. 2023 v 8:07, JanC napsal:

Klasická diagnóza na chronomagu... zde jsem je zahlédnul, potom viděl vše na internetu, a pak jediné místo na světě, kde se objevily, tak právě zde v prodejní sekci. 

Vše o Moonglow zde: klik

Díky "ambasadorovi" ChW Dokusanovi, který je do ČR dostal 🙂

Rozšířit  

Krásné hodinky, dávám si vlákno do sledovaných a budu se těšit na další hezké fotky.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Další moc pěkný počin od Wardů a jsem rád, že zůstaly na fóru. Ať dělají radost a budu rád za další fotky!

Prosím tě, jak v reálu působí ten "plastový" překryv s výřezem pro měsíc cifru? Na první fotce nenápadně, ale na druhé už velice výrazně.

Odesláno
  V 3. 2. 2023 v 9:11, Locky napsal:
Další moc pěkný počin od Wardů a jsem rád, že zůstaly na fóru. Ať dělají radost a budu rád za další fotky!
Prosím tě, jak v reálu působí ten "plastový" překryv s výřezem pro měsíc cifru? Na první fotce nenápadně, ale na druhé už velice výrazně.
Díky...foto ještě dodám, až budu stíhat přirozené světlo.

Ten překryv 95% času vůbec nevnímám, musí se přesně nastavit proti světlu.

Honza

Odesláno z mého Mi Note 10 Lite pomocí Tapatalk

• po měsících...
Odesláno

Ty jsou neskutečné! 👏 Kouzlu ChW jsem zatím nepropadl, zde obdivované zvonkohry mi také dech nevyrazily, ale tohle je pro mě opravdová krása! Tady věřím, že jak jsou na ruce, je těžké se na ně po celou dobu nedívat! Gratuluji, ať dělají radost!

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Hodne dlouho jsem Ch.Wardy nesledoval. Si pamatuji nekdy rok 2012, kdy jsem se rozhodoval mezi Oris, Mido, Steinhart a Chr.Ward. Steini prohrali v prvnim kole, Mido ve druhem a finale bylo tesny, Oris vyhral diky marketingu a pocitu lepsi znacky. V te dobe bych rekl, ze Ward nemel tolik hezkych hodinek. Za tech 11 let je tam neskutecny posun, jak to tak sleduju. Fakt zasnu, co vybudoval.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...