Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 37 minutami, Jerryl napsal:

Představte si, že se tsuyosy fejkujou. Takhle:

IMG_1674.jpeg.e33c43aff0809a9c0cee5213a8486dcd.jpeg

Narazil jsem na to čirou náhodou tady:

Neuvěřitelné, ale možné je asi všechno...

Odesláno

Tak oni se fejkují i 20 dolarový casia,

ale je to svým způsobem známka toho, že jsou prostě dobrý a je o ně zájem😀

Jinak je to samozřejmě fuj

Odesláno

Tohle už je možná trochu moc, nevím, no... 🫤 Tsuyosa 60, rezerva 60 hodin, kalibr8310, průměr 40 mm, výška 11.7 mm. 

Obrázek 03.09.2025 v 16.57.jpeg

Odesláno (upraveno)

Hoši nevím přesně, kam to napsat, tak si to odložím tady.

Jsem totiž mile překvapen přesností základního strojku těchto hodinek. V minulosti jsem preferoval Seika s jejich workhorsy 7s26/4r36 a jejich deriváty. Ale vždy jsem byl rád, když jsem se dostal s přesností pod 10s/d. Řekněme tak 6-7 s/d a to po seřízení.

S Citizeny, které se strojkem řady 8000 beru jako “trochu horší”- jednodušší, jsem vždy dosáhl lepšího výsledku již z továrny. Měl jsem diversky, které chodily +2s/d  a teď Tsuyosy, které mi po týdnu dělají -1s. Asi to bude náhoda, ale jak jste na to vy a jak to s těmi strojky vidíte?

Upraveno uživatelem Jerryl
Odesláno

U mych Tsuyos to lítá. Mají tendenci se předcházet  při nošení  a při odložení na bok, 3kou vzhuru se zpomalit.

Tipuji teda, že je to kus od kusu.

Porovnani se seiko 7s a 4R aktuálně nemám. 

Screenshot_20250904_104125_WatchCheck.thumb.jpg.1fee2983a3560b4611d6251df85782dc.jpg

Odesláno

Mě ty miyota kalibry chodí obecně všelijak. Jako vše v rámci kategorie v které jsou. Nicméně rozhodně bych je nevyzdvihoval. Vše bylo serizeno fabricky bez následného zásahu.

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Máš štestí, že jdu zrovna kolem😀

Samotné pouzdro je dlouhé 45mm, ale při započtení těch 1. dílků tahu je reálný L2L 50mm.

• Díky 1
Odesláno

Já bych do toho ten pevný dílek tak úplně netahal. On je takový specifický a vlastně ničemu nevadí. Tudíž bych se spíš klaněl k číslo 45 mm. 

Odesláno
V 27. 9. 2025 v 20:29, Jerryl napsal:

Máš štestí, že jdu zrovna kolem😀

Samotné pouzdro je dlouhé 45mm, ale při započtení těch 1. dílků tahu je reálný L2L 50mm.

Ano, ten první dílek směřuje správným směrem dolů, tak jak jde přirozeně náramek kolem ruky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...