Kalisport Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Ahoj Rád bych si pořídil na léto nové potápky ke svým Citizenům ny0040. Mám pár favoritů, ale klidně můžete navrhnout něco jiného. Moje trojka mezi kterou se rozhoduji. Citizen ny0125-83e Seiko Skx 007 Orient RA-AA0811E19B Nejblíž mám k těm Citizenům a ani mi nevadí ta zlatá luneta. Mají hezký vintážní vzhled. Seiko Skx je klasika kterou chci od začátku. Bohužel když jsem přišel na fórum tak se hodinky přestaly prodávat a já si namísto nich koupil 5kx, ale nebylo to ono. Teď už jsou hůře k sehnání, ale na eBayi jsem pár kousků našel, zároveň mi trošku vadí, že už neseženu nový, ale to jsem u těchhle schopnej akceptovat ( nic jiného ani nezbývá). No a Orienty, Orienty potápky jsem ještě žádné neměl. Zase, trochu mi vadí absence ISO 6425. Vybral jsem si tenhle petrolejový nový model líbí se mi i pepsi varianta, ale pepsiny plánuju koupit želvy Padi, ale to je zas jiná kapitola. Budu rád když mi tady napíšete které a proč, popřípadě navrhnete jiné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 15. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Ještě doplním že budget pro tuhle srandu vidím na max. 7 tisíc Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Citizen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Z výběru výše bych šel pro Citizeny. Ten retro vzhled ruček je parádní a kombinace se zlatou ten vintage feeling ještě více podtrhuje. Já tento model od Citizenu ani neznal, a teď mám zase brouka v hlavě, takže ti pěkně děkuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Nostalgie po levných Seikch mě pomalu přechází a Orienty mimo řadu Star mě nikdy moc nebraly. V tomto segmentu a z tohoto výběru, jednoznačně ty Citizeny. A na hadře, nebo gumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 17. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 Super díky za názory. Ještě se tu objevil jeden adept. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 17. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 Tam mi teda trošku překáží ta guma chtěl bych spíše hodinky na tahu, ale ten full lume cifr je boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 NY0125 vypadají fakt dobře, šel bych do citizenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 (upraveno) @Kalisport A chces s nima chodit i plavat? Kvuli sroubovaci korunce. Jinak z techto bych bral ty Citizeny. Upraveno 17. června 2023 uživatelem mrazek.jakub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkba Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 před 36 minutami, Kalisport napsal: Tam mi teda trošku překáží ta guma chtěl bych spíše hodinky na tahu, ale ten full lume cifr je boží. Pokud máš ty stávající na tahu, tak ho můžeš klidně přehazovat, nebudeš je snad měnit 3x za odpoledne. Určitě se ale vyplatí zkoušet nové věci nebo i chodit v kruzích, zpoza obrazovky totiž nezískáš tolik empirii jako hemeroidy. 007 mě vlastně vždycky trochu štvaly tvarem pouzdra, ale zas to jejich jubileé se nosilo skvěle a celá kombinace určitě pomohla k pochopení, co může být na ruce pohodlný, anebo taky ne. Škoda nezkusit, anebo taky ne, ne teda za desítku nebo v případě že ti ty 5kx neseděly, protože jsou +-stejný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 17. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 před 52 minutami, mrazek.jakub napsal: A chces s nima chodit i plavat? No jasně, proto vybírám potápky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lennousek Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 V 15. 6. 2023 v 19:52, Kalisport napsal: Ahoj Rád bych si pořídil na léto nové potápky ke svým Citizenům ny0040. Mám pár favoritů, ale klidně můžete navrhnout něco jiného. Moje trojka mezi kterou se rozhoduji. Citizen ny0125-83e Seiko Skx 007 Orient RA-AA0811E19B Nejblíž mám k těm Citizenům a ani mi nevadí ta zlatá luneta. Mají hezký vintážní vzhled. Seiko Skx je klasika kterou chci od začátku. Bohužel když jsem přišel na fórum tak se hodinky přestaly prodávat a já si namísto nich koupil 5kx, ale nebylo to ono. Teď už jsou hůře k sehnání, ale na eBayi jsem pár kousků našel, zároveň mi trošku vadí, že už neseženu nový, ale to jsem u těchhle schopnej akceptovat ( nic jiného ani nezbývá). No a Orienty, Orienty potápky jsem ještě žádné neměl. Zase, trochu mi vadí absence ISO 6425. Vybral jsem si tenhle petrolejový nový model líbí se mi i pepsi varianta, ale pepsiny plánuju koupit želvy Padi, ale to je zas jiná kapitola. Budu rád když mi tady napíšete které a proč, popřípadě navrhnete jiné hodinky. Za mě určitě ty Seiko. Je to taková klasika a vypadají moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 Jinak mne se ty Orienty libej s cervenou lunetou, koukal jsem na ne v Helveti kdyz si manzelka kupovala Seika a prijde mi to hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 17. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 před 43 minutami, jkba napsal: Pokud máš ty stávající na tahu, tak ho můžeš klidně přehazovat, nebudeš je snad měnit 3x za odpoledne. Určitě se ale vyplatí zkoušet nové věci nebo i chodit v kruzích, zpoza obrazovky totiž nezískáš tolik empirii jako hemeroidy. 007 mě vlastně vždycky trochu štvaly tvarem pouzdra, ale zas to jejich jubileé se nosilo skvěle a celá kombinace určitě pomohla k pochopení, co může být na ruce pohodlný, anebo taky ne. Škoda nezkusit, anebo taky ne, ne teda za desítku nebo v případě že ti ty 5kx neseděly, protože jsou +-stejný.. Ny0040 už mám právě na gumě. Co se týče těch Skx tak ty bych chtěl vyzkoušet nebo vlastnit spíše pro ten pocit že mám takový legedny. 5kx mě nijak zvlášť neoslovily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 17. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 před 14 minutami, mrazek.jakub napsal: Jinak mne se ty Orienty libej s cervenou lunetou, Co se týče těch Orientů tak tam je asi jediná volba a to ty zelený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 17. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 Jinak díky za názory… ty Citizeny mi padly do oka jako první a spíš než abych hledal jiný hodinky tak hledám důvody proč nekoupit ty Citizeny a vlastně i díky vám jsem zjistil že žádný takový důvod není. Nechám si to ještě chvilku proležet hlavou. Každopádně řešit můžeme dál to určitě jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 18. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Že by další adept? Já se picnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 V 17. 6. 2023 v 18:44, Kalisport napsal: Super díky za názory. Ještě se tu objevil jeden adept. Tak tyhle jsem ted objednal na zkousku, prave kvuli tomu cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Citizeny z tvé volby pěkný, jen na plavání a jako sportovní už by na mě té zlaté bylo asi moc. Se zlatými doplňky, ale mnohem decentnějšími, jsou ty limitované fugu. Na eBay i Chronu se pořád místy nové vyskytují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Pruser u tech full lume cifru je, ze mely mit cerny rucky bez lumi. Takhle nad ranem lehce svetelkuje cifr, do toho lehce svetelkuji rucky, ale absolutne nejsem schopny odecist kolik je hodin (NY0040 verze). To je jedina vytka, co bych k nim mel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se