Přejít na obsah

Precista Italian PRS 20

Vit

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Zajímalo by mě, jak má to uchycení vyřešeno firma Panerai.

Tak jsem na to koukal a narazil jsem na nasledujici: Panerai u modelu s pouzdrem "radiomir" ma nozicky uchycene sroubky podobne jako MM (resp. MM podobne jako OP) viz napr. zde (kliknout na pohled ze zadu)

1149858327273_Pam0232_SE_Retro_sch_re.jpg

Ovsem sroubky jsou dumyslne zajistene proti samovolnemu povoleni/vysroubovani gumovym o-krouzkem, ktery vyviji v sachte sroubku odpor proti moznemu otaceni. Nasledujici obrazek je prevzat odtud

IMG_8234.jpg

Maji to inzenyri z OP dobre promyslene!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem na to koukal a narazil jsem na nasledujici: Panerai u modelu s pouzdrem "radiomir" ma nozicky uchycene sroubky podobne jako MM (resp. MM podobne jako OP) viz napr. zde (kliknout na pohled ze zadu)

Ovsem sroubky jsou dumyslne zajistene proti samovolnemu povoleni/vysroubovani gumovym o-krouzkem, ktery vyviji v sachte sroubku odpor proti moznemu otaceni. Nasledujici obrazek je prevzat odtud

Maji to inzenyri z OP dobre promyslene!

To je také solidní řešení.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Eddie ma na strankach nove fotky techto hodinek. A mam pocit, ze je trosku upraveny tvar korunky (viz fotky na strankach).

Máš pravdu, ta nová korunka má delší tu kuželovou část korunky.

A když srovnám výkresy, tak jsou ty nové o 0,1mm vyšší.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Je tu povícero vlastníků PRS-20 a nevím, zda máte podobné problémy jako já. Používám řemeny Panatime a ty mají dost velké "díry" pro stěžejky. Protože nožičky u Italek jsou tenké, začínají mi prořezávat kůži řemenů (ty nožičky) právě na hranách děr. Výrobce asi ví, proč to tak je a nabízí nerezové trubičky, které se do děr zasouvají a zajišťují pevnost řemenu a to že, se nekynklá na nožičkách. Pár stojí 5 USD, rád je objednám pro více lidí (originálně to je určeno pro instalatérské hodinky) za podíl na poštovném. Případně je možné objednat i řemeny a další z výrobního programu Panatime. Dotazy prosím do SZ.

Item# 24tub

Regular price: $7.50

Sale price: $5.00

Product Description:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Je tu povícero vlastníků PRS-20 a nevím, zda máte podobné problémy jako já. Používám řemeny Panatime a ty mají dost velké "díry" pro stěžejky. Protože nožičky u Italek jsou tenké, začínají mi prořezávat kůži řemenů (ty nožičky) právě na hranách děr. Výrobce asi ví, proč to tak je a nabízí nerezové trubičky, které se do děr zasouvají a zajišťují pevnost řemenu a to že, se nekynklá na nožičkách. Pár stojí 5 USD, rád je objednám pro více lidí (originálně to je určeno pro instalatérské hodinky) za podíl na poštovném. Případně je možné objednat i řemeny a další z výrobního programu Panatime. Dotazy prosím do SZ.

Item# 24tub

Regular price: $7.50

Sale price: $5.00

Product Description:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Zatím se mi nic nezařezává, ale přesto využiju tvé nabídky.

Pořizuješ si pár tubek pro každý řemen?

Jde mi o to, zda ty trubky jsou v řemenu tak natěsno, že by byl problém s jejich vytlačením.

Odkaz ke komentáři

Kdy budes objednavat ?

Chtěl bych do konce tohoto týdne, vyčkám, zda se někdo ozve.

To Vít:

řemeny od Panatime dorazily s plastovými tyčinkami, zasunutými v dírách na konci řemene - prostor pro stěžejky. Objednám si 2 páry trubiček a uvidím. Aby pošta byla využitá, projdu řemeny v obchodě i v rozměru 22 a 20 a obléknu i další stroje ze své stáje. Zejména LÜM-TEC by si zasloužil něco nového a exotika pro Sea-Gull by taky nebyla k zahození.

Odkaz ke komentáři

Chtěl bych do konce tohoto týdne, vyčkám, zda se někdo ozve.

To Vít:

řemeny od Panatime dorazily s plastovými tyčinkami, zasunutými v dírách na konci řemene - prostor pro stěžejky. Objednám si 2 páry trubiček a uvidím. Aby pošta byla využitá, projdu řemeny v obchodě i v rozměru 22 a 20 a obléknu i další stroje ze své stáje. Zejména LÜM-TEC by si zasloužil něco nového a exotika pro Sea-Gull by taky nebyla k zahození.

děkuju za info, poslal jsem SZ

Odkaz ke komentáři

Nechci vám kalit vodu, ale jak jsem zkoumal fotky, tak bych měl pochybnosti, jestli půjde stěžejka trubičkou prostrčit. Vzhledem k rádiusu stěžejky mám dojem, že je třeba nějaká vůle a ohebnost konce řemenu.

odměřeno, bez trubiček se vejde i řemen 26 mm.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...