lolohh Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 nepozdaval sa Ti? Abych se přiznal, tak nevím. Ty 44mm mi na ruce přišly malé, ty 47mm (oranžové ručky a indexy) zase velké. To pouzdro je ... zvláštní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 ženě Zenith, já NIC - končím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 pekne dilema ja by som mal hned jasno....OMEGY!!!! jedine omegy, ktore sa mi pacia a viem, ze keby som si ich kupil niesom sklamany...uz davnejsie som nad tym premyslal, ale nevyslo mi to.....sakra teraz si mi to pripomenul musim odolat, musim odolat....ja by som bral zafir, priehlad na strojcek (aj ked obecne niesom fanusik tejto frajerinky) a aligatora musim odolat, musim!!! no přesně sendvič mám v merku, akorát s tahem, páč na mojí malé tlapce řemeny bohužel dost přesahují problém je v tom, že teď mám oblekovky Longines Master Collection a chtěl jsem chronograf na běžné nošení. No a odolnost spacematiků je určitě vyšší než speedů (viz Alda zde). No a 42mm je pro mě už na hraně, zatímco 40 u fortisů je OK. Tak nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Černý Monstra nebo modrý Suma. Nevím kterým dám přednost a možná nakonec pořídím oboje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koutnp Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Taky se vyjádřím, mám políčeno na Hamilton X-Wind. Jedinej problém je, v jaký kombinaci je vzít, jsem hrozně nerozhodnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 6. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 (upraveno) no přesně sendvič mám v merku, akorát s tahem, páč na mojí malé tlapce řemeny bohužel dost přesahují problém je v tom, že teď mám oblekovky Longines Master Collection a chtěl jsem chronograf na běžné nošení. No a odolnost spacematiků je určitě vyšší než speedů (viz Alda zde). No a 42mm je pro mě už na hraně, zatímco 40 u fortisů je OK. Tak nevím. no to mas tazke....dnes je strasne vela hodiniek velkych, ja tiez nad 42 moc nechcem ist inak pozri sa na SINN, podla mna by ta tam vedelo nieco zaujat, cena asi ako Fortis/Omega a maju tam krasne hodinky okolo 40mm Upraveno 6. ledna 2009 uživatelem ANT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctenar Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Taky se vyjádřím, mám políčeno na Hamilton X-Wind. Jedinej problém je, v jaký kombinaci je vzít, jsem hrozně nerozhodnej X-wind nezná dilemat: jednoznačně černá, původní verze bez barviček a jiných "vylepšení" na tahu. Vím to, protože je mám 2,5 roku, šlapou bez problémů a hrdinně snášejí težké podmínky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Já plánuji 2-3 kousky. Co to bude, to ukáže čas. Ale bude to jistě nějaký chronograf s 7750 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Mno, myslim, ze urcite klapne nekdy behem roku Seiko Sumo, i kdyby jen na vyzkouseni Potom... hodinky, ktery bych hodne chtel, ale nevim jeste uplne 100%, jestli jsem ochootnej za ne zaplatit to, co stojej, jsou Breitling Navitimer Avi. Pokud ne tyhle, tak mozna nejaky jednoduchy PAM (uplne nejvic se mi libej ty se sendvicem, bez vterinovky), ale tim si nejsem tak uplne jistej Sumo kazdopadne, asi i nejakej quartz, ale "drazsi" hodinky (rekneme nad 1.5k USD) chci tentokrat vzit s vetsim rozmyslem, aby mi nejakej cas zustaly. PRoto si klidne pockam, dokud to neuzraje A v hoooodne dlouhym vyhledu, v kategorii "MOZNA NEKDY" (zatim stale doufam, jsem jeste mlad ) je Papillon od Andrease Strehlera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 (upraveno) Tak já tady plácám o IWC a na to co plánuju v nejbližší době pořídit jsem zapomněl... Plánuju si najít nějaké pěkné takzvané "doctors watch" se stupnicí na měření tepové frekvence. Docela by se hodily k mojí sadě chirurgických nástrojů. Tady ty jsou krásný...ale máš na to jen 3 hodiny http://cgi.ebay.com/NEW-ETERNA-PULSOMETER-...1QQcmdZViewItem Upraveno 6. ledna 2009 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Já bych letos (kromě renovace Igenů v Eltonu) rád posadil na packu Omegy Seamaster Planet Ocean, ty menší 42 mm. Jenže bych kvůli nim musel prodat své OSP GMT 300 WR, a tak nevím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 (upraveno) Glashutte Senator Sixties, nejradši kombinace zlatou s černou, ale je to samozřejmě těžko splnitelné přání :-) Tak aspoň pár fotek, ty jsou zadarmo. Editace - bez krabičky by to nebylo kompletní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. ledna 2009 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Ještě bych k těm G-Shockům přidal rád nějaký ABC exemplář od Altisu či Suunto...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Tady ty jsou krásný...ale máš na to jen 3 hodiny http://cgi.ebay.com/NEW-ETERNA-PULSOMETER-...1QQcmdZViewItem Přesně takový bych chtěl, ale tyhle jsem nestihl Vím ještě o jedněch z masivního zlata, ale za ty chtějí asi 5000dolarů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Toto budu moje druhe hodky,objednavam vidim to na april. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 NOMOS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Přesně takový bych chtěl, ale tyhle jsem nestihl Vím ještě o jedněch z masivního zlata, ale za ty chtějí asi 5000dolarů Neprodaly se, tak mu zkus napsat jestli by je neprodal za míň nebo je možná bude na ebay relistovat... Jsou pěkný a za dobrou cenu, jen škoda, že z US zaplatíš clo a DPH.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Ja bych rad letos tyto Armand Nicolet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 uz mam rozjete Heuer Silverstone s hnedym cifernikem. fotek je par na onthedash.com a hned jak dorazi ze CH tak se pochlubim jinak bych moc rad realizoval do budoucna ,ale nevim jestli tento rok Zentih El Primero. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Já bych letos (kromě renovace Igenů v Eltonu) rád posadil na packu Omegy Seamaster Planet Ocean, ty menší 42 mm. Jenže bych kvůli nim musel prodat své OSP GMT 300 WR, a tak nevím... Ja som na tom podobne, ale chcem tie 45 mm, mal som na ruke 42mm a zdajú sa pre mňa malé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se