adasek Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Ahoj, aktualizoval jsem v noci ze středy na čtvrtek Invision na nejnovější verzi 4.7.11.1 Mělo by jít spíš o udržovací verzi, žádné velké posuny funkčnosti tam nevidím. Podrobný changelog anglicky Prosím, napište do tohoto vlákna jakékoliv potíže spojené s upgradem, či špatně přeložené věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Pro @adasek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takto se mi dnes zobrazuje "nepřečtečný obsah" - samá žumpa tedy: ne poslední nepřečtený, ale všechny nepřečtené z toho samého vlákna. Nic hrozného, ale úplně vpořádku také ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Odesláno 22. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 5 hours ago, orol said: Takto se mi dnes zobrazuje "nepřečtečný obsah" - samá žumpa tedy: ne poslední nepřečtený, ale všechny nepřečtené z toho samého vlákna. Hm, to je zvláštní. Objevilo se to dneska? Upgradoval jsem včera v noci elasticsearch a došlo k přeindexování. Zkusím ho v noci spustit ještě jednou, třeba to pomůže... ten upgrade byl malý a způsobit by to snad neměl. Díky za hlášení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 U mě to samé a také včera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Take jsem to chtel ted reportovat. Pred tim to bylo jen po vlaknech, ted se to zobrazuje co prispevek. Aspon si ale clovek udela predstavu o nejaktivnejsich vlaknech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Trochu se mi to celé sype. Diskuze se neslučují, každá odpověď je v sólo vlákně po zobrazení novÿch příspěvků. Po aktualizaci chromu naprosto rozhozený vzhled stránky, neukazuje mi to celé rámečky, odkazy, atd.. to vše v telefonu android. Apple je hrozný pořád stejně, proto ho nepoužívám. Přitom na PC vše ok, teda az na to zobrazování odpovědí do vlákna. Chjooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 @adasek nieco sa pri tom uplade po,,,kazilo. Spam bot tu sarapati. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2024 @adasek leze to jak z chlupatý deky ... Dnes je to forum nějaké lenivé, trvá dlouho, než se načte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Odesláno 13. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2024 před 1 hodinou, orol napsal: @adasek leze to jak z chlupatý deky ... Dnes je to forum nějaké lenivé, trvá dlouho, než se načte. Díky za reportování. Možná na nás někdo útočil. Na chvíli jsem disabloval Tapatalk a wordpress a pomohlo to. Už ale zase běží, tak se to může opakovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 @adasekVím že nejde o chybu admina ale spíš o pochybnou "kreativitu" jistých inzerentů, ale nebylo by možné nějakým regex způsobem v nadpisech nově zakládaných vláken potlačit (a skriptem v databázi dodatečně pročistit) UTF emotikovny, barevné patvary a jiné oko tahající ptákoviny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 Patrně by to možné bylo, ale takovýto pokyn ode mne @adasek nedostane. Přemíra buzerace škodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky