Salamaster Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Nové Longines Spirit Zulu Time 1925 v Steel-and-Gold variantě. https://teddybaldassarre.com/en-int/blogs/watches/longines-spirit-zulu-time-1925 3 1
Salamaster Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Nový cifr pro Longines Legend Diver https://www.hodinkee.com/articles/the-longines-legend-diver-gets-a-summer-ready-white-dial 4 2
Vlcak Odesláno 23. září Nahlásit Odesláno 23. září (upraveno) Zarazily mě v nabídce Koscomu Longines Ultra-Chron Classic se štítkem Novinka, pochopitelně nejsou skladem. Jsou v nabídce v průměru 37 mm a 40 mm a to buď na koženém aligátorovi nebo na kovovém náramku. Strojek L836, rezerva chodu 52 h, vodotěstnost 50 m / 5 ATM, C.O.S.C. certifikace. Za mě tedy moc pěkný kousek. Upraveno 23. září uživatelem Vlcak Tak jsem opravdu špatně hledal a na stránkách Longines pochopitelně jsou. 3
horskjan Odesláno 2. října Nahlásit Odesláno 2. října Zajímavé přírůstky do Spirit kolekce, Spirit Pilot a Spirit Pilot Flyback... https://monochrome-watches.com/2025-longines-spirit-pilot-and-spirit-pilot-flyback-chronograph-39mm-price-review/ Za mě skvělý, líbí se mi ta chrona, konečně rozumný (kompaktnější) rozměry pouzdra... 8
Vlcak Odesláno 2. října Nahlásit Odesláno 2. října Už jsem okukoval na webu oboje. Jsou super. Obě jsou bez data, což oceňuji. U obou také odstranili tu řadu 5 hvězd. Flyback Chrono je pocta minulosti Longines, protože byli první s touto komplikací. Navíc manuální nátah a díky tomu redukce výšky hodinek že 17 mm na 13.4 mm. Tedy dost mě lákají. 1
horskjan Odesláno 2. října Nahlásit Odesláno 2. října před 2 hodinami, Vlcak napsal: Už jsem okukoval na webu oboje. Jsou super. Obě jsou bez data, což oceňuji. U obou také odstranili tu řadu 5 hvězd. Flyback Chrono je pocta minulosti Longines, protože byli první s touto komplikací. Navíc manuální nátah a díky tomu redukce výšky hodinek že 17 mm na 13.4 mm. Tedy dost mě lákají. Vidím to stejně, datum mám na hodinkách rád, ale tady myslím nechybí. Líbí se mi oboje, ale moderní chrona ještě nemám. Ale já nakupoval nedávno, tak je řadím "jen" na svůj širší wishlist. Každopádně, Longines mi je poslední roky dost sympatický, tak uvidím... 2
horskjan Odesláno 2. října Nahlásit Odesláno 2. října Tady ještě další pěkné live fotky... https://www.hodinkee.com/articles/the-longines-spirit-pilot-offers-an-update-five-years-in-the-making-live-pics ...a tady i video. 1
Roland Sands Odesláno 2. října Nahlásit Odesláno 2. října Dle mého krok správným směrem... čistý design, rozumná velikost, dostupná cena, sekne jim to na tahu (+micro-adjustment folding clasp)/řemenu/kaučuku, výborná vodotěsnost Myslíte že bude na řadě i refresh 37mm verze? 1
Kluk jako buk Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října Jsou naprosto parádní, krásná velikost. Byl jsem nadšený už z původních Spiritů, ale velikostně to prostě nebylo ideální. S tímhle modelem trefili jackpot. Na jednu stranu by se mi líbilo datum, na druhou je ten ciferník vážně pěkný a čistý. Mno, začínám zase šetřit.
mlsoun1 Odesláno 6. října Nahlásit Odesláno 6. října Mohu říct,že Spirity se mi taky moc líbí.Ta předchozí verze je luxusní.Hlavně ta verze se zlatými ručkami.Nedávno jsem si je prohlížel v butiku a dokonce jsem si je i zkusil.Je to nádherný kousek.Jen mne štve zrovna ta datumovka.Pro mne to priorita naštěstí není,neboť pokud tam není big date,či lupa,tak na ni nevidím.Zde bez ní je to krásně čisté a vynikne celý ciferník a k tomu řemínek z koňského zadku by byl nej. To jeden zvažuje jestli nezačít šetřit 1
Vlcak Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu Od 1. 6. 2025 má Longines nového CEO. Matthiasse Breschana vystřídal Patrick Aoun. Zde je vcelku zajímavý rozhovor s tímto energetickým a nadšeným šéfem značky. Uvidíme co tato změna přinese. Vidím to celkem optimisticky. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se