gandalf Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 Ještě něco ti přidám :-) http://www.vostok-uhren.de/uhrwerke-russische-uhren.html
cody Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 Muzu se panove zeptat, jak se vam jevi Poljot International Regulator? http://www.tophodinky.cz/360339940551-regu...odinky-758.html Po telefonu mi rekli cenu cca 15000czk, sklicko je pry mineral ale potazeny safirem... Neni to nahodou blbost nabo to vazne existuje?
Skeleton Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 (upraveno) Po telefonu mi rekli cenu cca 15000czk, sklicko je pry mineral ale potazeny safirem... Neni to nahodou blbost nabo to vazne existuje? Je to samozrejme blbost a davej to pls jen do jednoho vlakna. Upraveno 27. března 2008 uživatelem Skeleton
ramon Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 (upraveno) Muzu se panove zeptat, jak se vam jevi Poljot International Regulator? http://www.tophodinky.cz/360339940551-regu...odinky-758.html Po telefonu mi rekli cenu cca 15000czk, sklicko je pry mineral ale potazeny safirem... Neni to nahodou blbost nabo to vazne existuje?To víš že to existuje, má stejnou odolnost proti poškrábání jako safír, není tak křehké, a hlavně je levnější. Vyrábí ho i Seiko pod názvem Saphlex. Co je ale konkrétně na těchto hodinkách nevím. Nojo nekoukal jsem na datum Upraveno 29. června 2009 uživatelem ramon
pato31681 Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Sturmanskie Atlantis 31681 presnost cca +10 s za den, natahovane kazdy den rano o 7, nastavovane raz za tyzden Sturmanskie Sputnik 2623 24 hodinove, zatial ok cca +15 s za den, ale su u mna len dva tyzdne tak sa to este urcite upravi, natahovane a nastavovane tak isto spokojnost na 1, za tie peniaze super kvalita
Galil Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Asi před měsícem jsem dal na údržbu Avia Classic s kalibrem Molnija, které mám asi tři roky. Do té doby to bylo konstantních asi -20 vteřin denně. Teď po seřízení a vyčištění je to neuvěřutelných +10 vteřin za ten měsíc. Nestačim čumět. A Vostoky Ekspedicija Murmansk Vladivostok o fous starší než Avia dělají cca +15 s denně, asi by šly ještě vylepšit, odchylka je dost konstantní. Budiž jim ke cti, že se mnou strávily krušné chvíle v lecjakých koutech země, v posledním roce Izrael a Palestina, Pobaltí-Litva a Balkán. Všude těžký terén, moře, hory, pouště, válečné zóny a chvílema fakt horko pod nohama. Jinými slovy extrémní mechanické i tepelné namáhání, slaná voda, sem tam nějaký ten pád či náraz, všechno bez ztráty kytičky
Ivan Lelák Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 S ruskými hodinkami mám zatím - cca 2 roky - velmi dobrou zkušenost. Přiznám že přesnost jsem neměřil, resp. někdy na začátku a byla v pohodě, kamarád je nadšen z Aviatorů, které jen natahuje a každé 2 měsíce při změně data doladí o pár sekund. Mně se na nich mj. líbí doba nátahu, mám Aviatory a Sturmanskie, oboje kalibr 31681 a vydrží přes 50 hodin, navíc oboje +- pár minut stejně, takže natahuju obden. Zpracování dobré, nosím běžně do práce apod. (jen na outdoor aktivity mám Trasery) a po cca 2 letech nikde škrábanec, oleštěnina apod.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se