nAscA Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Jj boji se, ze nebude na zradlo pro nej Co je to za rasu? Myslim, ze nekdo psal na WUS taky, ze mu nejake gecka pitbul pokousal, ae uplne je nestacil znicit.
filo-boxer Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Jj boji se, ze nebude na zradlo pro nej Co je to za rasu? Myslim, ze nekdo psal na WUS taky, ze mu nejake gecka pitbul pokousal, ae uplne je nestacil znicit. On ten muj rostak (boxer) na to mel celou noc... Dostal se pres sklicko k modulu a pak to cely vymodeloval dle svych predstav. Pacholek jeden. Jenom to ocelove dynko zustalo jako nove. Divim se, ze se nezranil.
nAscA Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 No to me taky mohlo napadnout podle nicku, ze mas boxera (predevcirem, jsem si to i rikal ). No hlavne, ze to prezil.
chose Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Hrůza, jak já jsem té nezničitelnosti géček věřil . Giliusův kousací test zjevně neměl plnou vypovídací hodnotu Abych se tu jen netlemil, upřímnou soustrast Filo !
Gilius Odesláno 6. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Hrůza, jak já jsem té nezničitelnosti géček věřil . Giliusův kousací test zjevně neměl plnou vypovídací hodnotu Gilius testoval Timex Humvee......a ne G-čka.....
chose Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Gilius testoval Timex Humvee......a ne G-čka..... Zapomněl jsem, omluv roztržitého staříka
filo-boxer Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 Gilius testoval Timex Humvee......a ne G-čka..... Jestli chces, necham Fila ty Timexy otestovat ... Jinak diky vsem za psychickou podporu!
Gilius Odesláno 7. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 Jestli chces, necham Fila ty Timexy otestovat ... to víš,že jo....a pak mne budeš nahánět za poškození hafíka....tůdle........
t2 Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 (upraveno) Jak je možný že tyhle frogmany můžou s v í t i t jen číslama když nemají inverzní dysplay? Upraveno 7. dubna 2009 uživatelem t2
nAscA Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Nemuze to byt nejakou slunecni clonou (nebo jak se to jmenuje) na fotaku?
NUVOLARI Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Nemuze to byt nejakou slunecni clonou (nebo jak se to jmenuje) na fotaku? Myslíš asi polarizační filtr, ale ten je i na dysplayi.
tombed Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 kluci dysplay je s měkkým, krátkým...display...
NUVOLARI Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 jasně, nějak se mi tam vloudil šotek.
lub Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 -jedny moje digitálky tohle dělají taky. -o víkendu jsem fotil s polarizákem a víceméně náhodou mě napadlo, jestli to bude mít nějaký vliv. takže posílám výsledek :-) lub
nAscA Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Myslíš asi polarizační filtr, ale ten je i na dysplayi. Jj polarizacni filtr, ja jsem vedel, ze to nebude clona, ale nemohl jsem si vzpomenout na to spravne slovo.
t2 Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Mám brejle s polarizákem, ale když ve tmě natočím hodinky do polohy kde zčerná display tak se při illuminatoru neukážou svíticí čísla. To by asi musel polarizák z hodinek pryč. Ale jistej si nejsem.
Pajac Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Mám brejle s polarizákem, ale když ve tmě natočím hodinky do polohy kde zčerná display tak se při illuminatoru neukážou svíticí čísla. To by asi musel polarizák z hodinek pryč. Ale jistej si nejsem. No když dáš polarizák pryč z hodinek, tak je bez polarizačních brýlí asi nepřečteš...
Yvaine Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Sice je nemám ale moc se mi líbí, nenapadlo mě kam to šoupnout tak to dám sem. Co vy na ně?
Dantechno Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Pro sberatele asi OK ale me osobne se nelibi. Nenosil bych je. Tenhle typ Gecek je v pohode. Fajn jsou cele cerne. Speed racer je film nebo jen nazev modelu?
Gilius Odesláno 15. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2009 to je vidět,jak to tu máš prolezlé..... Přesunul jsem to sem,tady to patří.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se