Campino Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Tak spona sa ošúcha z kanceldivingu ako prvá na každých hodinkách na ťahu naprieč značkami, s tým sa ráta.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Tohle by měly být všechny aktuálně dostupné barevné verze. Pěkně se to rozrostlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Tu poslední jsem už postoval, ani nevím, kde jsem ji vyhrabal. No, klasický nerezový jsou stejně nejlepší, bicolor by to chtělo vidět na živo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Některé verze nejsou bohužel určené pro náš trh, což je obzvlášť škoda v případě bílého číselníku a bicolor provedení, ale jinak je opravdu z čeho vybírat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Ty zlaté jsou fajn, osobně si nedovedu představit vhodnější hodinky pro zlatou barvu. Chtělo by to nějakou klasičtější barvu ciferníku, ale tyhle hodinky vypadají prostě dost hodnotně že snesou i zlaté provedení. Co je to za povrch, snese to něco? Jako everydayky prostě dostávají zabrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 Musím někde omrknout ty další barevné varianty, tak pro porovnaní, ze zvědavosti. Ty moje mě stále baví a pořád na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 (upraveno) V 1. 8. 2023 v 22:05, Jiří Sedlák napsal: Ty zlaté jsou fajn, osobně si nedovedu představit vhodnější hodinky pro zlatou barvu. Chtělo by to nějakou klasičtější barvu ciferníku, ale tyhle hodinky vypadají prostě dost hodnotně že snesou i zlaté provedení. Co je to za povrch, snese to něco? Jako everydayky prostě dostávají zabrat. Jedná se o klasickou IP/ PVD úpravu ocelového povrchu, kde má povlak "tloušťku" několik mikronů a barva je součástí materiálu, díky čemuž nehrozí nějaké odlupování. Přesto po nějakém silném nárazu může dojít k poškození povrchovky až na základní materiál, po letech se může vyskytnout otěr na nejexponovanějších místech (spona, hrany). S povrchovkami máme však u značek hodně dobrou zkušenost a osobně bych se do podobných hodinek jít nebála. Záleží ale samozřejmě taky na tom, k čemu je chce člověk používat. @Delapancha Supr fotka. Pro okouknutí ostatních barev se u nás v Helveti klidně zastav, rádi Tě přesvědčíme, že krom modré by se hodilo mít v hodinkovnici i žlutou, nebo třeba zelenou Upraveno 3. srpna 2023 uživatelem bosco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 před 5 hodinami, bosco napsal: @Delapancha Supr fotka. Pro okouknutí ostatních barev se u nás v Helveti klidně zastav, rádi Tě přesvědčíme, že krom modré by se hodilo mít v hodinkovnici i žlutou, nebo třeba zelenou Trochu ďábelská nabídka... Děkuji, bohužel se k vám jen tak nedostanu, ale kdybych měl cestu kolem, stavil bych se. Chtěl bych hlavně na vlastní očí očíhnout verze s lesklejším, sunburst ciferníkem. Na fotkách mě tolik nezaujaly oproti těm s matným, speciálně modrým, jejichž volbu nelituji, ba naopak, dělají mi již přes dva týdny každodenního společníka. A přidám pár fotek z dneška.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Modrý sunburst mám, je pěkný, je to taková klasika. Lepší podle mě můžou být už jenom ty tvoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Osobně kvituju barevné variace. Samo nesmí chybět ani módní "tiffany". Zase ty sunburst cifry bývají větší měnavky podle světla, nasvícení. Ještě přidám pár fotek, holt nadšení trvá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Sunburst není nijak extrémní, celkové jsou hodinky taková modrá klasika. Hodně lesku a decentní modrá. To funguje vždycky. Dají se vzít kamkoli od divadla po kravín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 V 3. 8. 2023 v 17:36, Delapancha napsal: Trochu ďábelská nabídka... Děkuji, bohužel se k vám jen tak nedostanu, ale kdybych měl cestu kolem, stavil bych se. Chtěl bych hlavně na vlastní očí očíhnout verze s lesklejším, sunburst ciferníkem. Na fotkách mě tolik nezaujaly oproti těm s matným, speciálně modrým, jejichž volbu nelituji, ba naopak, dělají mi již přes dva týdny každodenního společníka. A přidám pár fotek z dneška.. Jsi samozřejmě kdykoliv vítán Jen víc fotek, je super, když hodinky dělají radost, tak hlavně ať ještě dlouho trvá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Hodinky pořád na ruce, "testuju". Teď jen bylo pár dnů sychravo a nálada taková nijaká. Ale dnes se trošku vyčasilo. Pořád v hlavě střádám dojmy, pocity a "podklady" k nějaké recenzi. Snažím se objektivně přijít i na nějaké ty negativa, ale moc mě jich zatím, co by byly relevantní, nenapadá. No uvidíme. Pomalu na tsuyosy na ruce zapomínám, což je dobré znamení směr pohodlí a nositelnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 Nějak klid v tomto vlákně, tak přidám ještě jednu fotku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Něco jako recenzi už jsem psal, tam nějaký negativa jsou napsaný. Největší pozitivum je vzhled a nositelnost, pohodlnost. Kdyby se občas nepřipomněly zavrtěním při roztočení rotoru, tak o nich za chvíli nevíš, ale to už jsi v podstatě napsal sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 @DelapanchaChvíli jsem tu nebyl a sleduju, že tu hezky sázíš fotky cifru, který mým v hledáčku. Když půjdu na úplný začátek, kdy Tsuyosa měla ty první základní barvy, tak jsem měl v merku modrý sunbrust a proti tomu Modré Tissot PRX. Tsuyosa jsem nikde nesehnal na čumendu, ale PRX jo a ty modré hrozná nuda, jenže měli tam i černé PRX a ty byly super, tak jsem je pak oklikou sehnal z druhé ruky. Jenomže byly nějaké velké, ne moc pohodlné, prostě nebyla tam ta jiskra, tak jsem je poslal dál. Tak jsem zase začal čučet po Tsuyosa. Na ruce jsem měl černou klasiku. Hodinky celkově super, sedí mi o dost lépe než PRX. Černý cifr prostě klasika, k mé sbírce černých ciferníků ideální volba:D. Jenomže žena měl tlačí do té tvojí modré a já bych se chtěl konečně už taky někdy vymanit z té černé závislosti a dám tomu trošku výrazu. Navíc sunbrust už mě moc nebaví celkově, raději mám matné povrchy, jenomže, tady ten modrý co jsem viděl fotky, to je jiná liga. Super struktura. Ještě tak najít místo kolem Zlína, kde by se to dalo vidět. reálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 @papun s tím cifrem jsem to měl podobně, sunburst mě nezaujal, černou sem nechtěl. Já to trochu riskl a kupoval "na slepo", teda dle produktových fotek na Helveti, kde mi padly do oka. A za mě odpovídají skutečnosti a na živo super. Klidně bych ti je ukázal na živo, jen Zlín mám trošku z ruky a nemám cestu kolem. Aspoň víš, že ti na ruce sedí. Nebudu lobovat, rozhodnutí na tobě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 před 11 hodinami, papun napsal: žena měl tlačí do té tvojí modré Takové ženy si važ, kdo z nás to má, že ho žena tlačí do koupě dalších hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 @Pandera ono je to spíš, když už si je chceš koupit a ví, že s tím stejně nic neudělá, tak si kup aspoň ty modré @Delapancha jasné. Dneska není problém koupit a při nejhorším vrátit, ale nemám rád tady ty opicarny a raději prostě vím co kupuju a hotovo. Nechám to ještě uležet a uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2023 S modrým sunburstem ani šmirglem chybu neuděláš. Já je prakticky nedal z ruky do dalšího nákupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se