Duke650 Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Jo jo jsem tady, protože co si budeme povídat na telku kouká žena a to co tam vidí, já nerozdejchám (Eva a Vašek..) no a taky zlehka dodělávám nějaké resty do práce .... chronomag to jistí ... bezkonkurenčně moje nejnavštěvovanější stránka
captom Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Já jdu do práce zítra, děti malý, takže sem občas během večera mrknu... Krásný nový rok všem!
Pepino65 Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Přijel jsem od tchána. Pečené koleno s pivem. Potom klidné pokračování s 2 lahvemi vína a odjezd domů. Už mi ten chlast nějak teče z bot, tak se soustředím potmě na klávesnici a už si nejsem jist, jestli ještě umím psát všemi deseti. Petardy nemám rád, snad jenom Žateckou prdu z youtube.com.
Gorg Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Všem Chronobundusákům do nového roku hlavně zdraví Vám i hodinkám
B.F.G. Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Sedím u netu, po ruce Rulandské bílé, za krkem ženu v 7mým měsíci. Nikam nejdem, páč se to už prej nemůže. Tak šťastnej a veselej!
giptrick Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Mohl jsem být na myslivecké zábavě a místo toho čučím s tchýní na televizi. Ještě ke všemu nemůžu zprovoznit wifi připojení na notebooku, takže za sebou tahám kábl. Holt manželství sebou nese i nějaké ty nevýhody... Jinak všem všechno nej do nového roku.
safi Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 (upraveno) Konec roku neslavím, užívám si klidné chvíle s manželkou, rodiči a bolavým žlučníkem Upraveno 31. prosince 2008 uživatelem ¨safi
Monkey Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 ja se tez hlasim do sluzeb Chronomagu
skalis Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Ja mel narozeniny petadvacateho (a tentokrat to byly narozeniny petadvacate). Jinak letos jsem u rodicu v poklidu, pred chvili se tu stavovali znami. Od vecernich hodin popijim nejprve Chardonnay, u ktereho jsem opravil cast zapoctovych pisemek svych studentu (pracovni resty). Po nem jsem presel na trochu Campari a ted se chystam na lahvinku sektu. Na chronomagu jsem pripojeny prubezne a semtam sem mrknu. Vsem hodinkovym blaznum preju dobre vykroceni do roku 2009!
mengelis Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Ja mel narozeniny petadvacateho kdyby ti rodiče dali jméno Štěpán, tak by to bylo geniální :-D
pete Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Já se sem přidám později...nyní piji se ženou...
Gorg Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Ja mel narozeniny petadvacateho (a tentokrat to byly narozeniny petadvacate). Jinak letos jsem u rodicu v poklidu, pred chvili se tu stavovali znami. Od vecernich hodin popijim nejprve Chardonnay, u ktereho jsem opravil cast zapoctovych pisemek svych studentu (pracovni resty). Po nem jsem presel na trochu Campari a ted se chystam na lahvinku sektu. Na chronomagu jsem pripojeny prubezne a semtam sem mrknu. Vsem hodinkovym blaznum preju dobre vykroceni do roku 2009! Hele jestli u te dusevni prace popijis, at to neopravis blbe....studenti by mohli bejt po novym roce pekne vyhukani nejen ze zmeny volno/skola, ale i z opravenych pisemek ala skalis....
PepaSFI Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 popil jsem něco portského, kápku absintu, zdlábil nějaký ten chlebíček. Teď se krmím asi půlkilovým ruským vejcem vlastní výroby k čemuž mě inspirovali televizní kuchaříci kluci v akci. kdesi v pozadí mi hraje televize ale není tam nic co by zaujalo takže zpozorním jen když se objeví Ozzák. Na půlnoc se nijak nechystám, vždyť přece čas a potažmo kalendář je celkem bezvýznamná věc. Ještě navíc máme přestupnou sekundu, to je bordel co!?
Návštěvník Snow Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 (upraveno) Kluci, hodně štěstí !!!!!!!! Opraveno - kašlu na nějaké anglicismy Upraveno 31. prosince 2008 uživatelem Snow
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se