Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tož vážení přátelé, dneska jsem konečně dostal zpátky reklamované Poljoty. Jsem zvědav jak budou přesné.

• Odpovědi 127
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak přátelé,

dovoluji si vás informovat jak jsem dopadl u reklamovaných Poljotů Kozakov s budikem. Hodinky se nyní opožďují za 1 hod. o -1 sec. Je to v toleranci? Budu k vám upřímný a přiznám se, že jsem zklamán přesností u těchto typů hodinek.

Návštěvník tolja
Odesláno
Tak přátelé,

dovoluji si vás informovat jak jsem dopadl u reklamovaných Poljotů Kozakov s budikem. Hodinky  se nyní opožďují za 1 hod. o -1 sec. Je to v toleranci? Budu k vám upřímný a přiznám se, že jsem zklamán přesností u těchto typů hodinek.

Ještě počkej s hodnocením alespoň týden.Dej jim šanci ať se "usadí".Já vím-to se mi to kecá.

Odesláno

to synek: To je v poriadku. Do 24 hodín to je odchýlka 24 sekúnd. To sa samozrejme dá dostaviť. Mne jedny ruské teraz keď ich dostavujem urobili za 24 hodín +40 sekund. Teraz sa už držia na cca -1 sek/ 24 hod.

Takže vydrž a určite sa po doštelovaní budú správať ako poslušné hodinky. :)

Odesláno

Zkrátka při koupi ruských hodinek lze od nich očekávat všechno a dokonce i to, co člověk očekává od hodinek, které si kupuje. Proto je nákup zvláště ruských hodinek tak zájímavý a napínavý.

Odesláno

Já mam Poljot Aviator IV a stěžovat si nemůžu, při ponechání v klidu je odchylka za 48hod 0 vteřin, takle sem je už nové koupil. Moc to nechápu :)

Odesláno
Já mam Poljot Aviator IV a stěžovat si nemůžu, při ponechání v klidu je odchylka za 48hod 0 vteřin, takle sem je už nové koupil. Moc to nechápu :)

No právě, protože jsi měl štěstí. :)

Odesláno

Tož chlapi,

díky za povzbuzení, ale hodinky musí šlapat jako hodinky včetně mechanických, od toho jsou hodinky ne? U mechanických jsem ochten přimhouřit oči když dělají odchylku za den do 10 sec.

Pro YPO poslechl jsem tvoji radu a koupil si Citizeny AS2020 Eco-Drive Radio-Controlled,

čímž jsem svůj problém vyřešil. Kdo by měl zájem o Poljoty tak jsou k mání

Odesláno
Tož chlapi,

díky za povzbuzení, ale hodinky musí šlapat jako hodinky včetně mechanických, od toho jsou hodinky ne? U mechanických jsem ochten přimhouřit oči když dělají odchylku za den do 10 sec.

Pro YPO poslechl jsem tvoji radu a koupil si Citizeny AS2020 Eco-Drive Radio-Controlled,

čímž jsem svůj problém vyřešil. Kdo by měl zájem o Poljoty tak jsou k mání

Nevím čím to, asi mají v Koscomu odstíněnou prodejnu. Dnes jsem tam koukal na pět kousků těchhle Citizenů vedle sebe, a světe div se, radiem řízené šly každé jinak v celkovém intervalu půl minuty :o

Odesláno

to skeleton: tož to mě řekni potom, které hodinky nosíš většinu času, když si Citizeny

někdy vezmeš.

to chose: to je zajimavý postřeh a to mě děsí .....

to YPO: od nás synci v Praze dělájí a když přijedou tak vypráví, že v Praze je blaze a

jsou u vás jak Alenka v říši divů.

• po měsících...
Odesláno

Vlastním Vostok Europe K3 Submarine, Vostok Amfibia z 80-tých let a Poljot Signal 2612. Všechny hodinky dobrý, staré Vostoky s kalibrem 2409 se za den zrychlují o 0-7 vteřin podle počasí, na noc ale musí být koírunkou dolů, jinak udělají 40 vteřin. Nové K3 ze začátku dělaly +40 vt., pak po 2 měsících +20 vt. a nyní se usadily také na +7 vt. Poljoty jsou takřka nové takže zatím dělají +40 vt. , ale dofám, že se také usadí. Dobré je to, že zrychlení je každý den stejné, žádné výkyvy, takže strojek jede dobře.

Návštěvník milosklikar
Odesláno

Taky připojím pár zkušeností s ruskými hodinkami. Vostok Mryia bez problémů, Vostok K3 Submarine bez problémů, Poljot Aviator Chronograf cal.3133 občas se stane, že nejde vynulovat chronograf. Tlačítko na 4 prostě nefunguje. Musím vteřinovku chronografu zastavit přesně na 12 a pak to jde. Stává se to jen někdy, takže bych to přikládal ke "špatné náladě" a tu máme někdy všichni.smile.gif

Odesláno

Já mám jedny Poljot Aviator s ETA 2824-2 a tak nějak dle očekávání bez problémů. +5 až +8 sec/den. Pak ještě jedny Buran chronograf s 3133, ty se předcházejí o 10-20sec/den. Nezkoumal jsem moc na čem to závisí, ale nejspíš na režimu dne a množství a charakteru pohybu. Občas poskakuje sekundová ručka chronografu, ale to je opravdu vzácné. Jediné, co je na těch hodinkách vyloženě šmejd, je pásek - umělý krokodýl od Hirsche.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...