Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ty Sinn jsou skvělé, já bych tady už moc nepřemýšlel, dobrá cena a skvělá kvalita, snad jen nad modelem s UTC , nádherné

hodinky, které nebudeš potkávat na každém rohu jako Omegu, atd.

Odesláno

Pojdem sa na ne pozriet do Viedne k predajcovi - vyskusat na ruku... Mam obavy zo 40mm.puzdra - mam 18mm.zapastie a neviem, ci by neboli male. Potom by uz pripadali do uvahy zo Sinn len tie GMT asi...

Návštěvník YPO?
Odesláno
mam 857 UTC a to UTC je tam k nicomu ako uz som pisal ak UTC tak len pre velkost ....

.... v mých očích to není jenom o velikosti, ale i o lepším kalibru, to je ovšem na další diskuzi .... :)

Odesláno
.... v mých očích to není jenom o velikosti, ale i o lepším kalibru, to je ovšem na další diskuzi .... :)

suhlasim, ved ten stroj je tiez dovod preco som sa ich este nezbavil v prospech tych jednoduchsich :)

Odesláno
a mě se zrovna taková "patina" líbí ;)

mne moc nie, taku patinu by som bastil na 30rocnych hodinkach ... ale tieto su z roku 2007 takze pokial ich nepouzival ako spachtlu a neoskrabal s nimi omietku na celom baraku tak je pre mna tato patina neprijatelna :)

Odesláno (upraveno)
mne moc nie, taku patinu by som bastil na 30rocnych hodinkach ... ale tieto su z roku 2007 takze pokial ich nepouzival ako spachtlu a neoskrabal s nimi omietku na celom baraku tak je pre mna tato patina neprijatelna :)

I mě se ta patina líbí, správný instrument :). Jako špachtli je nepoužíval, ale na kajak a lezení po horách, a prý ne málo. Mám Trasery v PVD jen o měsíc mladší, než tyto Sinny, na sport je nepoužívám, ale jinak víceméně na denní nošení a kromě mikroskopického ťukance na lunetě - představte si zrnko prachu, jsou zatím celé černé.

Edit: tím chci říct, že jim musel dát opravdu zabrat, a rozhodně to není typické ilustrační foto pro dvouleté hodinky s kvalitní PVD vrstvou.

Upraveno uživatelem chose
Odesláno

No ja som sa chcel pozvolna dostat k tomu ze ta cierna uprava na sinoch totiz nie je PVD je to nejaky tvrdochrom alebo cosi take .... a ktore z toho je lepsie si preber sam trebars na zaklade tvojho porovnania s Traserom.

Odesláno

Díky za rozšíření obzorů ohledně povrchové úpravy na Sinnech. Moje srovnání je z tohoto pohledu bohužel na nic, jak píšu, mám Trasery jen na normální nošení, zábavu srovnatelnou s kajakem si užívají Seika..

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

takze..... som vo finale.....

rozhodujem sa medzi troma modelmi...

-Sinn 657 - 40mm.

post-461-1234882039.jpg

-Sinn 656 - 38,5mm.

post-461-1234882091.jpg

-Sinn 556 - 38,5mm.

post-461-1234882106.jpg

mam 18 cm.zapastie a aj ked som zvyknuty na vacsie hodinky, nebude mi mensi priemer puzdra vadit... Aj ked neviem, ci 38,5mm nie je az prilis malo. Ale vcera som skusal na ruke Carrera 39 a bolo to....na naramku akceptovatelne, na ciernom krokodilovi to uz posobilo male... zaujimave, ako spravne zvoleny remienok/naramok moze zmenit hodinky :)...ale to nie je ziadna novinka, vsak?....

No ale to som odbocil... vyberiem si medzi tymito troma Sinn-mi, urcite na naramku, poprosim o vase postrehy a nazory.

Vdaka...

Upraveno uživatelem Kasper

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...