ANT Odesláno 24. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Ptal jsem se na ně v Carollinu, dal jsem jim číslo a měli by mi zavolat, jestli by jim je Italové poslali... tak čekám hovor. tak drzim palce lacne nebudu )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Tak tyhle bych si představoval já... Myslim, zes vybral velmi dobre. Je videt, ze jsi nakazen -- doslo k obraceni hodinkoveho kacire na viru svatou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Tak tyhle bych si představoval já... Není to tak dávno co jsi tady zakládal vlákno "Proč nosíte hodinky" kde mě zaujal jeden tvůj příspěvek: "Mě to opravdu zajímá, protože mě to nošení hodinek otravovalo a je tisíc jiných způsobů, jak si zjistit kolik je hodin." A dneska je z toho PANERAI... Jen tak dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Ptal jsem se na ně v Carollinu, dal jsem jim číslo a měli by mi zavolat, jestli by jim je Italové poslali... tak čekám hovor. Za kolik je tam mají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Já tohle. Měl jsem je dlouho v hlavě a protože se už nevyrábí (nový model se mi tolik nelíbí), tak jsem to už i zrealizoval. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Od té doby co jsem si měl možnost osahat Milgausse tak mě to nějak nedá spát. Dále uvažuji o Daytonách, ale Ty jsem neměl možnost vidět na vlastní oči. No každopádně to budou už definitivní hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Ja bych letos rad vintage Aquatimer...ale jeste se uvidi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Od té doby co jsem si měl možnost osahat Milgausse tak mě to nějak nedá spát. Dále uvažuji o Daytonách, ale Ty jsem neměl možnost vidět na vlastní oči. No každopádně to budou už definitivní hodinky podobne jako mrakodrap, jen s tim rozdilem, ze v seznamu jsou ctyri modely - milgauss, submariner, nejradsi bych yachtmaster 2, ale to je trosku dost penez, i kdyz... no a nejpravdepoobneji to vidim na deepsea... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Za kolik je tam mají? Od ty doby, co nebydlej v Italii, tak si prirazej drahy "mezimesto" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Od ty doby, co nebydlej v Italii, tak si prirazej drahy "mezimesto" :-) Uf, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Za kolik je tam mají? Tak to právě nevím, protože je neměli... Ale na internetu jsem koukal a stojí 3400 Euro Není to tak dávno co jsi tady zakládal vlákno "Proč nosíte hodinky" kde mě zaujal jeden tvůj příspěvek: "Mě to opravdu zajímá, protože mě to nošení hodinek otravovalo a je tisíc jiných způsobů, jak si zjistit kolik je hodin." A dneska je z toho PANERAI... Jen tak dál... Ano, otravovalo...záměrně jsem použil minulý čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Tak to právě nevím, protože je neměli... Ale na internetu jsem koukal a stojí 3400 Euro To ti neřekli, za kolik je budou mít? Nebo nevěděli, kolik zrovna budse Euro, až to budou platit? Mně vždy napsali, že je (jiné hodinky) nemají, že je snad dostanou tehdy a tehdy a budou stát tolik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 To ti neřekli, za kolik je budou mít? Nebo nevěděli, kolik zrovna budse Euro, až to budou platit? Mně vždy napsali, že je (jiné hodinky) nemají, že je snad dostanou tehdy a tehdy a budou stát tolik. Neřekli a ani jsem se neptal. Až mi budou volat tak se jich zeptám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Něco zlatého a vintage... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Ja bych letos rad vintage Aquatimer...ale jeste se uvidi Ty jsou parádní ! Kdy vyráběli takovou nádheru ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Ty jsou parádní ! Kdy vyráběli takovou nádheru ? Je to remake modelu ze 60.tych let. Rozhoduji se mezi Aquatimery a vintage Aquatimery. Pro ty druhe hovori in-house kalibr a pruhled na nej pres dynko(i kdyz to u potapek neni zrovna moc koser). Trochu mi vadi kaucukovej reminek, radeji bych poradny kovovy tah....co vy na to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 ..Rozhoduji se mezi Aquatimery a vintage Aquatimery.. Kam se na ten remake posledni generace aquatimerů hrabou ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 24. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Od té doby co jsem si měl možnost osahat Milgausse tak mě to nějak nedá spát. Dále uvažuji o Daytonách, ale Ty jsem neměl možnost vidět na vlastní oči. No každopádně to budou už definitivní hodinky daytony ta nesklamu na to mozes vziat jed! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Nejsem chronomagic ale totální chronomagor, který to vidí každou hodinou jinak. Opravdu ale opravdu jsem se vážně zamyslel a budu ve světle vašich krásných hodinek jako chudý příbuzný. Pořídím si postarší model Omegy Seamaster chronograph, samozřejmě že bych raději přivítal typ s co-axem, ale letos na něj díky osobním problémům v rodině a nenadále splasklém měšci nedosáhnu ani náhodou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2009 To ti neřekli, za kolik je budou mít? Nebo nevěděli, kolik zrovna budse Euro, až to budou platit? Mně vždy napsali, že je (jiné hodinky) nemají, že je snad dostanou tehdy a tehdy a budou stát tolik. Rikam, jeste nemeli spocitany mezimestsky telefony - z florencie do zenevy, z zenevy zpatky a pak depese do prahy.To vis, to je drahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se