Přejít na obsah

PRIM MAGDALENA LE

Doporučené příspěvky

Ahoj. Také jsem viděl na první pohled ETU,  kterou jsem před nějakým časem opravoval.

Ale nepsal jsem nic, protože nikdo neví všechno 😉 tedy já ne😀.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vám nějak nevím, ale osobně novodobou nabídku PRIMu nechápu. Tyto hodinky mé pochyby jenom podněcují. 

Možná mi někdo Primu znalý osvětlí situaci, ale vrtá mi hlavou, kdo tohle kupuje? Že by nadšenci? Vždyť vyrobí pouzdro a vloží tam Etu, která je úplně všude. A pak napíšou omáčku o nějaký ženský s tím, že novoměstský výrobce zahájil tradici výroby těchto hodinek, které budou následovat každý rok v jiné barvě. Zde si nejsem ani jistý, jestli se dá tradice zahájit. Domníval jsem se, že tradice vzniká opakovánim něčeho, co se lidem líbí a proto to opakují. Co když se tyto hodinky líbit nebudou? Co pak budou dělat s tou zahájenou tradicí?

Omlouvám se pokud jsem někomu pohanil oblíbenou značku. 

Prim jsem respektoval před revolucí jako masového výrobce našich českých hodinek. To je pryč

Odkaz ke komentáři

Co mě celkem zaujalo, je to, že toto jsou snad první (?) novodobé hodinky PRIM, kde nikde není napsáno PRIM. Ani Czech made, či NMNM.

Na korunce je jejich piktogram a jinak....nic.

Zepředu nic, zezadu průhled na ETA stojek s "Swiss made", číslování edice a ... nic. Z boku nic, na korunce piktogram.

Dle logiky Primu hodinky patří do edice PRIM AUTOMATIC. Dali si práci vysvětlit a odlišit značení in house, ETA a baterky...a tady...nic. 🤨

IMG_0459-Edit-Edit.jpg

Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, lukassob napsal:

Podle mě to může být tím, že jsou to fotky prototypu. Viz to číslo 2023/000.

To určitě, jako u jiných zveřejněných fotek je to vždy "nečíslovaný prototyp/maketa". Ale pak to, co kupuju vypadá - až na číslo stejně. zatím to vypadá tak, že dámě koupíme "no-name swiss hodinky" :)

Jinak zde např. Potápky..taky s nulama (z jejich webu) PRIM-Potapky-LE-8.thumb.jpg.83f41af3c6383408c152977061f7a373.jpga dýnko u skutečných vypadá "skutečně" stejně :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...