Skopky-Sonny Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 (upraveno) Vážení fanoušci hodinářského světa, troufám si tvrdit, že SEW je už tuzemská stálice a ne jinak tomu bude i letos. Proto budeme opět rádi, když se k nám zastavíte v termínu: 20.-21.10.2023 do paláce Žofín. https://sewpraha.com/ https://www.facebook.com/sewpraha/ https://www.instagram.com/salonexceptionalwatches/ Těšíme se, naviděnou Sonny Upraveno 4. září 2023 uživatelem Skopky-Sonny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Díky za připomenutí. Bude i letos sleva na vlezné pro Chronomag? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Už jsem chtěl skoro vznést stížnost, že nemá sew2023 na Chronomagu vlastní vlákno. Těším se až budou na webu zveřejněny značky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Je hezké, že je zde vlastní vlákno, ale... Ano, bude SEW, s tím ostatně tak trochu počítáme a stříháme metr je však smutné, že na stránkách SEW ještě stále nejsou vypsané letošní značky, ani program Aspoň trochu (nejen) naší zvědavosti by šlo jistě rychle uspokojit aktualizaci webu Já plánuji účast na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Na seznam značek jsem také zvědavý. Ale věřím, že to zase bude povedený výběr. Za mne je SEW opravdu jednou z nejlepších hodinkových, veřejně přístupných výstav v Evropě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOGO62 Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 V 5. 9. 2023 v 8:43, Kostra napsal: Díky za připomenutí. Bude i letos sleva na vlezné pro Chronomag? To by mne taky zajímalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 18. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Samozřejmě že bude, pánove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 27. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2023 Ja tam budem urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 30. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2023 V 5. 9. 2023 v 22:20, DarylVanHorne napsal: Já plánuji účast na 100% Som zvedavý, na akých chronopacientov tam narazím tento rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 1. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2023 A kto z vas ide na VIP 20.10. ? Mozeme dat pokec ja tam budem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Koukal jsem na web SEWu a mám pocit, že tam přidávají průběžně další značky. Což je dobrá zpráva. Aktuálně jsem jich napočítal 30. To není vůbec špatné číslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 @Skopky-Sonny prosím tě, kdy bude znám program přednášek? Letos mi to asi nevyjde na oba dny, tak ať vím, kdy se spíše stavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 @Locky já + @Willie McBride sobota Rádi tě uvidíme. PS: Ano, vezmu si "je" Říkal jsi že bys je rád viděl, tak v sobotu bude možnost. Zda mi doma projde i pátek, to nevím, ale spíš až pozdě odpol po práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2023 @DarylVanHorne tak to je pak vyřešeno... Těším se, že ti je budu moc rozštelovat, jen abych si mohl "cinknout". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2023 @Locky Počkoej, počkej ! Kdo říkal že je dám z ruky, natožpak ještě na hraní a tobě? Ale neboj, na rozbíjení tam budou spousty jiných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2023 před 46 minutami, DarylVanHorne napsal: Ale neboj, na rozbíjení tam budou spousty jiných Myslíš moje Festinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2023 (upraveno) Přesně - co jiného bys taky vzal ssebou? AP si neber, to má v Praze každá třetí uklízečka, ale Festiny... to je jiná liga Upraveno 11. října 2023 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 12. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 @Locky https://sewpraha.com/program/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 před 11 hodinami, Skopky-Sonny napsal: @Locky https://sewpraha.com/program/ Perfektní, díky moc! V sobotu mi to snad vyjde na skoro celý den. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 V sobotu bych tam měl fotit. Tradičně snad budu mít postavený ateliér v patře na galerii. Krom vystavovaných modelů určitě zvládnu cvaknout i cokoliv dalšího, pokud by někdo chtěl. Každopádně bych rád poděkoval i touto cestou klukům ze SEW za veškerou podporu a vůbec možnost tam být! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se