Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jj boji se, ze nebude na zradlo pro nej :) Co je to za rasu? Myslim, ze nekdo psal na WUS taky, ze mu nejake gecka pitbul pokousal, ae uplne je nestacil znicit.

Odesláno
Jj boji se, ze nebude na zradlo pro nej :) Co je to za rasu? Myslim, ze nekdo psal na WUS taky, ze mu nejake gecka pitbul pokousal, ae uplne je nestacil znicit.

On ten muj rostak (boxer) na to mel celou noc...

Dostal se pres sklicko k modulu a pak to cely vymodeloval dle svych predstav. Pacholek jeden. :angry: Jenom to ocelove dynko zustalo jako nove. Divim se, ze se nezranil.

Odesláno

No to me taky mohlo napadnout podle nicku, ze mas boxera (predevcirem, jsem si to i rikal :) ). No hlavne, ze to prezil.

Odesláno

Hrůza, jak já jsem té nezničitelnosti géček věřil :D. Giliusův kousací test zjevně neměl plnou vypovídací hodnotu :lol2:

Abych se tu jen netlemil, upřímnou soustrast Filo !

Odesláno
Hrůza, jak já jsem té nezničitelnosti géček věřil :D. Giliusův kousací test zjevně neměl plnou vypovídací hodnotu :lol2:

Gilius testoval Timex Humvee......a ne G-čka..... ;)

Odesláno (upraveno)

Jak je možný že tyhle frogmany můžou s v í t i t jen číslama když nemají inverzní dysplay? 

Upraveno uživatelem t2
Odesláno

-jedny moje digitálky tohle dělají taky.

-o víkendu jsem fotil s polarizákem a víceméně náhodou mě napadlo, jestli to bude mít nějaký vliv. takže posílám výsledek :-)

lub

post-5667-1239827274.jpg

post-5667-1239827281.jpg

post-5667-1239827350.jpg

post-5667-1239827381.jpg

Odesláno
Myslíš asi polarizační filtr, ale ten je i na dysplayi.

Jj polarizacni filtr, ja jsem vedel, ze to nebude clona, ale nemohl jsem si vzpomenout na to spravne slovo. :suicide_anim:

Odesláno

Mám brejle s polarizákem, ale když ve tmě natočím hodinky do polohy kde zčerná display tak se při illuminatoru neukážou svíticí čísla. To by asi musel polarizák z hodinek pryč. Ale jistej si nejsem. :sad01_anim:

Odesláno
Mám brejle s polarizákem, ale když ve tmě natočím hodinky do polohy kde zčerná display tak se při illuminatoru neukážou svíticí čísla. To by asi musel polarizák z hodinek pryč. Ale jistej si nejsem. :sad01_anim:

No když dáš polarizák pryč z hodinek, tak je bez polarizačních brýlí asi nepřečteš...

• po měsících...
Odesláno

Pro sberatele asi OK ale me osobne se nelibi. Nenosil bych je. Tenhle typ Gecek je v pohode. Fajn jsou cele cerne.

Speed racer je film nebo jen nazev modelu?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...