Karussell Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 Chápu, pak je to na ty 41 a ty jsou s tahem přes 150, to souhlas… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 Jj...ale pilotky jsou to nádherný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Mrkni na ty AT od Kilundrona v inzerci, ještě dokoupit pěknej řemen/rubber strap = ideální OWG. https://forum.chronomag.cz/topic/166142-omega-seamaster-aqua-terra-415/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Tyjo, hodinky z 2014 (bez záruky) a ješte nad budget.....to asi ne. Ikdyž jsem na ně taky koukal v modré barvě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Ty AT sou nesmysl, lec Railmastery nejsou bez zajimavosti a sou za dobry prachy. Tady sou hnusne nafoceny, nazivo sou bozi. https://www.chrono24.com/omega/omega-seamaster-railmaster---neu---fullset---ungetragen--id30723980.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 No, na těch fotkách opravdu nevypadají hezky ale přijdou mi už hodně "vintydž". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Už tady padly Northflag? Akorát asi neseženeš už nový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Asi padly.... dobrý tooly, ale integrovanej tah ne-e... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Ani tyhle ML nezaujmou? Tam integrovanej tah sedne hezky. https://www.helveti.cz/maurice-lacroix-aikon-venturer-gmt-ai6158-ss002-330-1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Spíše mi jde o to, že se na to blbě shání řemeny, strapy atp.... Jinak po Aikonech jsem kdysi koukal, ale naživo mě nechytly.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasss Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Já bejt tebou tak zvažuji 2 možnosti. Za prvé. Koupit si Todur BB Burgundy s jublee a za půl roku mi je prodat když se ti nebudou líbit. nebo za druhé Formex reef gmt. 42 mm průměr, výška 11,4 mm = ideální velikost. Tady není o čem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 1. varianta super....ale za těch půl roku, by se tak nějak teprve dostaly ke mně měli bys smůlu.... 2. varianta se mi bohužel nepáčí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 před 2 hodinami, Gustaf napsal: No, na těch fotkách opravdu nevypadají hezky ale přijdou mi už hodně "vintydž". Chapu. Hele uz vzhledem k tomu, ze mame na hodinky myslim obecne celkem podobny.. nazory, fakt zkus to GS. Z tady jmenovanejch jsem toho vyzkousel myslim dost a uplne uprimne GS sou proste minimalne o patro vejs oproti cemukoli jinymu navrhovanymu, at uz se bavime o Tudoru nebo brajtlich. IWC je mozna zas kapku neco jinyho, ale chrona na naramku sou raketa no. Bejt tebou vemu nejaky lehce jety SD GS tady nebo z Japonska (skrz chrono24), pokud by to nesedlo tratis pri prodeji minimum, spis nic, a zkusis to.. nazivo to ma uplne jiny koule jak na obrazku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Lehce mimo téma dotaz, snad nevadí.. Ale při nákupu přes Chrono z Japonska jsou ty ceny bez, tuším, jejich daně 10%.. Kterou automaticky dopočítají a k tomu následně u nás celní úřad.. (takže clo + DPH), nebo se pletu? Klidně SZ, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Tak ta jejich dan je odpocitana prave kvuli vyvozu, tedy plus doprava (casto maj zdarma) a nase dph, plus nejakej ten poplatek za vycleni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 @Micey tak GS bych si asi vybral....ale mimo rozpočet. Ale jejich Sport collection GMT..... paráda, ale hoooodne nad limit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 No ale dyk se zatim vyser na novy od mistniho AD, zkus nejaky lehce jety z Japonska ci tady a uvidis.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 před 3 minutami, Micey napsal: No ale dyk se zatim vyser na novy od mistniho AD, zkus nejaky lehce jety z Japonska ci tady a uvidis.. No za 86k jsou v JPN, ale to bych musel nějakýho pimponcika přemluvit, aby mi je dovezl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Primlouvam se za GS. Pro me jsou Snowflaky dokonale. Strojek, dokonale sterilni jednoducha krasa bez kudrlinek. K naproste dokonalosti jim chybi lumi. Ale jinak nicCo NOMOS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Nomos už padnul a ty ne. Gs super výběr z jejich Sport collection (viz výše). Ale bohužel nad limit. Spíš něco do sportovna... nejsem kosilovej ani oblekovej typ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se