pavel23 Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2009 Jsou parádní! Jaký mají průměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2009 Jsou parádní! Jaký mají průměr? Zde jsou všechny technické údaje, včetně zakótovaného výkresu: http://www.timefactors.com/precista.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2009 (upraveno) Něco z historie hodinek Panerai/Rolex, které byly předlohou pro hodinky Precista PRS20: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=16399&hl= Upraveno 12. ledna 2009 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 Zajímalo by mě, jak má to uchycení vyřešeno firma Panerai. Tak jsem na to koukal a narazil jsem na nasledujici: Panerai u modelu s pouzdrem "radiomir" ma nozicky uchycene sroubky podobne jako MM (resp. MM podobne jako OP) viz napr. zde (kliknout na pohled ze zadu) Ovsem sroubky jsou dumyslne zajistene proti samovolnemu povoleni/vysroubovani gumovym o-krouzkem, ktery vyviji v sachte sroubku odpor proti moznemu otaceni. Nasledujici obrazek je prevzat odtud Maji to inzenyri z OP dobre promyslene! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 Tak jsem na to koukal a narazil jsem na nasledujici: Panerai u modelu s pouzdrem "radiomir" ma nozicky uchycene sroubky podobne jako MM (resp. MM podobne jako OP) viz napr. zde (kliknout na pohled ze zadu) Ovsem sroubky jsou dumyslne zajistene proti samovolnemu povoleni/vysroubovani gumovym o-krouzkem, ktery vyviji v sachte sroubku odpor proti moznemu otaceni. Nasledujici obrazek je prevzat odtud Maji to inzenyri z OP dobre promyslene! To je také solidní řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2009 Eddie ma na strankach nove fotky techto hodinek. A mam pocit, ze je trosku upraveny tvar korunky (viz fotky na strankach). Zdroj/source: Timefactors/Precista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Nádherné hodinky. Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Eddie ma na strankach nove fotky techto hodinek. A mam pocit, ze je trosku upraveny tvar korunky (viz fotky na strankach). Máš pravdu, ta nová korunka má delší tu kuželovou část korunky. A když srovnám výkresy, tak jsou ty nové o 0,1mm vyšší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 Je tu povícero vlastníků PRS-20 a nevím, zda máte podobné problémy jako já. Používám řemeny Panatime a ty mají dost velké "díry" pro stěžejky. Protože nožičky u Italek jsou tenké, začínají mi prořezávat kůži řemenů (ty nožičky) právě na hranách děr. Výrobce asi ví, proč to tak je a nabízí nerezové trubičky, které se do děr zasouvají a zajišťují pevnost řemenu a to že, se nekynklá na nožičkách. Pár stojí 5 USD, rád je objednám pro více lidí (originálně to je určeno pro instalatérské hodinky) za podíl na poštovném. Případně je možné objednat i řemeny a další z výrobního programu Panatime. Dotazy prosím do SZ. Item# 24tub Regular price: $7.50 Sale price: $5.00 Product Description: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 Je tu povícero vlastníků PRS-20 a nevím, zda máte podobné problémy jako já. Používám řemeny Panatime a ty mají dost velké "díry" pro stěžejky. Protože nožičky u Italek jsou tenké, začínají mi prořezávat kůži řemenů (ty nožičky) právě na hranách děr. Výrobce asi ví, proč to tak je a nabízí nerezové trubičky, které se do děr zasouvají a zajišťují pevnost řemenu a to že, se nekynklá na nožičkách. Pár stojí 5 USD, rád je objednám pro více lidí (originálně to je určeno pro instalatérské hodinky) za podíl na poštovném. Případně je možné objednat i řemeny a další z výrobního programu Panatime. Dotazy prosím do SZ. Item# 24tub Regular price: $7.50 Sale price: $5.00 Product Description: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zatím se mi nic nezařezává, ale přesto využiju tvé nabídky. Pořizuješ si pár tubek pro každý řemen? Jde mi o to, zda ty trubky jsou v řemenu tak natěsno, že by byl problém s jejich vytlačením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 Případně je možné objednat i řemeny a další z výrobního programu Panatime. Kdy budes objednavat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 Kdy budes objednavat ? Chtěl bych do konce tohoto týdne, vyčkám, zda se někdo ozve. To Vít: řemeny od Panatime dorazily s plastovými tyčinkami, zasunutými v dírách na konci řemene - prostor pro stěžejky. Objednám si 2 páry trubiček a uvidím. Aby pošta byla využitá, projdu řemeny v obchodě i v rozměru 22 a 20 a obléknu i další stroje ze své stáje. Zejména LÜM-TEC by si zasloužil něco nového a exotika pro Sea-Gull by taky nebyla k zahození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 Chtěl bych do konce tohoto týdne, vyčkám, zda se někdo ozve. To Vít: řemeny od Panatime dorazily s plastovými tyčinkami, zasunutými v dírách na konci řemene - prostor pro stěžejky. Objednám si 2 páry trubiček a uvidím. Aby pošta byla využitá, projdu řemeny v obchodě i v rozměru 22 a 20 a obléknu i další stroje ze své stáje. Zejména LÜM-TEC by si zasloužil něco nového a exotika pro Sea-Gull by taky nebyla k zahození. děkuju za info, poslal jsem SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 Chtěl bych do konce tohoto týdne, vyčkám, zda se někdo ozve. Taky posilam SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 Nechci vám kalit vodu, ale jak jsem zkoumal fotky, tak bych měl pochybnosti, jestli půjde stěžejka trubičkou prostrčit. Vzhledem k rádiusu stěžejky mám dojem, že je třeba nějaká vůle a ohebnost konce řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 Nechci vám kalit vodu, ale jak jsem zkoumal fotky, tak bych měl pochybnosti, jestli půjde stěžejka trubičkou prostrčit. Vzhledem k rádiusu stěžejky mám dojem, že je třeba nějaká vůle a ohebnost konce řemenu. odměřeno, bez trubiček se vejde i řemen 26 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 odměřeno, bez trubiček se vejde i řemen 26 mm. To jo, ale aby šla nasadit ta trubička na stěžejku. Musíš ji přetáhnout přes dost ostrý ohyb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 To jo, ale aby šla nasadit ta trubička na stěžejku. Musíš ji přetáhnout přes dost ostrý ohyb. Nemusím!!! Já už to vidím!!! Stěžejky jsou 2 a mají tvar písmenka L!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 Nemusím!!! Já už to vidím!!! Stěžejky jsou 2 a mají tvar písmenka L!! Tak to jo, to na fotkách vidět není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2009 Tak to jo, to na fotkách vidět není Mrkni sem, na první, druhou a poslední fotku: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se